valla süper
videoyu baştan sona kesiksiz büyük bir zevkle izledim harika elinize sağlık hilmi.
valla süper
videoyu baştan sona kesiksiz büyük bir zevkle izledim harika elinize sağlık hilmi.
hulk gibi bi makinaya az bile yaaallahım esirgesin TR'nin gururu
Edit ; böyle usta ellerin ve fikirlerin kötü araba yapacagı beklenemezdi heralde![]()
Çok keyifliydi,abi devamı yok mu bunun seri halinde izleyebilirim sıkılmadan![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Gerçekten araç ve video on olmuş emeğinize sağlık
edit...
Videyo buraya direk ekleyebilirmisiniz linke tıklayınca şirketteki filtre sisteminden dolayı izleyemiyorum malesef..
Maşallah izlemesi bile keyifli
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Begenidiginize cok sevndim
devamı gelicek bu videoların inşallah
daha koyamadıgım resimler var ama bunun gibi eglenceli bir müzik bulamadıgımdan devam ettirmedim aynı videoda
görkem yıl 2009 olması lazım özgün zayıf biliyorum ama adam her yıl 5 kg ekliyor biz nabalım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah allah gönlünüze göre versin abim bu camiada sizin gibi emek harcıyan çok az insan var hele böyle bir video yapıp paylaştığınız çok güzel bir örnek olmuş ve herşeyin bu kadar kolay olmadığını havada uçuşan bu hp lerin havadan sudan kazanışmadığını hepsinin emek karşılığında alındığının bir örneğidir bu ... maşşallah allah utandırmasın bol tazikler ....![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
teşekkurler inan
Darısı başına inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Çok güzel bir paylasım tesekkürler... Made in Turkey gercekden gurur verici...
☻/
/▌
/ \
büyük bi keyifle izledim
bide hulka kocaman maşallah nazar değmesin![]()
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
Mükemmel olmuş , video harika..Paşa nın granka sarılıp verdiği poz çok iyi... Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız inşallah..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)