rs'in sahibi kullanan diil moruk:) onun kilosu pek musait değildi:):)
Printable View
yahu ilk basışlarda hep rs önde gözüküyor benmi yanlış görüyorum ?
200 lerde nasıl 2 boy oluyomuş bu roketleniyormu gsi videoda 2 boy falan gözükmüyor ve hiç inanılır gibi değil ayrıca gsi sahibi harici kimse evet 2 boyu gördüm dememiş
Vallahi bende katılamicam RS'nin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... ki sitede bazı videolarda 200lü hızlara kadar ep3'le nerdeyse burun buruna gidebilen bir araç RS düzgün yazılım filtre egzos işlemleriyle...
Adam DSG gibi vites değiştiriyor ya :) hiç zaman kaybetmeden hızlanıyor arabası maşşallah :)
dün camcar ı kullanan bendim hem arkadan gelenleri geçirmemek için hemde video çekmek için mecbur yanlarında kaldık hızlanıncada yetişemedik haliyle :)
rs de gsi da çok başarılı yürüyolar maşşallah. ama rs de mi sıkıntı var yoksa emrenin arabası standarta gore daha mı iyi bilmiyorum ama sıfır hizalandıklarında aynı anda basınca emre en az 1 boy öne çıkıyordu.
güzel bir denemeydi, teşekkürler:)
2 aracında tam eksıkleırnı tamamlayıp net bır vıdeo olması butun sorunu cözucek sanırım.ayrıca roll sıkleti diye bısey yok ama olay oraya doğru gıdıyo gureş değilkı arkadaslar bu ben 80 kıloyumdur ötekı 90 10 kılo domates alıp denklemıycez ya bu kıloyu.bu vıdeodada emg önde maşallah demek duser bıze ...
Yaw Astra aslanlar gibi yürümüş geçmiş. Ben RS in daha iyi gitmesini beklerdim. RS te sorun var geyiğine girmicem. Sorunu olan çıkmasın denemesin.
Bazen de tebrik etmesini öğrenin gençler. Tebrik edin geçin gidin.