Guzel degerler ama sanirim 35 de bundan assagi degil masallah kazasiz belasiz abi![]()
sanırım sadece 4 koltuğu söküp tek bir sparco ile deneme yapılsa sürede kayde değer bir iyileşme olur. Isıtmalı elektrikli koltuklar sökülse, biraz daha ağırlık atılsa....
ama bu haliyle 9 saniye yapıyorsa gerek de yok bunlara, MAŞALLAH diyor tebrik ediyorum...
M.Resat Simsek
Maşallah yazılım çok yaramış. Benzin ibresini tam göremedim ama ben böyle benzin ibresi yandığında pek zorlama taraftarı değilim.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Tesekkurler arkadaslar.
Baser,stok zaten 12,5 falan hızlanıyor,Diff cok cok ıyı calısıyor ama Lastık problemı var,PS2 ler bu arac gore degıl malesef...
335 bunun hızlanamıyor,sebebıyse kotu olan dıferansıyelı ve yavas calısan,torku calan sanzımanı.
Bakalım Oliver geldı bu aksam Almanyadan,bır kac aracla bırlıkte,benım motoru bır gozden gecırıp yazılımı Update edıcegız.
Tanısmak ısteyen arkadaslar,Yarın ve cumartesı Maslakta gorebılırler
Edit:Hafıfletmek ıcın aklımda bır kac fıkır var ancak,gerekırmı dıyedusunuyorum?
Benzın azken cok fazla yuksek devır cevırmemek gerek ancak bu aracların pompa sogutmasında sıkıntı yok![]()
Aracin mevcut ayarlari ile limitlerini görmek adina saglam bir sokulse arac; hani en azindan su an ki hali ile cikaracagi en hizli 100-200 degerini gorseniz...
Zaten tek araciniz 1M degil, i sekilde bir denemek isterdim yerinizde olsaydim.![]()
M.Resat Simsek
Hafifletmeye ne gerek var almanlar hala spray olayini kesfedemedi yahu yapistir 200 shot nitrous yurusun alet, ameriganci dan bir tavsiye![]()
wala videoda en cok ilgimi ceken olay benzin göstergesi oldu,, çeyrek depo 1-2gazlama ve ışık yanmıs![]()
Cok güzel maşallah ama bence bu sökme işlemi yada hafifletme işlemine gerek yok bence tam gideceği kadar gidiyor :=)
135 ın yuksek hızda ıyı olması, 1m ın genıs on tamponu ve sısık camurluklarından dolayı olabilir.
ama 1 m yaniipistte görücez inş haftaya...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hafifletmeyi hic dusunmuyorum,belki performance koltugu olabilir
Yuksek hizda,son disli biraz daha 1M in,oyuzden iyi degil,135 uzuyor!!!
Siz sadece anlik basmayi goruyorsunuz,yaklasik 40km yoldan sonra ceyrekten isik yandi...
Kardesler guzel ama 2 misli fiyat farki var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)