hayırlı olsun selçuk daha iyileri nasip olur inşallah...
hayırlı olsun selçuk daha iyileri nasip olur inşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
video'yu izledim ben bile üzüldüm kuş gibi uçup gidiyor gittiği yer boş kalıyoralanada satanada hayırlı uğurlu olsun daha iyileri gelir inşallah.
Hayırlısı olsun kanka.
Bindiğin en keyifli Typer'ların başında geliyordu, pilotaj sen olunca dahada bi keyifliydi.
Ulan ağladın ağlıcan he videoda
Burdan anladım halini be kanka.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
ilk arabam slximi sattığımda giderken ben de arkasından bakakalmıştım duygularını az çok anlayabiliyorum videodaki gibi arkadaşlar da bana utanmasan ağlıcan demişlerdi yalan yok gözlerim dolmuştu ama gece de pencereden evin önüne bakmıştım boş boş
ağlatmıştırda senı bende abım crx ı sattıgında 2-3 gun ağladıydım gızlı gızlı![]()
alan abımıze hayırlı olsun kazasız belasız inş.
DR. OWL
hayırlısı olsun diyelim
cok ıyı bılırım bu duyguyu vtı mı ıstanbula sattıgımda bende gıderken ardından boyle bakıp duygulanmıstım allah daha ıyılerını kısmet etsın aga cumlemıze![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
hayırlı olsun allah daha iyilerini nasip etsin
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Burda ben bile kötü oldum anlıyorum derdindenHayırlı olsun daha iyileri nasip olur inşallah.
ticaret için satıldaysa üzülmenin anlamı yok daha iyileri alınır ama zoraki bir satış oluyorsa insan üzülmeden edemiyor.
alanada satana da hayırlı olsun.
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
her iki tarafada hayırlı olsun,Allah daha iyilerini nasip etsin adaş
yapılan yorumların bazılarından şunu çıkardım;type-r satılmaz arkadaş![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)