tebrikler inş. devamı gelir başarılı olursunuz
bu organizasyonda türk plaka gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim çok ciddi organizasyon daha fazla katılımla dahay iyi dereceler alırsınız inşallah
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
yurt dışındaki organizasyonlarda türk bayragının olması gurur verici.
emeklerinize sağlık. başarılar.
gönülden tebrik ediyorum sizi.kolay diil o kadar zahmet vs.
bi dahaki sefere bence araçlarınızı komple giydirin kırmızı beyaz öle gidin![]()
video ffoto vs. olmasa dahi orda olmanızdan gurur duydum tebrık ederım...
kı vıdeolar ordakı ortamı azda olsa yansıttı buraya emegınıze saglık.
basarılarınızın devamını dilerim...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
başarılarınızın devamın dilerim ....
Tekrar tebrıkler 1ıncı kım oldu
www.honda-tech.com
YUNUS EMRE
Tebrikler umarım güzel derece yapabilmişsinizdir TR plakalar yurtdışında görmek gurur verici.
Umarım ilerliyen zamanlarda avrupa şampiyonuda çıkartırız![]()
insallah...Avrupa daki başarının %85 i maddiyata dayanıyor arkadaslar ralli de ki gibi ucuk meblalara gerek olmamasına rrağmen gerekli destek yok...orda herkes 3 turda bir 0 lastik takabiliyorken biz cıkma,civili,5 senelik lastikler kullanıp derece yapmaya calısıyoruz...burdan yetkililere sesleniim dicem ama en yetkili insan admin o da bize sponsor olmaz : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
tebrikler arkadaşlar basarılarınızın devamını dilerim
Orada bizi temsil etmeniz çok gurur verici
sizi tebrik ediyorum inşallah sağlam sponsorlar bulursunuz iyi dereceler elde edersiniz. two bic mac :=)
gurur verici. çok daha güzel sonuçlarla çok daha fazla arkadaşımızın orda olmalarını temenni ediyoruz. teşekkürler...![]()
şaftsız arabaların üretimi yasaklansın
yasak miymis ? ne sacmaThe Turkish drivers have been retained by the police just because of filming with some GoPro cameras![]()
bravo başarılarınızın devamı gelir inşallah bir Avrupa şampiyonluğu iyi olurama yinede güzel inşallah güzel bir sponsor ve güzel dereceler görürüz ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)