Maşallah Passat'a,
Aile aracının bu kadar yürümesi beni çok şaşırttı
kazasız, belasız, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle![]()
Maşallah Passat'a,
Aile aracının bu kadar yürümesi beni çok şaşırttı
kazasız, belasız, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle![]()
taypır taypır sanki başka araba yok sanki geçilemeyen bir araba sanki 100 200 milyarlık arabada passat geçince iş oldu.çok güldüm![]()
maşallah araçlara passat iyi gitmiş![]()
ben anladımki sen kötü niyetli bir arkadaşsın istanbula seni davet edelim gel buyur deniyecek cok typer var bende dahil sana bir atasözüyle karşılık veriyim el yumruğunu yemiyen kendi yumruğunu beton sanarmış.o yüzden bu işler kılavyede belli olmuyor otobanda belli oluyor ben hiç bir zaman gider yapmam senin yapmanıda tavsiye etmem cünkü gider yapıp gecilen insanların suratını görünce inan üzülüyorum.nfs de kullandığımız arabalara evet sizlerde orda mevcut çokşanlısınız bu gibi şeylerle bizleri ezmeye çalışıyosan en fazla kendini ezersin..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
wankelın muhabbetıne dondu bu konuda ne olduğu bellı olmayan arabayla atar yapar oldu mıllet kaç kere trdekı araçlarla kendı aracını denedınde konuşuyosun ordan kendınızı ustun bır varlık olarakmı goruyosunuz tc olmasa sızı typera bındırıp gezdırırler orda emın ol
ben gayet dikkatliyim merak etme bu işi öğrendim yapıyorum biri arabasını modlayıp typerla yürüyosa biz saygı duyarız siz alışkın değilsiniz ama TRde 12 sec yapan dizel var amiri memuru değil saygı bunu öğren kimsenin arabası için arabamı yakarım yazma hakkına sahip değilsin anladın mı
ECUTECH İstanbul
Neyse şövenist ırkcı yaklasım ve konusmalarınıza daha fazla cewap yazmaycam. Arabamı da deneycek deilim. Sizi biz kurtardık muhabbetinden baska bişey bilmediğiniz ortada... Herkese iyi forumlar...
sen rumsun galıba kardeşim bızde rumlardan nefretedıyoruz yok ben turkum dıyosan zaten ustune alınmassın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)