O emre batmaz abiniz beni bir arasın bakiim ben kime geri yapmışım kime klavye delikanlılıgı yapmışın
0532 671 31 18
silmeyin bu yazılarımı moderatörler bütün muhataplar okusun
Printable View
O emre batmaz abiniz beni bir arasın bakiim ben kime geri yapmışım kime klavye delikanlılıgı yapmışın
0532 671 31 18
silmeyin bu yazılarımı moderatörler bütün muhataplar okusun
hilmı gerek yok kanka adamları bılen bılıyo senıde bılen bılıyo. gercı adamların bılıncek bı işi yokta senınkı ortada enazından.
kedı cıger meselesı. pistte 5 metre gıdemeyen aracla HULKU karsılastırmayın.
Ben Forum'da Sizden Şu Kelimem için Özür Diledim ' Ben böyle Bir Aracın Olduğuna inanmıyordum Araç Varmış..' Bende Tersini iddaa ettim diye özür diledim.. Gerçekten büyük laf etmiştim :( Ama şimdi bununla ne alaksı war abi siz para isttediniz onu diyoruz onu sordular söyledim...
yazmayım dedim ama dayanamadım konu mersin olunca :))
arkadaşlar sizi tebrik ediyorum güzel bir proje çıkartmışınız ama icraat yok önce herkezin yaptıgı gibi arabanızı tam yürütün yok 1050 hp miş de yok 8,8 sn de girermişde önce önemli olan arabayı yürütmek herkez motor koyar koymak sorun deyil
bende girmedigimi pişman oldum emre batmaz bey bana laf göndermişinya 200 mt önden kalksın diye benim aracım yürüyor ve gayet güzelde sorunsuz bir şekilde günlük kullanıyorum keşke bende girseydim konya yarışlarına 0,8 barda ve 6500 devirde bindigim şekilde sana 395 mt fark atardım herhalde :))))))
benim aracım tam bitmedigi için girmiyorum eksiksiz olsun diye sorun çıkmasın diye kırmasın diye
ama şuna emin olunki bitsin tam olarak aracım 650 çıkacak beni konyada herkez bilir geri vites yapmam ozaman sizle kalkacam inş gelecek sezon yan yana duracagız emre batmaz bey
tanımıyorum ama emre batmaza helal olsun yemin ederim yürümeyen arabayla bile trde adını duyurdu
1050 hp dedikleri arabayı mersindeki bir arkadaşımızın dynosunu kendi garajlarına aldılar serp dyno dur ve max 600 hp ölçmektedir.dyno üzerinde ayar yapıyorlarmış.600 hp ölçme kapasitesi olan bir dynoda demek 1050 hp almış vayy bee. biz boşa yaşıyoruz götüzü kaşıyoruz demek :D
yapılan brodway in turbo kitini vs kimin verdiğinide hala o turbodan dolayı 500 TL borçları bile var.kaç yıl geçmiş aradan.
brodway ile şöyle böyle araba geçtik demişler M3 onun içinden geçti.evo ya 35 diyor sanki anlamıyoruz diyor demek bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor ki sizin stock turbo ile 35 i ayırt edemiyosunuz. Eeee normal tabi sizdeki turbo 1050 hp verince daha küçükleri kaşırtırıyorsunuz :D
inş biran nce sorununuz çözülür de pistlerde görürürz
evet karıştırmışız herhalde fazla soze gerek yok icraat yapalım ve bir kerede olsa kalkalım veya siz project01 tuner hiç bir drag da araçlarınızı goremedik ben sizinle kalkmaya talibim en hızlı yaptığınız araçla hadi bakalım yarışalımda gorelim. yada senelerdir çok hızlı araba yapıyorsunuz ya bir türlü kimse goremedi sizler hariç nasıl sizler 650-750-1000hp olçuyorsunuz yaaaaaaaaaaaa bende olçuyorum neyse laf kalabalığına gerek yok lafının arkasında durup benle kalkarsan elini sıkarım ama kalkamayıp kuru gurultu yaparsan o zaman bu arkadaş boş konuşuyor derim hadi hodri meydan ya dediklerini yiyecen yada benle kalkacan
Arabanızı Yürütün Cok Deneyen Cıkar Sorunlarınızı Hallettiniz mi ? hala atar gider yapıyorsunuz ???
gt55 ile kaç bar basıyosunuz ? defransiyel sorunu çözüldümü ? video ne zaman çekiyosunuz ? sürekli yazı yazmakla olmuyo icraat görelim lütfen ...
cumartesi konyadayım biraz işlerim var aracını getirde 200m onden kalk soz sana ama gelmezsen bu laflarıda bir bir ye 5 senede bu arkadaş bu kadar yapmış tebrik ederim cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klavye delikanlısı ordayım kalk benle videoyada çekelim sonra bakarız ama delikanlı olup lafının arkasında kal yoksa yeeee
tolga abi eklemiş eklemesi gereken videoyu. sen önce arabanı yürüt dyno koy video koy sonra gel atar yap.boş boş herkese atar giden yapıyon ona buna laf sokuyon daha arabayı yürütemedin.ya desenki garajımda bu dyno var bu dyno da bu çıktıyı aldım drift box ile ölçtüm bu DBN sonucum var. deki bu pistte bunu yaptım.ama yok sen bana somut bir örnek göster ben sana çok araba çıkartırım sen rahat ol.burda kimin neler yaptığını bilenler biliyor. bizde bu var şu var dememize gerek yok okadar görgüsüzlüğü olan insanlar değilleriz. dersinki bizim arabamız hazır buyrun deneyelim dersin ozaman olur.ama araban çıkmadan atar yapma olurmu
arabandaki turbo garettin kendi sitesinde yazan speclere bakarsak 45psi yani 3 bar bastığında saf methenol ile ortalama 2000 hp ye yakın bir değer vermesi lazım.herşey lafta süper.inş biran önce sağlıklı bir şekilde yürütürsünüz bunu çok içten söylüyorum. inş çok sağlıklı bir şekilde bu araç yürür bizlerde gururlanır izleriz zevk alırız.hatta denemeler yaparız belkide yürürse neden olmasın
sorun hal oldu yazıları okuduysanız bize atar yapan çukurovadaki arkadaşlarla çok denemek istiyorum tabi arkadaşlarda yanaşırsa.Her şeyi bilip hiç bir şey bilmiyenlere uzuluyorum. oyle insanların arkasından atıp tutmakla olmuyor bu işler birazda erkek olup o drag pistine gelmek var yada susup hiç konuşmamak lazım.
ahmet abi sizle benim bir sıkıntım yok zaten evet sibop kesti dogru duymusun ama sibop kesen bir arabaylada gelecek halim yoktu herhalde sıkıntı yapmayın bende sizde konyadasınız en geç bir hafta içinde kalkarız olur biter sizde yaptırın 1,vitesinizi sorun olmasın
ben 3 gün içinde 3 tane soru sordum cewaplamak istemıyosunuz sanırım neyse bida bişi sormam ama büyük turboyla yüksek basınşla yarış kazanılmaz , istenilen saniye yapılmaz önemli olan arabanın yürüyeni , lastiği , freni , amortisörleri kısacası yol tutması en az patinaj çekmesi ve stabil ilerlemesidir rotary swaplamakla ve 100mm turboyla bu dedikleriniz mumkun olabilir onda sıkıntı yok fakat diğer eksiklerinizi gözden geçirin test edin çıkın piste ölçün yada dbn yayınlayın ondan sonra millete dikilin , sizin dediğiniz saniyeleri yapmak için komple vht li pist lazım burası santapod değil Türkiye :heyoo: