ss ve ve rs kanka sız ne taraftasınız aksam hava nasıl ıyı mı acaba sızın o tarafda sızın buraya gelcenız yok ben gelımde orda denkyelım barı nabalım yada musaıtsenız buyrun cumartesı sız gelın de denıyelım araclarımızı kıng bellı olsun![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
masallah araclara ıkısıde kardesım gıbı sewdgım arkadaslarımın aracları...
ALIZZAANbu ne la her konusmada parıs hılton gıbı goz kırpıyosun burda bızı ayar edıyosun
Geçen hafta dedim Alican efendiye Pazar günü Çorluya gidiyorum gel hazır Pazar sabahı boş olur yol sıkalım
Alican yok efendim o kadar yol mu gelinir yapılır tabi Güneşlide 2. ve 3. vites basıcaz video çekilcek 20 sn eee ne anladık o işten
Ben 250 lere kadar basmak istiyorum 200 lerde bırakmamak lazım zaten 4. vitesin sonu 200 . km![]()
250 lere kdr basmak istiosan bu gece 3 te çıkıyoruz kabulmü istersen gebzeye basalım istersen maslak gece 3 te bomboş olur hani sıkıldım artk selçuk bülbül gibi şakıma msnde diodun hani kapak işledin yan yana yürrüz seni geçerim diodun bana ama buraya gelince yc yi öncedengeçiodm denemeye grk yok diosn önceki sahibinden aldım alalı arabanın kaderi deişti bunu biliosnsen nasl js iken deiştiyse buda öle hani boş boş knşma artk can sıkmaya başlıosun güveniosan kendine bana alo de gece çıkalım yarında hava güzel kumburgazada basarım sıkıntı yok.. pazar yamurda sıkardık 250 ye kdr dimi yavşaklığı bırak bence millet yanlış anlıo
0534 330 istanbul trabzon arada çıkalım bu gece yarın gece daha ne diyim artık şakıma
Yok dostum ben zaten biliyorsun tanıdıklarlan basıyorum Tanımadık araba varsa kesinlikle basmıyorum ....
Alican biraz hevesli bi arkadaş onuda seviyorum klavye başından falan gider yapmadığımı oda iyi biliyor![]()
Amaç YC - CVK - VE -SS çarpışması ise ben her istenilen zamanda çıkabilcek birisi değilim ....Sonra gecenin 4-5 indede evime girebilcek birisi değilim ters kaçıyor evdekilere ...Büyükçekmecedeki evede dönemem ev soğuk ve uzun yol ... O yüzden ben Pazar sabahı uygunum dediğim gibi istediğin devirde istediğin viteste basarım sıkıntı yok
bak bu olmadımsnde diyosun seni geçicem yan yana yürücem tamam işte bende diyorumki lafta kalma deneyelim bak ben çıkalım diyorum pazar sabah uymuo bana ama h.içi her gece basarım oda boş oldğumdan deil yeterki milletin önünde boş boş şeler deme kapansın konu yürü yanımda geç benide görelim die
uzatma yani selçuk gece çıkamam diosan bana bulaşma daha o zaman lafla araba denetilmio olmadı sen gt5 veya forza al 2 clio yap birinin plaka yc yap öle devam et
yoksa senle bu gidişle deniyemicez klavye rolünde iyi değilim
kapak farketmio diodun insan bi maşallah diyip emekleri göz önünde bulundurur tek benim deil kaanında emeği var birçok kişinin var ayıp walla buna sinirleniorm burda knşmakla olmuo numaram var ara çıkalım her gece yoksa sus bence
akıllı olun lan alayınıza giderrrrrr
arayın beni boyayın beni0900 550 50 50
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)