bkz: eşşeğe altın semer misali
Printable View
bkz: eşşeğe altın semer misali
eli öpülecek üç ismi merakla bekliorum
şimdi kimse yanlış anlamasında yazılanları daha yeni okudum hepsini..
baska forumlarda ne döndü muhabbet bilemem ama burada 28 ağustosta açılan konuda ne konu başlığında nede yorumlarda hiç bir ters laf göremedim bu konu açılıncada araçta sıkıntı oldu diye herkes bi atar gider yapmış ondan sonra sıkıntı yaşanan araç sahibi cevap verincemi atarlı oluyor? ayıp beyler sıkıntılı araca bukadar laf söylememk lazım ha sıkıntısız cıksa gecilse yda rekor kıramasa konusun eger dısardaki forumalrda yazısı varsa atarlı giderli..ama öteki türlü bence bukadar muhabebt hoş değil..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...onya-drag.html
kimseden yana değilim yanlış anlaşılmasın katılan tüm araçlara maşşallah
Sen cok geriden geliyosun konusulan yazilan cizilen cok sey var
En iyisi dalma araya
edit... yazılan çizilen çok sey varmıs
zamanında para mevzu bile döndü bu araç hakkında yanlış hatırlamıyorsam 10.000TL varsa gel kalkalım filan diye bi ton yazıldı çizildi ben bilmem...
Slowdown :)
kimse kimseyı tanımadan karakterını bılmeden yorum yapıyor ya hasta oluyorum bırakın tartısanlar tartıssın bız okuyalım ben bıle yazmıyorum araya gırmıyorum :)
tamam kim ne diosa desin karsmıorm arkadaş ben günah keçisi oldum :D
o yörenin insanları biraz daha duygusal bu konularda..eskiden bu forumda cok tartışmalar yaşandı adana mersin arabalarına laf sölüyolar diye konular acıldı hakaretler yagdırıldı..
yani adanadan mersinden o civardan birinin aracına olumsuz bişe yazıldıgında hemen birlik olundu cevaplar yagdırıldı falan filan... 2011 yılına girdik inşallah yavaş yavaş kurtulunur bu huylardan, kurtulunmasıda lazım..kimsenin o tarafları küçümsemedigini anlaması lazım birilerinin.. memleketsel mesele degil bu..
sen baya bi geriden takiptesin yada okumada sıkıntın var...burdaki sorun arabanın arızalanması veya yürümemesi değil...motoru çok güzel eyw..kötü diyen zaten çekemedeğinden der...araç seçimide şahin olarak güzel..ama tr de efsane olmak için güzel...zamanında atar gider yaptılar bu arabayla herkese.hemde sadece rolantide çalışma videolarıyla...burdaki emre arkadaşımızın ve çewresindekilerin uslubu yanlış olan....keşke hiç atar yapmadan gelip rekor yapsalardıda tech aileside komple tebrik etseydi....araç yürümesi için herşeyden önce kalbin temiz olacak.
yarışan tüm araçlara başarılar....
wankel şahinin ufak bir gaz açması bile nasıl güçte olduğunu gösterdi fakat neden Şahin kasası ? Bence biraz tribüne oynanmış Şahin seçilirken gönüller fethedilmek istenmiş..Tabi isteyen istediği kasayı yapar ama garibime giden frenler bile orjinal arkalar kampana ön diskler orjinal şayin diski ? O araba 8,5sn de 400 ü enaz 250km ile geçer,Doğan Kırbaş motorla kaçta geçiyodu ordan pay biçelim..Şahin 250 ile giderken nasıl duracak umarım düşünülmüştür...
herşey pistte bellı olur dışardan konuşmak kolay tabıkı,bencede vankel atar yapmayıpta rekoru kırsa emınım herkez helal olsun derdı, arabayı yurutmeden ne olduğunu bılmeden atıp tutmak kolay f5e basınca yenıden sıfırlanıp gelmez o araç:) taa mersıne gıdıp geri gelırsın ,inş yurutursun aracanı mıllette ona gore daha hart bır projeyle karşına çıkar ve bu boyle uzar gider :):)
o piste çıkıp gazlayan herkese saygım sonsuz. hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilk defa canlı canlı drag yarışı izleme şansım oldu.
rahatsız olduğum tek bir olay var, o da araç sahipleri arasındaki atarlanmalar. tatlı rekabet her zaman yarışlara kalite katar, ancak sınırı kaçıyor bazen. sonuçta yarışan araçlar da insan emeği alın teri var.
isteyen nos bassın isteyen 3000 hp araç yapsın herkes 400 mt bittiğinde durmak zorunda (=
Bu seyir zevkini bize yaşattığınız için tekrar teşekkür ederim bütün katılımcılara, abilerime (; Kabus'a hayranız reyiz! (=
Ben önde 400mm frenler , arkada sti bremboları ile zor durdum dün, arkadaş 8 sn yapıp, peşinden de tarlaya sürmeye girecek herhalde...