videomu yoo hiç gerek duymadım video çekmek. illla videomu lazım.......
Printable View
sen sabah sabah bişe içtin kardeşim veya okumanda sıkıntımı var yazdığım RS ın 5vitesi kötü duvar gibi bunu coğu insan der ama emre nin 5 vitesi deli gibi rahat rahat kasmanda ceviriyo araç ve adam videosunu cekmiş koymuş varsa böyle RS videosu koyun izleyim dedim bunda kötü veya art niyet yok dikkat edecek kişi sensin ;)
rs leri ne zaman turboluyorsunuz ?
bak gene rs gene tartışma gereksiz boş muhabbetler :D:D
emre masallah araban her zaman iyi gidiyordu artık dahada guzel olmus kazasız belasız rs tayfası simdi birazcık daha hızlı bir arac cıkartır karsına arabanı denemis olursun dahada hızlanırsın,hızlanırsınız zaten amacta bu degilmi..
maşallah emre çok güzel gidio, aynı zamanda çokda şaşırtıcı:)
Rs de gerileme yok ? Diğer videolar nerde ? ilk 3 4 videoda 4 üncü vites 1 2 boy önde oldugumuz videolar olucak onlar yok Emg nin önde olan videolar neden koyuldu ayrıca 2 boy nerde önde ben göremiorm videoda 2 boy ? EMG nin 2 boy geride olan videolarıda istiyoruzz pilotaj bende ikenn...
ıstedımız gıbı olursa denerız cvk ıle yukluden kastın ne ıse tabı bu arada tekrar solım o gectı bu gectı zevk ıcın denıceksek deıyelım bıseylerı kanıtlamak ıcın denencekse denemem gerek yok kımseyı eglendırmeye kımseye burda zaman gecırmesı ıcın konu acmaya klavye hızlandırmalarına yardımcı olmaya
Ayrıca 1. videoyu iyi dinlerseniz cam aractakilerin RS gidiyo dedigini duyabilirsiniz ?? Ayrıca hangi videoda EMG önde göremedim..