HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN...KARDEŞİM..İNŞALLAH..:icon_tup:
Printable View
Ahmet abi özetlemiş olayı. Bosa burda konuşmanın manası yok. Ankara ekibine gercekten imrendim. Yaptığınız sucuklar cok güzel kokuyordu. Özgün seninde alacağın olsun bi gel buyur demedin :hahaha:
Douu gelip beni bulsaydın köküne kadar misafir ederdik seni, ayrımız gayrımız olmaz.
Ayrıca biz sahada rakip de olsak, dışarıda abiyiz, kardeşiz, arkadaşız. En önemlisi dostuz.
Rakibimizin arabası bozulsa, aracımızdan parça söker veriririz, onun yardımına koşarız.
Rakibimiz bizi geçer, gider onun başarması için çabalarız.
Sonuçta 2 elin parmağı kadar adamız, sonrasında yüzyüzde bakarız.
Gelelim diğer tarafa, Emre bey bıraksın tam gaz yapmayı , gelsin pistte görelim aracını.
Rekabeti, siniri bir kenara bırakıp ortak bir şekilde ülkenin başarısı için uğraşalım, bakarsın ileride dost oluruz, arkadaş oluruz. Hayatın ne göstereceği belli olmaz.
Mehmet bey artık atara gidere gerek yok. Pistte görelim araçları. Sonrasında oturur konuşuruz.
Görüşmek üzere....
bidaki drag ne zaman ?
:soru:
bi tek burdada yazmıyo başka zaman silinen konu ve yazılarda da okuduk ayrıca yurtdışından gelmediyse nerden geldi sıfırdan yaparken tek tek resimleriniz warmı :soru: warsa koyunda bizde bakalım ona göre konuşmayalım kaporta boya şase resimleri değil sıfırdan siz yaptınızya hani motoru turboyu beyini elektrik tesisatını vs vs aynı project car konusundaki gibi resimleriniz varmı o resimlere ihtiyacımız var daha bi tane yol videosu bile yok
ben kimseden korkmam merak etme sen emre batmaz günlük biniyorum evet taki pazar günükü yaşadıgım soruna kardar gelecek aya biter aracım ararım seni ya ben gelirim yada sen konuyu kapatırız araban yürüyorsa sen alırsın ben iyiysem sen alırsın bu kadar basittir bu iş üçüncü kişi olmayacak zaten yan yana durdugumuzda
sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var,
Driver34; aracın motorunun hazır olarak yurt dışından alınmadığını kastediyor,
siz çok farklı algılıyorsunuz,
benim bahsettiğim, Wankel motor TR'de üretilmediğine göre,
mecburen yurt dışından gelecek, Garrett Turbo TR'de üretilemeyeceğine göre, mecburen yurt dışından gelecek... gibi gibi,
parçalar TR'de üretilemeyeceğine göre mecburen yurt dışından gelecek,
Bu yazdıklarım seninle alakalı değil Çağrı,
gel gelelim konuya, çok fazla uzadı, uzadıda uzadı,
zaten Driver34'ün Emre Batmaz olduğuna inanmıyorum,
Önceki sayfalarda Cem abinin verdiği bilgilerden yola çıkarak buna kanaat getirdim..
Gerçek araç sahibinin bence bu konulardan hiç haberi yok
tabi tabi evet
Çağrı bırak el turbosu ile boost basanlar ile uğraşmayı, Emre bey ile drag'da bir araya gelir konuşur, izleriz...