Böyle güzel denemelerde daha dikkatli olunsa, izlediklerimizden daha çok keyif alırız.S2000'Allah korumuş eklenen video da çok ciddi bir şey gibi görünmese de araç içindekileri fazlasıyla heyecanlandırmış olmalı.. Aman dikkat. Kazasız belasız.
Typer'a da ayrıca Maşallah.![]()
s2000 yakısıklı masallah
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Arkadaşlar S2000 sağ koltuğunda ben vardım. Aracı kullanan arkadaşım biraz heycanlı olmadık işler yapıyo. ilk defa arac deniyo diyebilirim. Emniyet şeridindeki kangoyu ben uyamasaydım eğer o tırın arka dingillerine yapışmıştık heralde. Bide neden videoların hepsini koymuyosunuz arkadaşlar s2000 hepsini geçti o gün sizde biliyorsunuz. Ama 3 aracında maşallah
ne yaptı ne yaptı. s2 hepsini gecdimiehuehueheu ben buna gülerim biliypomusun elimde ne kadar video varsa koyuldu. benim durduğugum ve kaynaklı headırımın bi önceki gün kaçakları patlakları macunla sıvamıştım mecburen 4-5 kere sıktım hepsi döküldü. benim ayağımı gazdan cekip sizin öne cıktığınız andan bahsediyrsun galiba. benim içiin her yol paris hakikaten gecseydin zaten gecmiş olurdunn ve gecdiğin videolarıda izlerdik... orda 3 lü en az 2-3 kere sıktık birinde bile gecdiğini görmedim ki orda bizi izleyen 50 kişi vardı, tanıdığımız tanımadığımız yolda bana teldon bile geldi tunadan s2 i geciyomuşssun ayırıyormusun yesil pejodaki sizi izleyen arkadaslarım görmüş söylüyo bana diye
sıkıntı yok böyle bi iddeanız varsa tekrar deneriz ilanımı görmemişssindir ama deli gibi düzgün bi kaynaksız headr arıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)