User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
236 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: CVK Rs YC Rs =)=) (2) :D

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle güzel açıkladığın için teşekkür ederim. selçuk doğru cekmiştik bunların fotosunu..
    Senin Jeepin içinde klima buz gibi üflerken Kayışdağına çıkarken

Güzel bir yaz günüydü

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada sagdaki setin sıfırını bulmak cok zordur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süpsan 16V tk fiyatı 120-200 TL arası değişiyor

Orjinal 16v tk fiyatı 550-600 TL arası değişiyor

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada sagdaki setin sıfırını bulmak cok zordur.
    macaristandan cok rahat bi şekilde getiriyorum orjinal sübaplar ve rallide kullanılan custom sübaplar bunlara çok rahat ulaşıyorum hocam bir hafta içersinde..sübsan larıda orjinali şekline getirebiliyorum (aynı sağlıklı ve aynı verimde)
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya varya aq şaşırmamak elde deil,arabanın eski sahibi olan ben bilmesem yazdıklarınıza inanıcam çizdiklerinize inanıcam,arabaya ince contayı ben taktım srk shop'tan aldım takan kişide ayhan ustadır izmirde inanmayan arar sorar 0532-212-52-32,sübab konusuna gelince araca sübab yapan benden önceki sahibi buğradır buğrada alper hocadan aldığı sübabları taktırdı ve yakın arkadaşımdırda zaten

araba motoru kırılmış,kırıldıktan sonra yapılmış süpsan sübab takılmış ince conta yokmuş abi neler yapmışım ben arabayada haberim yok,bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz bilmiyorum ama oksijen yakmadığınız kesin;

facebookdan şu resme ve resmin eklenme tarihine bakarsanız conta konusu yok diyenlerin yağa su karıştırmasınıı engeller;

http://www.facebook.com/profile.php?...type=3&theater

buda eski yani aracı ilk aldığımdaki contasız hali ile dyno konusu;

http://www.techturkey.com/forum/atmo...-cvk-39-a.html

ardındanda conta yaptıktan sonraki dyno sheet'im;

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    seni unutmuycaz ALİDAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Camiyada tutunabilmek gerçekten çok zor. Bende RS' mi aldıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Roll' e çıkarsın geçilirsin derler ki araba gitmiyor..., vites atamazsın derler ki şanzuman bitik... Geçersin derler ki vites kaçırdım... vs, vs
    Benimde Yetkili servis yüzünden başıma gelmeyen kalmadı... Neyse ayrı bir topicte bunu paylaşacağım.
    Yinede RS ayrı bir dünyaaa
    Senin başınada 2 ay içinde gelmeyen kalmadı

Ama sonuçta her şüphelendiğimiz şeyden bir şey çıktı

Rolanti valfi - Kelebek - Grank Kasnağı - Bujiler- Kablolar - Triger ayarı derken uçtu gitti liste iyice

Vİteslerinde bariz bir sıkıntı yok çok az daha alışmaya bak abi

ProTech
    Misafir
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya varya aq şaşırmamak elde deil,arabanın eski sahibi olan ben bilmesem yazdıklarınıza inanıcam çizdiklerinize inanıcam,arabaya ince contayı ben taktım srk shop'tan aldım takan kişide ayhan ustadır izmirde inanmayan arar sorar 0532-212-52-32,sübab konusuna gelince araca sübab yapan benden önceki sahibi buğradır buğrada alper hocadan aldığı sübabları taktırdı ve yakın arkadaşımdırda zaten

araba motoru kırılmış,kırıldıktan sonra yapılmış süpsan sübab takılmış ince conta yokmuş abi neler yapmışım ben arabayada haberim yok,bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz bilmiyorum ama oksijen yakmadığınız kesin;

facebookdan şu resme ve resmin eklenme tarihine bakarsanız conta konusu yok diyenlerin yağa su kaçırmasını engeller;

http://www.facebook.com/profile.php?...type=3&theater

buda eski yani aracı ilk aldığımdaki contasız hali ile dyno konusu;

http://www.techturkey.com/forum/atmo...-cvk-39-a.html

ardındanda conta yaptıktan sonraki dyno sheet'im;

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    bu aracın sonradan tekrar subap eğip orjinal conta takılıp yan sanayi subaplar taktığını yalanlamaz araç sökülüp bakıldı gerçi ben sökülmeden öncede bunun böyle olduğunu böyle çıkacağını biliodum ben ve birkaç kişi dahil sölediğim kişilerde sölediklerimin doğru çıktığını şuan anladılar bence yorma fazla kendini ! ki senden sonrada araç el değiştirdi ama aracı sen pazarladın herkese servis bakımlı zart bakımlı zurt bakımlı die çok uyardım sizin saçmalıklarınızla uğraştım ss in konusuna salça ettiniz aracıda bu haliyle sattınız çok iyi diye..

