p01 tuner yazdıysam oraya beni başka birisi ile karıştırma adım mustafa kemal başka bir isimle karıştırmışın sanırım sen
Printable View
p01 tuner yazdıysam oraya beni başka birisi ile karıştırma adım mustafa kemal başka bir isimle karıştırmışın sanırım sen
ozel email iniz verin motoru burda yaparken fotoları gondereyim hatta şu an 2. sini bir arkadaşa hazırlıyorum bloğu made in mersin bak dediğin gibi ahmet gelene kadar mehmet oluyor ve hatta burada portları yaparkende var cnc de mersinde arzu ederseniz email atabilirim. yada başka bir şey lazımsa mesela ilk marş videosu 6 ay once arabanın orjinal rengi bej iken yaptım kaportada. ama herkes yeni biliyor 2 ay once.
ben siz yazdınız diye bi baskı yapmadım siz yada sizin yakınınızdaki insanlar dedim
mesele bir örnek 24/07/2011 Ankara Federasyon Yarışlarına Mersinden 1050 hp Şahinle Katılıyoruz - TurboFSI Audi Forumları
sadece yazılanlarda olmuyo söylenenlerde oldu zamanında ben size çevrenizdeki insanlara dikkat edin diyorum sizin iyiliğinizi reklamınızı yapmak isteyenler aslında sizin kuyunuzu kazabilir biri bişi yazar sizin adınıza kabak size patlar o yüzden bence hiç bi yazı yazmayın forumdakilerde sizden başka yazı yazanlara inanmasınlar.
boşvwer usta sen beni.aklın yaşta değil başta olduğunu herkes bilir.kimin nekadar tecrübeli olduğunu neler bildiğini bilemezsin.ne ben senin neler bildiğini bilirim.ne sen benim neler bildiğimi bilirsin.sohbet etmemiz gereken insanlarla ediyoruz zaten.Fazlası bünyeye zarar ;)
K'yı 3 yıl önce koyduk. 2.5 yıl da patlamadan gazladık, şimdi proje değişikliği var, saygılar.
adanadaki arkadaşa ihtiyacın yok bilgi almak için bizde ne olupp bittiğini merak ediyorsan yada projelerimiz nedir diye sorarsan ben sana söylerim 3. şahısa gerek yok
bunları geçelim gerçeklere dön derim sana 80-300 km 1 hafta veya 3 hafta ya evet yada hayır bu kadar basit
Mersinli arkadaşım bak dün telefonda ne konuştuk seninle sen hala aynı şekilde devam ediyorsun
Burdan kimseye laf yetiştirme en güzel cevabı arabanız ile verin burdaki herkes sizden bunu bekliyor
o bunu yapmış bu bunu yapmış sen bitir aracını çek videolarının yayınla sonra yorumlara bak bakalım hiç kötü yorum alıcakmısın
yurt dışında veya türkiyede yaptığınız yarışlar varsa buraya atarsanız seviniriz.ayrıca 2 ay önce marş yaptık demişsiniz project cara açıp bizimlede paylaşırsanız daha iyi olur hem kafalardaki soru işaretleri kalkar merak gideririz herkes gibi.işallah hakkınızda hayırlı olur arkadaşlar yazmış bende tekrar yazıyım yarışa girip yürütün aracınızı herkes alkışlar tebrik eder emin olun.bu yazdığımıda yannış anlamayın laf yetiştireceğinize arabanızı yetiştirin herkes görsün.kolay gelsin
ya metinim emre drag için hazırlık yapıyor sen rol neyin tartışmasına giriyorsun anlamadım kim aynı katogori bir araç yaparsa o zaman bir birinize gider yaparsınız gereksiz polimiklere girmeyin emre sende boşa konuşma arabanı hazırla kimseye bir yorumda yapma araban hazır olunca pist te indir araban konuşsun benden sana tavsiye artık hiçbir yoruma olumlu olumsuz cevap yazma ta ki araban bitip pist te inene kadar insin sonra amacına ulaşırsan sana olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yanında olduğunu göreceksin olumsuz o zaman yorum yapmanada gerek kalmadan herkez senin lehine konuşacaktır konyanın son yarışı yakın sanırım aksilik olmazsa yakında bir yarış daha var olmadı sen aracınız tam bitir hazır kıta bekle sonrası kolay benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaş olduğuna eminim bizden sadece birşeyler yapmaya çalışan yani emek veren herkeze saygı duyulması gerektiğini ve kimsenin emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum . sonuşta teknoloji sürekli ilerliyor her zaman birilerini geçecek başka birileri çıkacak .ankaradaki yarışçı arkadaşlara imreniyorum gerçekten adamlar akşama karad birbirlerine yardımcı oluyorlar akşam hep birlikte eyleniyorlar yani hep dostlar bizim buralarda herkez bir birine muhalefet neyse son olarak yine söylüyorum herkez kendine yakışanı yapsın kolay gelsin.
konu yersiz uzadı boş atarlara girdi.1 tane drag projesine kısa süre içerisinde başlayacaz.zaten size şu araba böyle ,bu araba böyle yaptılar diyen arkadaşlarınız bizden önce haber verirler
14 sayfadır konuyu takıp ediyorum hep aynı şeyler... özetle doğruyu söylemek gerekirse; 1-emre batmaz bir proje yapmış eline sağlık sadece hatası ezbere atar yapmış yani dereyi görmeden paçayı sıvamış...2- 1050 hp denilen araba yapmak bu kadar basit olmamalı bu beygirle yoldan mı toplanıyor acaba 1001 beygirlik bugatti için kaç mühendis kaç sene uğraşmıştır tahmin etmek çok zor değil...3-msky ya gider yapmış emre çünkü zirvede o var bence ortada şahsi bişey yoktur emre batmaz zirvede kim varsa ona gider yapmış..4- konuda ismail çama yancılık edenler eğer; şahin konyada yürüseydi ve başarı kazansaydı şahine yancılığa başlarlardı...5-emre batmaz son iki sayfada aracım hazır diyor fakat eleştiri yapan erkekler ortada yok...6- doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar...