Yok onur sana demedim kardeşim var oldugunu düşündüm araban fırlıyor ilk aklıma gelende kısa olduyoksa yoktur ustamı getirelim ?
sen yok diyorsan yoktur eyvallah.
O gün senin gününmüş sen geçmişsin bir dahaki sefer diğeri geçer![]()
Bu arada ahmet bir daha yazıyorum istemedende olsa benim agzımdan duymadıgın kelimeleri ben söylemişim gibi haraket etme isim yazmıyorum kendilerini biliyor laf taşıyanlar bir sorunun varsada akşam gel bende mc de olacagım.
Mami ile telefonda görüştüm ona bile sana bunu diyorlar demişler,diyecegim bir şey varsa telefon eder söylerim sana nasıl telefon edip adam gibi konuşduysambizi abuk subuk adamlarla karıştırma.
Nerde çokluk orda![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
maşallah her iki aracada ak yine her zamanki gibi formunda![]()
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
ak oldugun fazla hızlı gdyor mşlahh skntlrıda yaptr baklım kanka nler olck![]()
ak 106 zaytinburnunda görüyorum aracı yanlıs hatırlamıyorsam, ceconunda eski aracı zaten.
onur sen aldın sanırım aracı hayırlı olsun
Aynı plaka harflerine sahip çok araç var. Ben karıştırıyorum valla. Son rakamlarıda yazmak iyi değil polis açısından. Misal bir tane pistonlu egzantrikli AK vardı. O hangisi ? Şehir dışına mı satıldı o araç ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ohh be özlemişim böyle alengilli konularımaşallah iki aracada ama ben şunu bilir şunu söylerim önceden insanlar arabasında olmayan şeyleri söylerdi YOK BENIM ARABAMDA KISA VAR BILIYORMUSUN,KADRANI BOZULUR BENIM ARABAMDA CHIP VAR BILIYORMUSUN,şimdide moda millet arabasında olanları saklıyor ben kimseye güvenmiyorum bu spec konusunda ha 106ların hangi speclerde nasıl yürüdüğünü bilirim denerim bi 106la 200e kadar sonuca bakarım zaten anlarım..arac sahıbı ıstedıgı kadar bişey yok desin umrumda olmaz kendını kandırır sadece..chiple miple olacak işler değil 106yı yürütmek millet tutturmuş chipte chip..arac sahıpleri üstüne alınmasın yazdıklarımı ben genel anlamda yazdım..kazasız belasız sürüşler..
yorumlar için herkese teşekkür ederim.
Evet araçta kısa yoktur. 16/63 mevcuttur.
Evet araç eski halinde pt53,piston,yay şapka itecek, ne ararsan vardı. sonra komple sokulup egzantrıklerı ve yay,şapka ve itecekleri VE saxo vts Ahmet ustanın aracına takıldı ceco aracı boş sekilde sattı. araç sonra anadolu yakasına satıldı. aracı aldıgımda araçta kısa sokulmus 16/63 takılı ve berlingo baskısı mevcuttu. aracı komple suat ustada orjinal pistonlu olaraktan toplattık. aracın şubat ayında ecufastte dyno olcumunde 148 hp tekerlege aktaran 128 hp yanlış hatırlamıyorsam ölçtük.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)