hatta çok iyi hatırlarım aracı satarken istanbuldaki en iyi rs e 8-10 boy atmassa ben şöleyim ben böleyim die yardırıodun
    alındığı gece istanbuldaydım sırf bu lafın yüzünden gerçekten çok boş konuştuğunu gördük

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cvk bana geldikten sonra cıkanları buraya tek tek yazıyımda konu daha uzamasın araba geldiğinde bütün sübaplar kaçırır vaziyetteydi yerli süpsan değil güneş marka sübaplar vardı sağlamlık olarak şöle söliyeyim süpsan ve güneşte gayet kalitelidir kaynak değil press olarak üretilen sübaplardır en son bandını her iki firmada cnc de bitirmektedir bu ayrı bi şey randıman olarak yani verim olarak bakarsak selçuk fotoda koydu her kez anlamıştır aradaki farkı...onun dışında problem yok ince conta yoktu araçta oda kesin egzantirik ben kontrol edemedim varmı yokmu diye ama sölediklerine göre egzantirik var.araç su an zaten hızlı yanlış anlaşılmasın okan gayet yavaş vites atıyor o arabayı alican veya ben veya seri vites atan her hangi biri kulşlanmış olsa zaten cvk geçicektir...saygılarımla
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa şimdi anlamadığım bu aracı biz aldık istanbula getirdik role çıktık ertesi gün yani okan 1 gün kullandı hemen kaana verdik sonuç olarak subablar clio cup deil conta cometic deil bu araç izmirde kimdeyse birinde açılmış bunlar yapılmış bize tek kelime laf edemez kimse madur olan biziz çnkü kim yaptı bunu ? kim oem conta taktı kim güneş subab taktı biz gördüklerimi sölüyoruz kimse bize laf söleyemez sölenmesi gereken bizden önceki sahiplerinden birinde olmuş bundan kaçınmayın yani

ProTech
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa şimdi anlamadığım bu aracı biz aldık istanbula getirdik role çıktık ertesi gün yani okan 1 gün kullandı hemen kaana verdik sonuç olarak subablar clio cup deil conta cometic deil bu araç izmirde kimdeyse birinde açılmış bunlar yapılmış bize tek kelime laf edemez kimse madur olan biziz çnkü kim yaptı bunu ? kim oem conta taktı kim güneş subab taktı biz gördüklerimi sölüyoruz kimse bize laf söleyemez sölenmesi gereken bizden önceki sahiplerinden birinde olmuş bundan kaçınmayın yani

alican şimdi geldinizmi lafıma ?
    boşmu konuşuyormuşum ss ile cvk yı karşılaştırdıklarında sen söyle..
    oynanmış arabadan herzaman korkun ben bunu birkere eski rs imde yaşadım bidahada dilim yandı hiç girmedim o işe şükürler olsun sapa sağlam 40.000 km dir SS i stock kullanıyorum hiç oynamayada gerek yok bakımlarını düzenli yaptıktan sonra dada bu şekilde 100.000km gider eminim..
    kendiniz alın kendiniz yapın rahat rahat binin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oynanmış arabadan herzaman korkun ben bunu birkere eski rs imde yaşadım bidahada dilim yandı hiç girmedim o işe
    walla doru diosun Alper hocadan alsaydık gözümüz kapalı alırdıkta 3-4 el değişmiş olunca yaşadık böle şeler nese önemli deil geçti artık hee yine memnunum araç içi dışı temiz kapağınıda yenilemiş olduk sıkıntı değil bşver.. demek istediğimi bu olan 3-4 sahibinden birinde olmuş izmir dışına çıkmadığna göre araç ..

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bokunda boncuk arayabilir benden bu kadar sizden korkulur arkadaş,pistonlar 106 pistonu krank clio symbol krankı hatta kalın sağlıcakla
    seni unutmuycaz ALİDAN

ProTech
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla doru diosun Alper hocadan alsaydık gözümüz kapalı alırdıkta 3-4 el değişmiş olunca yaşadık böle şeler nese önemli deil geçti artık hee yine memnunum araç içi dışı temiz kapağınıda yenilemiş olduk sıkıntı değil bşver.. demek istediğimi bu olan 3-4 sahibinden birinde olmuş izmir dışına çıkmadığna göre araç ..
    bu olayı hepsi biliyor zaten be arkadaşım akıllarıncada bizden saklıcaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bokunda boncuk arayabilir benden bu kadar sizden korkulur arkadaş,pistonlar 106 pistonu krank clio symbol krankı hatta kalın sağlıcakla
    bunda alıncak gocuncak bişe yok aracı aldığımız günden soraki gün hemen açtık kapağı kimse yalan sölemez bizden subablar öle conta orj deil ee bu kimde oldu bunu diyoruz bunun bi cevabı hala gelmedi ? izmirde olmuş bu sahipleride belli sen alpr buğraymış neyse açıklamanız yoksa bşverin o zmn.. bilinsin yani bu araçtan cometic çıkmadı subablar güneş bu kdr basit .. alalı 1 gün oldu bunları yaşamak istemezdik ama ertesi gün ortaya çıktı hepsi snçta izmirde olan bişey.. Para kolay kazanılmıyor araca sonuçta para bağladık biz konuşulanlar üzerine aldık aracı . ee hani conta hani subab hak denen bişe var neyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oynanmış arabadan herzaman korkun ben bunu birkere eski rs imde yaşadım bidahada dilim yandı hiç girmedim o işe
    okan simdi konuya SS i karıstırma, senin eski RS in surekli draglara giren sanzımanı bile 7 kere acılıp sokulmus bir aractı.

