ardacım maasallah arabayla baya cebellesmıssın ...helellll![]()
maşallah içerden durum daha fenaymıseline sağlık
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mükemmel ya 1.2 de hakikaten çok zor hakimiyet fakat genede araç sardığı halde yan yan vites değişmek gerçekten her yiğidin harcı değil
maşallah hiç sıkılmadan izlenir,bu günlük adrenalin yüklenmesi başarıyla tamamlandı,yarın gene açarım bu videoyu![]()
öncelikle diğer videolarını izledim araç ve pilotaj baya iyi yeni düzenlen körf pisti için zor olduğunu söylüyorlardı 0.7 birazdaha sakin olmuş izlerken ben bile zorlandım seni düşünemiyorum![]()
emek bilek ve yürek hepsi birarada gerçekten.... kocaman maşallah .... frenler eksiklik hissettirdi mi ?
Abi yanlış seçim araç düz gitmiyoyani araç 2 arada bi derede drift aracıyla time trial
ama maksat ekşın olsun dimi
bu arada yoruma edit yapıyım![]()
Gerçekten şöförlük iyi cunku tam sınırda gidiyosunz spin geldi geliyoraracı tanımak lazım
maşALLAH zapdedilmıyor canavarorda o sesı duymak bı başkaydı
![]()
biz dısardan bu kadar oldugunu anlamıyorduk start düzlügüne girerken ben bilerek kopartıyosun bile sanıyordum ama içerden durum cok vahim gercekten hakimsiniz araca maşallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ardacıgım izlerken ben gerildim valla o lastiklerle böyleyse normal lastikle ne olurdu düşünemiyorum
maşALLAH arda cidden arabayla savaşmışın 0.5 0.6 arası bassan nasıl olurdu acaba???
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)