Hamza konyadaki maki kelimesi sana battigini hatirlatiyor degilmi yine batiyorsun yavBu araci normali ile karistirmamak lazim bu aksamki launch ve ivme tork direk beton etkisi
standart masallahimida cekeyim 412568844479954500378954347780 kere masallah
![]()
ya anlamıyorum tc kktc fark varmı.tc li arkadaş kktcli arkadaş diye..araba içinde el elden üstündür her typer bir olmaz tabiki biri hızlı biri yavaş olaçaktır normal..
bu arada passat'a maşALLAH ciddi emek olduğu belli typer da bir arabadır oda geçilir yani şekil a daki gibi niye yaksın şimdi passata gecildi diye onun adı passat kalmış![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
abi 2 aracın motorunuda ben yaptım 2 sıde arkadaşım benıde ıyı tanırlar serdar geçmiş yunus geçmış fark etmez benım için ama vtec açmıyormuş o an typer soğuk motor yanı onu belırttım ben sadece serdarın passatta hakıkaten çok guzel gıdıyor farkındayım merak etme senbu arada ankaraya geldık sen daha konyadamısın
muhabbet guzeldı ama dımı
![]()
bükemedik bilek öpülür type-r ilah değildir, geçilemeyecek bi araçta değildir köstek olacağınıza destek olun arkadaş sonuçta bişeyler yapmış otomatikte olsa passat gibi bi aracı ciddi şekilde yürütmüş, helal olsun kardeş yaptığın herşeyde arkandayız, dizel olması yürümeyeceği yürütülmeyeceğini göstermez, biraz ufkunuzu genişletin hala vtec fitek diye rüyalar görmeyin.
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
kktc-tc aynı ayırmayalım kürdü bitti kıbrıslı diyemi ayırcaz simdide,passat manuel bu arada,gercekten typer motor sogukkenmi gazladı,ama typer kullanan birisi soguk motora gazlarmı acaba ,masallah serdar
hamzacim binmedim typer a ama onumde Soch ile nasil gazladigini gordum. Ogun herkesde takibimi gormustur araca ve sahibine saygim var superde muhabbeti vardi dun bu muhabbeti ve fazlasini garajda beraberce yaptik denemede ben yoktum sende yoktun kac deneme yapildi biliyormusun? passat cok anormal gidiyor masallah dun 4 de ki ivme dehsetdi Serdar isini cok iyi biliyor seninde ustaligin 10 numara bu bir gercek maki hamza![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)