Emre Batmaz dediler ama battı :D
Titanic içinde batmaz demişlerdi ama Ecu'dan büyük Icerberg var :hehe:
Printable View
Emre Batmaz dediler ama battı :D
Titanic içinde batmaz demişlerdi ama Ecu'dan büyük Icerberg var :hehe:
bir kadının bir kocası olur.. simdi kimin bu rotaryy???
kaçak riçırd kimbıl evet
Skandal'a isim buldum :
wankelekon
ecurenegon
olayı kaçırdık.. birisi özetler mi? :)
Ben cidden gerçek Emre Batmaz'ın bu konudan haberi olmadığını düşünüyorum.
adam kendini bilmez kişiler yüzünden saygınlıgını yitirdi ...
Emre Bey kendisi gelip buraya yazarsa saygınlığını toparlar. Facebook profilindeki emaili ile buraya üye olsun, biz kendisi ile konuşalım.
ahahaahh Cem ne diyon sen ya?
ben yazım itiraf ediyorum.. :) driver34 benim :D
hiç bir şey söylemiyorum size sadece bu konuşmanın ardından ramazan arkadaşımın şu kelimesini unutmuyorum......
Büyük lokma yiyeceğim ama büyük konuşmayacagım abi....
Bunu neden koymadın ramazan kardeşim bu araba öyle böyle yürüyecek saniye yapacak ...ozaman halinizi yüzünüzü görmek isterim.....çok büyük kelimeler konuşmayın altında kalırsınız...demekki...biz konuştuk arıza verdik....evet sinirle çok kelime konuştuk çoluk çoçukları dinleyerek....üzüldük....ama bir yere kaybolmadık...burdayız kaçmadık bu konuşan bukadar yorum yazan arkadaşlar.....merak etmeyinnn görüşecez..
Ismail abiye gelince herkes adama bir kelime söyleyince adamda haklı patlıyor biz pistte konuştuk ben selam verdim ben konuştum aslan gibi oda bana verdi beni tanımıyor ama durdu elindeki işi bıraktı benimle konuştu...millletin lafları onuda bizide sinirlendiriyor...ama onemli değil bizden yaşca büyük tecrübeli biz selam da veririz...konu selam meselesi değil...yeni tanıştığımız halde kurban olayımsana beni bir dinle dedi...yani kalbi temiz..aslan gibi...kişilık 10 numara lafımız yok kimseye...bu işe gelince bir spor bu değilmi...zevk....ne olacağı belli olmaz....saygı duyuyorum ismail çam'a.....
Kelimelerim kimseyi kırmak için değil....kimseye atar yapmak için değil....ama bukadar da kimsenin gururuyla haysiyetiyle oynayamazsınız....herkes laflarına dikkat etsin.....lütfen...her kese saygılar...bir dahada kimse böyle şeyler yazmasın lütfen...ip felan önemli değil....herkes mersinde bizi tanır adımız soy adımızla siteye üye olmuşuz...onları boşverin...şimdiden iyi forumlar......
Hatamız olmuşşsa affola......saygılar mehmetkürklü.....
Mehmet Kürklü ; aracınız yürüsün, gelsin canımızı yesin. Onun dışında şu anda ne yapsanız boş. Buyrun gelin piste, yarışın, süre yapın. Biz de sizi takdir edelim...
editttt........
konuşuldu aramızda