................................
Printable View
................................
Ben cevabı yazdım bu konuya başka yorum yazmam bilginiz olsun .
Millete eğlence lazım .
bak hemşerim bana burda yazdıgın gibi sorabilirsin kim dedi sana bunu di,ye saklayacak degilim konuşmalarına dikkat et etirirler ben seni kaç sefer aradım cvp vermedin benim kimseden çekindigim korktugum yok herkez haddini bilsin ismail abi söledi bana ara sor sen ahm ye böle bişe söledinmi diye neyin peşindesin sen
arabanın sahibi selim garajcı mustafaya sölemiş arabaya 6000 bin tl harcandı diye sen kim oluyosun arabanın sahibi konuşsun beni de tanıyan tanıyo benim ustalıgımdan ne şüpen var sana bi yaramı verdim yoksa
ahm 52 bana sormadan videoyu koydun.kendi videon bile değil.daha fazla uzatmaya gerek varmı sence ?
bu 6000tl mevzusu bana aracın sahibi selim tarafından söylendi yg615 selim arkadaşımızın aracıdır bunu da bilen biliyor ben konuya girmek istemiyordum ama adımız geçti madem biz de bildiklerimizi söyleyelim ki inanmayan varsa ismeil ustanın elemanı mustafa arkadaşımızda konuşulurken yanımızdaydı isteyen onada sorabilir kimse nin malında mülkünde gözümüz yok allah daha çok versin gözü çıksın umarım anlata bilmişimdir............
ya kanka adam gibi kibarca bi soru sorduk adam ti'ye aldı filan, cevap vermiyceksen adam gibi bende saklı vs. bişey dersin yani..
yok, milletimiz de hep bi negatiflik abi, bana mı bilendin diyo, adamı tanımam etmem arabasını şimdi burda ki video da ilk kez gördüm rollingini filan bana mı bilendin diyo :D
maşallah araçlara...
uzatılan şeyin senle bi alakası olmadıgını anlamadın heralde bide roling yapan arkadaş ak benim arkadaşım neden vdeoyu koyarken sana sorim vdeoları ben çektim farkındaysan benim arç ile çıktık vdeo çekmek için hem ne olduki zorunamı gitti seni geçti diye sen geçseydin senin vdeonu koyardım peki senin geçtigin vdeoyu koysaydım bana dermiydin bana sormadan neden koydun diye sonuçta bu işi zevk için yapıyorsak kimse gücenmesin darılmasın vdeo olmassa yorum yapılmassa paylaşılmassa ne önemi kaldıki rolingin maşşallah araçlara ....
ahmet ben selim araba ile bir sıkıntınmı var kimin oldugu konusunda evet ekrem abiden ben aldım tesisatı ile beraber senetle aldım senetlerinide yaşar abi ile ödüyorum bak ben aracın sahibiyim inanmıyorsan ara beni sana telden teyid edeyim.ayrıca ben kimseye arabaya 6000 masraf ettim demedim bunuda bilin kimse ile husumetim yok kimse ilede olmasını istemem kullandıgınızlafları seçin.
ben selim
iki aracada maşallah ak'nin eski dolu halinide bildiğim için araçta 14/60 olduğunu biliyorum eğer söküldüyse güzel bir yürürü var maşallah ( jdm vti nikli arkadaş ömer kardeşimi tanımadığın için atar yaptığın belli sen dünyanın öbür ucundada olsan senle gazlamaya gelir merak etme gerisi arızalı bi arkadaş kendisi :icon_tup:
hala atar diyorsunuz neyin atarı Allah aşkına???
ters cevap verirse ters cevap alırsınız bu kadar basit, tanımam etmem dener denemez artık kendine kalmış, atar lafı hiç sevmediğim bi olay tiksindiğim bi kelime.
sıkıntı vardı dedi özel değilse sıkıntısı nedir acaba yazdım, cila mila diyip ta.şağa vurdu ona göre de bende ta.şak bi cevap verdim bu kadar basit.
tanımam dediğin gibi arkadaşını, bana mı bilendin diyor :D yani arabayı ön plana çıkarma çabası bana göre başka bişey değil...
uzamasın daha mevzu rica ediyorum çok boş bi muhabbet oluyor çünkü arkadaşının ısrarla ters almaları yüzünden.
