gelsın artık vıdeolar ya yıllardır hasretız zaten![]()
gelsın artık vıdeolar ya yıllardır hasretız zaten![]()
cvk rs ın ıstanbula getırır getırmez cekılenler gelır haftaya ıse bızım elımıze gectıkten sonrakı vıdeoları gelıcektır
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
evet videolar nerde ali nerelerde ?![]()
okanım hayırlı ugurlu olsunn krdşimmm kazasız belasız..............
gariban 106 gti....
yaw allah aşkına takın şu koltuklarınızı vallahi üzülüyorum. 30 kg için sökük yakıştırmasını nasıl içinize sindiriosunuz ki o araba zaten bütün herkesin beğendiği ettiği araba Alperin emeklerine yazık ediosunuz sökerek. Arabayı teneke sınıfına sokmayın. Jap Tuner Kaan a da söylüyorum ulan tak koltuklarını geçilirsen 30 kg için geçil ne olacak kupa mı alacak geçen araba. Zaten her zaman için bir yerlerde daha hızlısı olacak o zaman ne gerek var. Dün Utkuyla denedik. Adam 2 kişi çıktı ben tek sonra ben iki kişi çıktım o tek hayatta da gocunmadık sen 2 kişisin ben tek geçtin geçildim diye. Kendi aramızda eğlendik. Arabasına güvenmeyen adam koltuğunu söker ben bu şekilde düşünüyorum. Koltuklar yüzünden geçileceksem de geçileyim hayatta üzülmem ki bi de arabamda ses sistemi ve ses yalıtımı var. Arabamı söküp araba geçmeyi kendime yediremem. Ben arabamı olduğu gibi seviyorum. Tekrar ediyorum o arabanın üzerindeki emekler arabanın koltuklarının sökülmesi gibi bir hakaretin çok çok üzerinde.
IN BOOST WE TRUST
maşallah resmen vtec açıyoo okan![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
bız emeğin karşılığını vermemişiz yanlış yaptım özür dilerim...o kadar roll yaptım ılk kez aracımı söktüm de demekki sökerken izin alıcakmışız yani böle bi yorumu neden yaptını anlıyamadım senin he doru mu söylüyosun evet doru söylüyosun araba sökmeye tamamen karşıyım ama devir değişmiş vites kaçırsan bıdaha denemıyo ınsanlar gectık dıye vıdeo koyuyolar emın olabılırsın ılk kez bı aracımı sökerek denedim ve hiç içime sinmedi sökmek
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
araba sökme konusunda arabası yürümeyen adam söker mevzusu kadar saçma bişey görmedim ben.
o zaman arabasını sökmeyenler de arabasının gitmiyceğini bildiği için sökmüyor, böyle dense ne kadar saçma olur dimi...
söküklükte bi modifiyedir beyler bu olay bu kadar basit!
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Hayırlısı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin...bol bol deneriz artık![]()
izin alırsam tabiki
şaka biyanada sökmeme taraftarıyım valla ya içim acıdı yani 50 kio 1 boy dersek ben 1 boy geri gidım ya
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Knk sokme be yazık arabaya geçip geçilmek önemli değil bnce keyif almak önemli ...
sokme bellı bır yerde sacma tabıkı ama kısının aracı oldugu ıcın kımse kımsenın aracına bır sey dıyemez sadece onerıde bulunmus alper abı,
maşallah kanka sen alırsında yurumezmı cvk sımdı ıstanbulun en hızlı rs ı demı ben dogru bılıyorum![]()
aynen öle daha sökmem zaten dıyorum ya ıcıme sınmedı zaten ılk ve son oldu yanı gerek yok ya zevk yapıoyoruz tamamen keyif o yüzden sökmıcez kanka
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
yok la hakıkaten sokmıcem
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
yukarıda yazdıgın speclerdeki bir saxo ile bence 3.vites sonuna kadar kafa burun gidersiniz ama sen 4.vitese atınca bariz şekilde ayrılmaya başlarsın (tabi bu sölediklerimde senin hatasız vites attığını ve doğru deviri döndüğünü düşünerek sölüyorum)
o arabanın filtresini sökmen bence büyük hataneden öle bişey yaptığını anlamadım ama geç olmadan eski filtreye dön
o araç bendeyken komple sökük geziyordu sürücü koltuğuda 2 kg'lık bir fiber koltuktusonuçta yarış maksatlı kullanılan bir araçta koltuk çok mühüm deil,hatta arabanın yaratıcısı alper hocamla aramızda geçen bir dialog şu şekildeydi;
- abi ne dersin ince contayıda yaptım piston yapsakmı?
- vallaha hüseyin internal ellemeden yapabileceğimiz bu,bundan sonra 2 yolun var,ya piston yapıcan yada öğüslüğün arkasındaki izalosyondan taban döşemesine kadar sökücen en güzel modifiye ağırlık atmaktır![]()
seni unutmuycaz ALİDAN