UR RS(filtre,egzoz,yazılım) & DBS TYPER(headers,filtre,egzoz,ayarsız k pro)- YouTube
şu videoya ozamanlar ne gülmüştüm yaaa![]()
neyse tamam ayarlayabilirsek ordayım bu gece![]()
azuzahuazhaz o zamanlar sizin yc yi 7 boy geçtiğiniz gibiydi enjektör vs hadi hadi n azlanma yakıtını koy gel105 oktanda olr
![]()
konuları 8 ci sayfada okumayı bıraktım. ama beni ne kadar tanırsınız bilmem ama alican vitesi hakikaten iyi atıyo ve işin ana gerceğide şanzımana inecek şuanda parası durumu vakti yok
saygılar![]()
17. sayfa ve hala kavga yok bu güzel bişey Rs çiler kardeş oldu artık
bu arada okan gelmeye adam arıyo her an damlayabilir![]()
Alican kanka sen o akşam seçkinin elinde kamera gördüm ışıklarını felan yazmışsın ya kanka orda yazdıklarında ciddimiydin yoksa makaramı yaptın kanka![]()
şimdi şöyle söylim ben bu konuda ylan konuşmucam alicanı severim kankamdır
selçuk abiyide severim ama şimdi şöyle bişe var selçuk abininde şanzuman korkusu var 1 vites iyi deil. alican maşşah harbiden hızlı hakkını kimseye yedirmem 2 ve geçmiştir o akşam 3 boy dogrudur. bir kaç videoda bir kaç denemede alicana
gerçekden iyi yürüdük geçmioruz o akşam yanlış anlaşılmasın selçuk abiyi savunmuyorum alican çok hızlı ama sunu söylimde ama selçuk abinin orda çok hataları vardı abi gaz kesiyosun o yüzden çok farkta oldusarhoşmuydun abi
valla VE rs de iyi gidiyo maşşalh iki aracada şimdi kimse bişe deimez alican sulçuk abide tekrar denicek zaten uzun uzun basın çıksın herşey ortaya bide o akşam felaket trafik vardı tünellerde oldu ama inanın trafikten dolayı alican zaten geçiyo ve rs i ama selçugun elinde olan bişe deil trafik çok varr...
17 sayfa oldu hala bıdı bıdısus az be tmm 1 boy oldu selçuk .. mami makinen gelirse söler kaç boy
yalan değil diorm ki sana 7 denemenin 1 tanesinde tutundun tutundun dediğim arkamdaydın 1 boydu 150 de kestin sora bu kdr dahasını arama arıosan bu gün senle yine sıkarız
okan intikamını alır yada
![]()
bence hiç kavga çıkmasına gerek yok 2 3 saat sonra yüz yüze bakıoruz![]()
en hızlıda benim ayrıcass fln getir kanka bizim bi turbo toros var onla denicez alicanada gider alicanla polishli bisikletle denicez ?
bikaç kişiden haber bekliyorum az buz yol değil toplamda 500km ye yakın yol yapacam rolle çıkacam bide ordan dönecem falan biraz meşakatli bir iş o yüzden yancım mutlaka olması gerek şartları zorluyoruz bakalım![]()
off selçuk walla çok darladın olm tutunduğun filan yok 1 tane video var onu alıcam rahat ol 150 de gaz kesiosn tırsıp ordada arka tamponumdasın uzun gitsek yine 4 5 olcak hala darlıosngönlün olsn yavru
Yok olm öyle birşey bas baya basıyoruz yav ne 150 km si
Hayal mi görüyorsun
Ben 2 kere tutundum diyorum
Yanımda Seçkin vardı yazmış işte![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)