bence o yazı öyle değil
Burada EMG gsi sadece FL plakalı RS i geçmiştir. (gsi sahibi geçtim diyo rs sahibi geçemedi diyo bellide deil nolduğu başlarda rs önde gözüküyo videoda)
böyle olacak ;)
Printable View
yorumlardan da goruldugu uzere meyve veren agac mısalı tekrar kocaman masallah EMG ye bakalım daha ne kadar hızlanıcak :)
gerçekten uzadı.ben rahatsız oluorm.cunku emreye ben yaptım bu teklifi adam gibi denensin diye atar yok tutar yok emrede bilio.dışardan herkez bisey yazıo. harbiden pişman oldum emreye sölediğime... emre geçti yda rs geçti. ikisindede emek var masallah. ama video konmasa daha iyi olurdu video için çıkılmamıstı cnku..
Emrecim tebrik ederim, cok guzel yurumus araban masallah
Biz kilolularin hali zor denemede buyuk sikintiyiz :)
arkadaşlr belliki anlaşmazlıklar olmuş bi rs bi gsi geçmiş gbi gözüküyo anlaşamadğnz yerler olmuş birbrmizi tanıoruz tatsızlık olmasın amaç arablrın yürürünü görmek kiloların eşitlenip tartışmalara sebep olcak bi drum olmuyck eşit şeklde çıkıp tekrar deneyip görmek
Tebrik ederim Emre abi, Maşallah.
kılo esıt ne onemı var.emre 140kıloysa cocuk napabılır bu durumda ? o zmn keske tork konustursaymıs bıraz emre 250 kıloya 250 kılo deneselermıs dımı daha guzel olurmus :) 5.vıteste 40la gıderken sarsma yapmayan bı arabaya karsı baya zevklı olurdu deneme ızlemek vs.
turbo olcak kanka sıkıntı sıfır :D
Emre tekrardan masallah.Sıkıntılı gunler gecırdın,ama hem kendı bılgınle hem ustanın ıyı olmasıyla cok guzel topladın arabanı.Herkesın her zaman eksıgı vardır,bıtmez.Senınde var.Sana benden tavsıye kendı cevrenden tanıdıgın ınsanlar sevdıgın ınsanlar yakın arkadasın olmadıgı surece deneme arabanı.Ne arabanın ısmını kotule,ne sınır hastası ol.Nede senı tanımayan ınsanlardan yalancı damgası ye.
Shekıl style burun moruk,bızı bılen bılır bılmeyen kendi bilir:D Seni bilen cok ıyı bılıyo,karakterınıde,ne tarz bı yapıda ınsan oldugunuda.Neye sınırlendıgınıde vsvs.
sana yazcak bişey yok sen istediğin gibi anlayabilirsin
şeref benim canımı sıkan 2 arkadas var biri rs'in sahibi diğeri 28ee106 nickli arkadas
yalan söylenmesi zoruma giden geçmek geçilmek zikimde değil
yok videoda 2 boy göremiyoruz yok diğer videolar nerde falan
ERKEN BASTIĞININ HARİCİ ÖNÜME GEÇEMEDİN bende zaten çoğunda gazdan ayağımı çektim erken bastığında
şeref kullandığında hep aynı anda bastık sonuçta zaten 200e geldiğimizde arkamdaydınız doğrumu yalanmı bunu söyleyin bana?
terbıyesızlesmedım yahu.ben makara kukara bayılan bı adamım ve vaktı zamanında 7kocalı hürmüz vardı. :D
sımdı senın bu yazdıgının arkasına ben gecıpte;
hanı denılıyo ya vıdeoda 2boy gectıgı gozukmuyo cart curt zaaarrt kabakağıt vs
yazıyomuyum hani ruhsatı gosterın diye :D yazmıyorum :D