şahinde iyi yedi yanlız 3-4 boy açtı...![]()
ankara bulusmasına çağıralım bunu
supercars drag a cagırıyorumben kalkıcam
şahinde iyi yedi yanlız 3-4 boy açtı...![]()
ankara bulusmasına çağıralım bunu
supercars drag a cagırıyorumben kalkıcam
ıvedıkte ınanın rekorlar kırılıyor yaw...adamlar sureklı bıra ıcıyor..ustune cıkıyor saatlerce sıfır cızıyor...ben orda tam 20 dk..sahının sıfır cızdıgını bılırım ya..bekledım vıdeo cektım sarj bıttı o kadar yane...
zuahahaha yarıldıııııım, koptuuummm, bittiiiiiiiiiim.... ula şerefsiz... ulan şerefsiiiiiizzzzzz... zuahaha süper ya![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
-Aynen bunlar rahat milletimiz daha rahat adam bekliyo umrumda olmaz koyar geçerim durmam bile ..
sabah sabah dükkana geldim yine izledim,yine çatladım gülmekten))))))) huuleeeenn şerefsizzz. sadık tamam ya çözmüş olayı. kafa döner,araba döner,dünya döner şekli
))))
hayır bir de polisle nasıl bir geçmişi varsa polis çok içten 'şerefsiiiz' diyo ona koptum ben![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
koptum defalarca izliyorum hala gülüyorum alloooooowwwwww şerefsiz şerefsiz hahahhahahah ck iyi yaaa cok iyi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
artık yeni idolüm sadıkhele ki onun koltuk kılıfları
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
müthişsaol paylaşım için..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Ankarada kimse kimseye karısmaz cunku herkes birinin tanidigidir felsefesi var o o bakanın bu su bakanın o emniyet mudurunun vs. heleki sanayide lan sen napıon dıye onune bı inersin bır daha ne arabana bınebılırsın nede araban olsa kullanabılırsın
benzemez istanbul trafigine![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)