king of europe un sitesinde rewiev de var : )
Bu durum cok sevindirici , Ali abiyi de sizi de tebrik ediyorum![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
daha can alici dereceler bekliyoruz..yıkın orayı..yıkmadan dölnmeyin....nedir bu almanların türklerden çektiği![]()
tebrikler arkadaşlar.
tesekkurler herkese...haftasonu yaklasık 15 dk lık bir video upload edeceğim
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Tebrikler. Gerçektende gurur verici bi olaya imza atmışsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum ve bol dumanlı videoları bekliyorum![]()
Tebrik ederim beyler Cesaret edip oraya gitmeniz bile güzel işalah daha güzel işler çıkarırız Musti ve Mert sizi oralarda görmek istiyoruz
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
cbe olimpiyattaki organizasyonlarda en beğendiğim araçlardan biriydi.devamı da gelir inş.
tekrar kusura bakmayın render işlemi değil edit işlemi suruyor.***** butun gun evde boş oturan insanlar değiliz.Ayrıca antremanlarda geçirdiğim ufak kaza dolayısıyla arabamlada iilgileniyorum o yuzden biraz daha uzadı bu durum.
Tebrikler ülkemiz adına gurur verici inşallah imkanlarınız daha iyi olurda güzel işler çıkarırsınız.
Arkadaşlar tekrar merhaba...konun üzerinden çok çok çok uzun zaman geçti farkındayım ama ne yazıkki videolar yeni bitti...yarın montajlanmış haliyle yayınlayacağım bir aksilik olmaz ise...önden tadımlık koyayım dedim
KOE Qualification lap from Greece | Facebook
KOE battle with nice friend @Greece | Facebook
İlk videodaki senaryo güzel olmuş bornozsonra Mc
helal olsun valla size yurt dışına taştınız facedeki videoların birinde 20. saniyede az daha patlıyacaktılar galiba spin attı zaten Allah korumuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)