İsmail abi gözünü seveyim şu turboyu bir değiştir, patlamayan bir emme manifoldu yapalım. Düşük 9 görelim.
En azından hadi kuzum gazlayak dediğin zaman ha diyince garajdan çıkacak araban var, kırılmaz etmez :)
Printable View
İsmail abi gözünü seveyim şu turboyu bir değiştir, patlamayan bir emme manifoldu yapalım. Düşük 9 görelim.
En azından hadi kuzum gazlayak dediğin zaman ha diyince garajdan çıkacak araban var, kırılmaz etmez :)
meyve veren ağaç taşlanırmış...
ismail abi başarıların devamını diliyorum...
ya ismail esas sana saplamak lazım.bu adamlar senin yüzünden başımıza kraliçe kesildiler...neyse önemli değil drag king belliydi..drag queen lazımdı oda geldi...msky ve wankel şahinin çiftleşmesi hayırlı olsun...mutluluklar dileriz tüm tech ailesi olarak ;)
ayrıca bu arada emre kardeşim tr de 3 usta kimmiş merak ettim...muhtamelen birisi sen veya senin ustandır...diğer 2 si kimse söylede tüm tt bilsin...ona göre diğer ustalarda üstüne alınıp ustayız diye dolaşmasınlar piyasada..:icon_wack:icon_wack:icon_wack
Anıl bey bakın bir konuya değinmek istiyorum. Ben dyno queen yazdım. Yani dyno da sonuç almış olmak lazım. Pistte sonuç alana Drag Queen denir. Ben pistte bir sonuç göremedim vallaha. Lütfen laflarınıza dikkat ediniz. Böyle dyno da 1046 hp almakla olmuyor bu işler. Msupra da serp dyno da 3000 hp almıştı sonra çarpan yanlış demiştik. Büyük ihtimalle de bu wankel şahin hesaplanırken çarpan hatası vardır.
sevgili gurcell bey telaffuz hatam yok aslında :) ordaki king queen olayı sadece dişi erkek olaraktı....CİN OLMADAN ADAM ÇARPMAYINIZ ...YOKSA ÇARPILIRSINIZ ;)
Çarpılmak mı?
Şu video'nun 2.56'cı saniyesindeki gibi mi?
Konya Drag Yarışlarıs Videos | Facebook
Video'nun altındaki yorumlar da süper :
"Mersin Oto Aksesuar SERDAR KARDEŞİM EŞEK DİYE HİTAP ETTİGİN ARABANIN SAHİBİ EMRE BATMAZ AMERİKADA DRAG ŞAMBİYONLUGU VAR EMRE BATMAZ KARDEŞİMİZ EGER O ARABAYLA KALMIŞ OLSAYDI KONYADA DRAG DÜNYA REKORU KIRACAKTI AMA KISMET OLMADI SÖYLEDİYİN KELİMELERE DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM..ADMİN. MERSİNLİLER OLARAK KONYADA BÖYLE BİR YARIŞ DÜZENLEDİYİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ...MERSİN OTO AKSESUAR..."
Drag Dünya Rekoru :D
intercontinental çalışıyoruz. Dünya rekoru kıracağız ama alet konya gibi benim bile arabanın 4 çeker sardığı yerde ayna mahruti dağıtıyor. Madem çok güç vardı neden lastikleri sarmadı?
şahin cok prof olmus ama yorumlar giderler şahinci kalıbından cıkamamıs.
bende merak edenlerdenim.
bunu yazan arkadaş drag seyretmemiş hiç sanırım...konyada drag dünya rekoru kıracak adamın alnını değil daş...... öperim ben....dünya rekoru ha...arkamı döndüm kıçıma anlatsın bunu...dünya rekoru vht siz ve bu mantıkla olacaksa biz bu yaşımıza kadar kumda oynamışız .....oz'kapat bu siteyide hemen bizler hiç bir boktan anlamıyoruz:beuj::beuj::beuj:
miniks --paşaoğlu---swap-- tümoto-- tork garaj ve daha sayamadığım 10 larca garaj ve ustalar sizlerde kapatın dükkanları falan açın bi bakkal geçinin gidin...modifiye bizim neyimize....
Bakkal mı? Tantunici açsak olmaz mı? :D
gelecek haftaki konya yarışına gürcell in gc8 ini getirelim..onu geçebilirseniz dünya rekoruna sonra bakın...şu an için 11.9 yaptı..nossuz ve buji sıkıntılı.....
Bırakın arkadaşlar,bu devirde böyle umut verecek ve insanlara bu kadar iyimser baktıracak kaç projeniz var:D inanmışlar,olacak:) Emre Batmaz arkadaş zaten drag şampiyonuymuş Türkiye'de olmak iş mi? yani:D
umarım önümüzdeki sezon DÜNYA REKORU heyecanını bize yaşatır....kıskanmayalım