User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
107 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: tdipower's passat b5 & typer ep3

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Passat'a,
    Aile aracının bu kadar yürümesi beni çok şaşırttı

kazasız, belasız, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hamzacim binmedim typer a ama onumde Soch ile nasil gazladigini gordum. Ogun herkesde takibimi gormustur araca ve sahibine saygim var superde muhabbeti vardi dun bu muhabbeti ve fazlasini garajda beraberce yaptik denemede ben yoktum sende yoktun kac deneme yapildi biliyormusun? passat cok anormal gidiyor masallah dun 4 de ki ivme dehsetdi Serdar isini cok iyi biliyor seninde ustaligin 10 numara bu bir gercek maki hamza
    abıcım guzel abim serdarın arabasının nasıl gıttığini ben bılyorum solemene gerek yok typerın sadece vtec açmamış dedım açsada gene yuruceni biliyorum passattın siz ne anladınız onu anlamadım ben

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taypır taypır sanki başka araba yok sanki geçilemeyen bir araba sanki 100 200 milyarlık arabada passat geçince iş oldu.çok güldüm

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah passata

TDİ

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM CIVIC R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim kimin parası ile ucuz benzine biniyor ????? ben dewlet memuru degılım... maasımı TC den gelen parayla ödesinler... kazandıgım paranın kurusunda bile alakası yokdur. cok gördük burda TCli arkadasların öyle giden böyle giden arabalarını.
    neyi gördün TCli yürümeyen TR ye gelip yarıştın mı güç almak istediğinde de vangelis abine mi gittin japonyadan yapılı mı aldın
    burada herkes alışkın typerla yürüyen dizele de busayla yürüyen typera da
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyi gördün TCli yürümeyen TR ye gelip yarıştın mı güç almak istediğinde de vangelis abine mi gittin japonyadan yapılı mı aldın
    burada herkes alışkın typerla yürüyen dizele de busayla yürüyen typera da
    Günü gelince TR ye geleceyik merak etme.. ayar işine gelince ister türk ister rum ister ingiliz ister japon. veya japonyadan hazır araba olsun ne farkeder ? merak etmede ben alıskınım senin sadece NFS oyunlarında gördüğün arabalara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günü gelince TR ye geleceyik merak etme.. ayar işine gelince ister türk ister rum ister ingiliz ister japon. veya japonyadan hazır araba olsun ne farkeder ? merak etmede ben alıskınım senin sadece NFS oyunlarında gördüğün arabalara.
    yeni yetme yarın adadayım yine sizin yapamadığınız araçlardan birini yapıcam adada yeterince araba yaptım TR den gelen paralarla bi devlet memuru 6000 10000 arası maaş alırsa binersiniz ama yükleyemezsiniz çapınız yetmez
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara passat iyi gitmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni yetme yarın adadayım yine sizin yapamadığınız araçlardan birini yapıcam adada yeterince araba yaptım TR den gelen paralarla bi devlet memuru 6000 10000 arası maaş alırsa binersiniz ama yükleyemezsiniz çapınız yetmez
    Laflarına dikkat et. efendi ol. Sen nesin ? bu işin içinde mi doğdun ? banane dewlet memurunudan hem TR'den gelen paradan. git lafını dewlet memuruna söyle.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anladımki sen kötü niyetli bir arkadaşsın istanbula seni davet edelim gel buyur deniyecek cok typer var bende dahil sana bir atasözüyle karşılık veriyim el yumruğunu yemiyen kendi yumruğunu beton sanarmış.o yüzden bu işler kılavyede belli olmuyor otobanda belli oluyor ben hiç bir zaman gider yapmam senin yapmanıda tavsiye etmem cünkü gider yapıp gecilen insanların suratını görünce inan üzülüyorum.nfs de kullandığımız arabalara evet sizlerde orda mevcut çokşanlısınız bu gibi şeylerle bizleri ezmeye çalışıyosan en fazla kendini ezersin..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anladımki sen kötü niyetli bir arkadaşsın istanbula seni davet edelim gel buyur deniyecek cok typer var bende dahil sana bir atasözüyle karşılık veriyim el yumruğunu yemiyen kendi yumruğunu beton sanarmış.o yüzden bu işler kılavyede belli olmuyor otobanda belli oluyor ben hiç bir zaman gider yapmam senin yapmanıda tavsiye etmem cünkü gider yapıp gecilen insanların suratını görünce inan üzülüyorum.nfs de kullandığımız arabalara evet sizlerde orda mevcut çokşanlısınız bu gibi şeylerle bizleri ezmeye çalışıyosan en fazla kendini ezersin..
    KARDESİM BENİM NİYETİM KÖTÜ FİLAN DEĞİL. onu elbet bir gün burdan bir kac arkadas toplanıp ilerde yapılacak olan organizasyona katılabileceğimizi söylemek istedim.

Ben yorumumdada kimsenin arabası hakkında kötülemede yapmadım. ben sadece kendi arabam için konustum.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit..........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    git kıbrıs rumlarına takıl sen TR ye laf söylemeden önce adam ol burada herkes aracını kendi yapıyo motor kırınca yenisini almıyo açıp sağlamını yapıyo Türkiyede
    benim kimseye laf söylediğim filan yok. emege saygım var... ama arkadaslar saldırırcasına yorum yapıyor. sankide kavga cıkarmak istiyorlar. nedir anlayamadık?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wankelın muhabbetıne dondu bu konuda ne olduğu bellı olmayan arabayla atar yapar oldu mıllet kaç kere trdekı araçlarla kendı aracını denedınde konuşuyosun ordan kendınızı ustun bır varlık olarakmı goruyosunuz tc olmasa sızı typera bındırıp gezdırırler orda emın ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laflarına dikkat et. efendi ol. Sen nesin ? bu işin içinde mi doğdun ? banane dewlet memurunudan hem TR'den gelen paradan. git lafını dewlet memuruna söyle.
    ben gayet dikkatliyim merak etme bu işi öğrendim yapıyorum biri arabasını modlayıp typerla yürüyosa biz saygı duyarız siz alışkın değilsiniz ama TRde 12 sec yapan dizel var amiri memuru değil saygı bunu öğren kimsenin arabası için arabamı yakarım yazma hakkına sahip değilsin anladın mı
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse şövenist ırkcı yaklasım ve konusmalarınıza daha fazla cewap yazmaycam. Arabamı da deneycek deilim. Sizi biz kurtardık muhabbetinden baska bişey bilmediğiniz ortada... Herkese iyi forumlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen rumsun galıba kardeşim bızde rumlardan nefretedıyoruz yok ben turkum dıyosan zaten ustune alınmassın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse şövenist ırkcı yaklasım ve konusmalarınıza daha fazla cewap yazmaycam. Arabamı da deneycek deilim. Sizi biz kurtardık muhabbetinden baska bişey bilmediğiniz ortada... Herkese iyi forumlar...
    babam orada savaştı ama umrumuzda değildiniz akdenizdeki yeri umrumuzdaydı yünana ingilize kaptırmadık bu kadar basit
    bırak siyaseti de saygı duy insanların yaptıklarına
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen rumsun galıba kardeşim bızde rumlardan nefretedıyoruz yok ben turkum dıyosan zaten ustune alınmassın...
    sacmalığa bak. buna ne yorum yapılırki şimdi ???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)