2. videoda Yc çok iyi yürümüş ss'le 2 aracada maşallah![]()
valla şöyle söylim ben dün akşam dedim herhalde SS rs i 2-3 boy geçeriz dedik ama hesap tutmadı.barzo yüksek oktanı çakmış gelmiş yanımızamaşallah araçlara 3 de mermi...
Bence de denesinler başka araçlarla. Ama öyle Vtecti 306 GTI dı değil. Gitsinler kendi dişlerine göre rakiplerle denesinler. Bak Kadir üstada Ankarada ne subaru kaldı ne M3 kaldı ne Focus ST kaldı ne de tayyar kaldı denemediğiHepsiyle sıkıyor. Bence en doğrusunu yapıyor. Çünkü asıl o zaman anlarsınız araçlarınızın gerçekten rakiplerine göre yürürünün ne olduğunu.
Bunlar hababam debabam birbirlerine saplıyolar![]()
Ben bilerek tanımadığım adamlarlan basmıyorum Bora emmi
Sakatlık çıkar falan uğraşamam diye
Sonuçta biz bizi tanıyoruz elaleme güven olmaz görüyoruz son zamanlarda beterin beteri var![]()
evet iyi giden bi type r vs ile denemeden kim ne kadar hızlı anlamak zor kör dövüşünü döndü bu işmaşallah yine ...
istanbula gelicem 2 haftaya rs le gelsek kimler çıkar gerçi bu egzos sesiyle 30dk dan fazla çekilmez uzun yol ama![]()
Alican lan kızıp heyecan dolu mesajlar yazmanı bekliyordum facebooktan aldığım fotoğrafından dolayıHayret, dün gece seni olgunlaştırmış
![]()
Maşallah araçlara.
Bu arada BA typer'ı ben bizzat gördüm, bunlarla alakası yok, konulu olur
Gidin başka typerla deneyin![]()
hepsinden önce valla güzel denemelerdi muhabetler çok iyidigece 4 te mc in içinde içe içe sohbet edioduk ahm ve vts ss yc cvk ve jgl eski sahibi ali vs vs
hepsi on numara insanlar sağolsunlar..
maşallah ss e de yc yede alıcan aksama benım vıdeoları eklıcek ulan ıkınızde şanslısınız eksozum koptuD
3 lu denemede eksoz normal sonra ss le denıcem sesı degıstı aaaa benzınlıge bı geldık eksoz yok
![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Ya Selçuk ne alakası var sen de şimdi. Herkes herkesle basıyor. Rolling camiasında az çok herkes biliyor kimin nasıl olduğunu. Biz size gidip onla bunla herkesle sıkın demiyoruz ki. Yani ben EZN ile Enes'in BA typeR ı ile kaç defa bastım. Ne oldu yani adam üstüme mi kırdı? Bir sürü s2000 ile bastım. Adam gibi efendi efendi çıkıp deniyor insanlar. Bence seninki biraz yüzeysel bahane olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)