selim baskalarının agzıyla yazma gerek yok ...kımın ne oldugunu az cok bılıyoruz sen bu tarz konulara bence hıc gırme kımseyede alet olma senı severım ...yasar mıllete gereksız yazılarından ve gereksız gıderlerınden bu konuları buralara kadar getırdı arabanın senın veya onun olması mevzu degıl..zaten az cok herkes bırbırını ıyı tanıyo kım kac kılo gelır ıyı bılırız sen o 106 gıbı ıkı tane daha 106 alsan tek basına odersın ;)burada bırılerını korumaya kalkma herkes hakettıgını yasar ...
uzatmaya gerek yok 2 aracada maşallah AK çok güzel yürüyor Ömer reis'ede maşallah
Masallah AK'ya... Allah kaza bela vermesin;)
Maşallah AK ye..Güzel makine güzel yürüyor...:icon_tup:
Son video ne öyle :D
Maşallah arabalara
Cihan-34 doğru söylüyorsun araçta önceki zamanında 14/60 mevcuttu hatta bütün vites dişlileride farklı kullanılmış, 2 sefer şanzıman kırdım komple bir defasında 4 vites dişlisinin yanlış takılmasından diger kırılmasıda ıstavroz dişlisinin piminin şanzıman gövdesini parçalaması ve içinin dağıtması sonucu komple şanzıman grup dişlisi priz direk mili ve baskı balata değiştirdim. şuan sıkıntısız şekilde 16/63 ayna mahruti taktık.
ak 106 ya maşallah..ak ile denemek isterim:):)dün gece mavi 106 ile sıktık plakayı hatırlamıyorum güneşli mc de buluştuk öle sıktık güzel yürüyo aracın maşallahı var ak yde bi görelim eğer denemek isterseniz:):)
Ben seninle denemek icin geldim oraya acikcasi gelicekmi diye sordk evet dediler zonra aradigmda bana aracm hazir degil demedin bu aksam cikmicam arkadaslarlaym dedin..kadran videosuna gelince evet var ama iyi bir deneme yaptktan sonra altina onu da ilistirmeyi dusunuyorum eskisehire gidince .. Benden iyi olabilrsn belki ama speclerimz arasnda farklar oldugunu biliyosun ki cok fazla bir fark yaratacagini da sanmiyorum arkadasim..
benimle denemek için mi geldin, ama benle irtibata geçmedin ki hiç? ayrıca sana kim gelicek dedi :)
hatırladım ali abi aradı, o gece çıkmıycağımı söyledim evet, aradığı saatte 12 filandı, arkadaş ortamındaydım sende aradığında pardon hazır değil vs. dememiştim haklısın.
eğlencedeydik, arabamın iyi olup olmaması önemli değil belki geçerim belki geçilirim maksat denemek:icon_tup: arkadan af döndüren, olmamış şeyi olmuş gibi gösteren kişilerden değiliz çok şükür.
teşekkür ederim yiğit.
306gti-6'ları çok seviyorum, yıllarca hakkıyla yürütülmedi bu araba, up ile başladı yürüme mevzusu o zaman vteclerle kafa kafaya yürüdü gerçi f-gh-e denilen vteclerde başka şeylerde vardı ya neyse :) sonra sbl 306 filan cıktı gayette güzel yürüyor denemdim ama hiç bilmiyorum nasıl gidiyor videolardan takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı.
şimdi beyin ile daha da ileriye taşıycaz inşallah bu güzelim ''spor'' arabayı :)
maşallah onur ak'ye forum daymış
diger dd'yede maşallah begendigimiz b ir araç
Yok onur sana demedim kardeşim var oldugunu düşündüm araban fırlıyor ilk aklıma gelende kısa oldu ;) yoksa yoktur ustamı getirelim ? :) sen yok diyorsan yoktur eyvallah.
O gün senin gününmüş sen geçmişsin bir dahaki sefer diğeri geçer ;)
Bu arada ahmet bir daha yazıyorum istemedende olsa benim agzımdan duymadıgın kelimeleri ben söylemişim gibi haraket etme isim yazmıyorum kendilerini biliyor laf taşıyanlar bir sorunun varsada akşam gel bende mc de olacagım.
Mami ile telefonda görüştüm ona bile sana bunu diyorlar demişler,diyecegim bir şey varsa telefon eder söylerim sana nasıl telefon edip adam gibi konuşduysam :icon_tup: bizi abuk subuk adamlarla karıştırma.
Nerde çokluk orda :icon_tup: :icon_tup:
AK ya dicek yok mermi gibi maşallah :)