Oynanmamıs dedigin arac nasıl oluyor o da ayrı bir konu, senin arabanda filtre eksoz yok mu, stok mu biniyorsun, port polish yok mu?

Stok arabaya sadece cip yaparakta motor kırabilirsin ya da agzına kadar doldurup 100 bin km yol da yapabilirsin. Burada olay kullandıgın parcalara ve montajı yapana kalmıs. Modifiye forumu burası oyle olsaydı "Stok severler cemiyetini" kurar mutlu mesut geçinir giderdik.

ProTech
    Misafir
    okan simdi konuya SS i karıstırma, senin eski RS in surekli draglara giren sanzımanı bile 7 kere acılıp sokulmus bir aractı.

Oynanmamıs dedigin arac nasıl oluyor o da ayrı bir konu, senin arabanda filtre eksoz yok mu, stok mu biniyorsun, port polish yok mu?

Stok arabaya sadece cip yaparakta motor kırabilirsin ya da agzına kadar doldurup 100 bin km yol da yapabilirsin. Burada olay kullandıgın parcalara ve montajı yapana kalmıs. Modifiye forumu burası oyle olsaydı "Stok severler cemiyetini" kurar mutlu mesut geçinir giderdik.
    abi ben oynanmış aracın stock bir rs kadar dayanabileceğini sanmıyorum olay sadece bu bunu ozamanda söylemiştim. bak kendin söylüosun benim eski rs (35 rs 600) şanzımanı sürekli kurcalanmış oynanmış orjinal değil ve sonuç olarak sürekli kırmış orjinal kalsa kırarmıydı acaba yada bu kadar kolaymı kırardı hayır..
    Filtre egzos u ben oynamadan saymıyorum zaten aracın üzerinde olan şeyler ama ne biliyim en ufak yanlış bir yazılım aracı çok rahat kırdırabiliyor. Chipli çoğu rs te bu şekilde birkaç boy alabilmek için yazılım yapılıyor. Ben bu riske girmek istemiyorum o yüzden yazılımla uğraşmıyorum ufak tefek şeylerle hızlandırdık aracı sen dediğin gibi çok iyi bakmış olabilirsin aslında oynanan araç kırar die bişi yok sadece kırma riski daha yüksek daha fazla bakım gerektirir daha fazla ilgi gerektirir daha nazik davranmak gerekir vs vs anlatmak istediğim buydu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben oynanmış aracın stock bir rs kadar dayanabileceğini sanmıyorum olay sadece bu bunu ozamanda söylemiştim.
    Filtre egzos u ben oynamadan saymıyorum zaten aracın üzerinde olan şeyler ama ne biliyim en ufak yanlış bir yazılım aracı çok rahat kırdırabiliyor. Chipli çoğu rs te bu şekilde birkaç boy alabilmek için yazılım yapılıyor. Ben bu riske girmek istemiyorum o yüzden yazılımla uğraşmıyorum ufak tefek şeylerle hızlandırdık aracı sen dediğin gibi çok iyi bakmış olabilirsin aslında oynanan araç kırar die bişi yok sadece kırma riski daha yüksek daha fazla bakım gerektirir daha fazla ilgi gerektirir daha nazik davranmak gerekir vs vs anlatmak istediğim buydu
    ok birbirimizi anlamışız sorun yok

ama hala iddialıyım, duzgun montaj, dogru parça ile sorun kesinlikle yaşanmaz.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine olgunluk gösterip susmuşsunuz,Alican ben olsam ortalığı ayağa kaldırır var denipte araçtan çıkmayan herşeyi aldırırdım!
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

ProTech
    Misafir
    ok birbirimizi anlamışız sorun yok

ama hala iddialıyım, duzgun montaj, dogru parça ile sorun kesinlikle yaşanmaz.
    abi öyle olsa fabrikasyon yapılırdı senin yaptıkların belkide satış stratejisi ama bilemem ben yinede oynanmış araçta daha fazla risk olduğunu düşünüyorum. Belki eski rs imde yaşadığım sorunlardan doğan bişidir. SS i aldıktan sonra gerçekten sorunsal açıdan bakarsak arada uçurum var diyebilirim. stock rs huzur valla yağını suyunu koy devam et şeklindeyim şuanda hayatında 7200 dd den fazlasını görmemiş bir araç var altımda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)