sendede biraz heyecan var sanırım arabanın içinden yeterince göremedin heralde video istiyosun?
önce 2. kornada gaza oturmamayı hızını ayarlamayı öğren ondan sonra bidaha deneyelim olurmu:icon_tup:
Printable View
Alevin patlama sesine ve gidişine bittim maşallah on numara olmuş şimdi:icon_tup:
Nos basma bidaha:D
http://i931.photobucket.com/albums/a...ed-1copy-1.jpg
Rs'i bilmem de emg'nin eksikleri olduğunu net şekilde biliyorum.
Burada emg gsi clio rs'i geçmiştir.
Eksikleri vardı şuydu buyduyu araç sahiplerinden önce başkaları söylemiş nasıl tuhaf bi iş burdan açıkca görebiliyoruz :)
Eksiklerini hallederler tekrar denerler, şunu da unutmayalım clio rs birde sökük.
Emre zaten kg'si ortada olan bir adam ve arabasını ağırlığıda ortada, benim gibi 50kg'lik bi adam kullansaydı bu fark daha da acılırdı ki ben emrenin yerinde olsam arabamı sökmeden denemeye çıkmam adam dert etmeyip cıkmış hemde rs'e karşı :)
Maşallah iki aracada,
5. vites kaç tane kadran videomu koydum gene görülmemiş demek ki :)
GSI için büyük bir başarı tabi tebrik ediliyor GSI her halinde eğer 5. vites kadran videosu isteniyorsa bende 2-3 video olcak koyabilirim konu içine mındar olmıycaksa konu :)
hacım ben cenker abinin tayfasındanım kadetlerin nasıl gittigini çok iyi biliyorum mustafa ustamızıda tanırım daha ben yüklü bir kadetle yürüye bilecek bir RS göremedim ama olurda varsa cenker abi hemen denetir olmadı DN ile denerler bakalım nasıl RS ler varmış.
cenker abini eski astra KZ gsıda hazırlanır bir iki eksigi var avans problemı yaşıyoruz çözüldügünde deneme yaparız RS ile bakalım ozaman ne diyecekler.
her zaman diyorum GSI bilinçli ellerde işini iyi yapan ustalar tarafından yapıldıgında bilinçli kullanıcı ilede çok çok daha iyidir RS ten bu benım fikrim
Rs tabikide iki kişi eşit ağırlıklarda çıkalım diye sağlıklı bir deneme olsun diye yaptık videoda cekilicek diye bişi yoktu ? Şimdi neyin tartişması bu hiç anlamıs deilim gectigimiz videolar yok ? Gsi maşaallah yapılmıs edilmiş saglıklı yanlız bu sekilde bi konuu cok rahatsız etti beniii..
kilo muhabbetini yazmak benim işime gelir 50 kilo ağırdım konunun başında bahane üretiyo gibi gözükmiyim diye yazmadım
yanında oturan şerefe sormak lazım kim öndeydi diye
burdaki insanlar az çok tanır beni birisi yazabilir mi yalan söylüyosun geçemedin diye ?
sen inanmasanda olur sıkıntı yok ben görüceğimi gördüm
bak kardesim totalde 50 kg hafiftin yine o yüzden 2 kişiydik falan deme istersen, neyse sende yeni almıssın arabanı heyecan var ama muhabbet çirkinleşmesin yüzyüze geliriz ne de olsa
geçseydin rahatsız olmazdın dimi?
vıdeolrın hıc bırınde ben 2 boy göremıorum;) rs sahbıde 2 boy gcldgnı soylemıor zaten bırde dıer vıdeolr ekskmıs onlrnda eklrmısnz zahet olmazsa:) kilolar eşit denılıor ama rs 2 kişi gsı tek kişi denılmıor neden kulaga hos gelıor dımı:) araclra dokulmsın herksın eksgı var herkes eksgıi bu sekılde bıda denensın;)