Arkadaşlar biliyorsunuz aracıma Raceland coilover takmıştım..
Önden gelen bir ses sıkıntım vardı ancak çözülmemişti, aradan geçen 1 haftada ses şiddeti ve yoğunluğu da arttı.
Ustamın amortisör mili içeride boşluk yapmış sorun budur demesine rağmen deneme maksatlı bir süre kullandım.
Bugün ustama tekrar götürdüğümde ; arabanın kaputunu açtı amortisörün üst bağlantı somununu tut dedi ve arabayı eliyle salladı, tuttuğum somunun altındaki milmidir nedir şıkır şıkır oynuyor, üstelik somun son noktasında daha sıkılmıyor..
Ayrıca; arabayı kriko ile biraz kaldırdı lastiği iki eliyle tutup sağa sola oynattı, lastik direksiyon oynamadan boşa sağa sola dönüyor.
Bu durumları direk amortisöre bağladı ve üründe sıkıntı var dedi.
Başınıza geldiyse sizden bu konuda bilgi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Sevgiler
Urun tarafımdan teslım alınıp yenısı takılacak..Ilk defa boyle bır olayla karsı karsıya kalınd racelandlerde..Bakalım sorun urundemıymıs gercekten yoksa aracta mı bızde saglıklı bır sekılde gormus olacagız.sukru abı yabancı degıl bende yaptıgım ıslerın sattgım urunlern her zaman arkasındayım o yuzden buraya neyse o sekılde yazıyoruz.
Life is just a dream on the way of death!
Mert ilgi alakan için teşekkür ederim. Herkes verdiği ürünle böyle ilgilenmiyor.
sukru abının sorunu halloldu..urun yenısı ıle degıstırılcek az once beraberdık kendısı soledı sıteden ısteyen bır kac arkads daha warmıs yardımcı olabılırm urun temınınde de montajda da..
Yeni bir konu açmak istemedim..
Şimdi ;
Coilover konusu bazı aksilikler yüzünden maalesef olamadı..
Şuan arabamda Eibach 5 cm'lik yaylar takılı, aslında sessizliğinden konforundan vs.. çok memnunum ancak ne var ki önde, çamurluk lastik arasında 2 parmak kadar boşluğum kaldı, bu konuda boşluğu kapatacağım ve sorunsuz olarak kullanabileceğim Eibach muadili işimi görecek başka bir yay markası var mı ?
FK demeyin, 6-4 olanını aldım ancak hem ses hem düşme konusunda memnun kalmadım.
Sevgiler
Coıller olmadı cunku Turkıye sınırları ıcerısıne gırmedı urun..Sukru abının de aldıgı urunde sorun cıkınca ıster ıstemez sıkıntı oldu..Sukru abı o kadar zaman bekledı kı parasını da gerı alabılırdı benım vasıtamla bu sabrı ve sıcaklıgı ıcın cok tesekkur ederım.. tıcaret bahanesıyle adam gıbı adam bırısıyle tanısma durumum oldu..
Yeni bir konu açmak istemedim..
Şimdi ;
Coilover konusu bazı aksilikler yüzünden maalesef olamadı..
Şuan arabamda Eibach 5 cm'lik yaylar takılı, aslında sessizliğinden konforundan vs.. çok memnunum ancak ne var ki önde, çamurluk lastik arasında 2 parmak kadar boşluğum kaldı, bu konuda boşluğu kapatacağım ve sorunsuz olarak kullanabileceğim Eibach muadili işimi görecek başka bir yay markası var mı ? ( Apexi , H&R vs.. ?? )
FK demeyin, 6-4 olanını aldım ancak hem ses hem düşme konusunda memnun kalmadım.
Sevgiler
arkdsmm benım gıbı ıdare edeceksın o zaman onlere 2 cm namıstaın takvıyesı![]()
Biliyorsunuz aracıma ilk defa bir coilover alayım demiştim fakat; fabrikasyon bir sorundan dolayı aldığım Raceland Coilover da hüsran yaşamıştım..
Nasip oldu Mert kardeşim gibi samimi bir kardeşimizden denk gelerek yine sıfır Raceland Coilover aldım..
Taktıralı 1 hafta kadar oluyor, çok şükür şimdilik memnunum. Sağ taraftan hafif derinden bir lıkırtı gelse de genel anlamda memnunum.
Şimdilik tek fotoğraf var, detaylı çekim yapınca buraya eklerim.
![]()
baştan sona okudum..umarım artık sorun yaşamazsınız güle güle kullanın..
İlk Racelandleri 700 TL civarına aldım, Türkiye'den garantili almıştım. Siteden Reactive nickli Mert kardeşim yardımcı olmuştu.
İkinci ürünü aracı için yurtdışından getiren bir kardeşimden aldım. Aracını satmak zorunda olunca boşa çıkan ürünü bana sattı.
Cakma Fk larda (150 liraya sifir satilanlardan) bu sorunu yasayan cok.Bende c30 a takmistim arkasi hic dusmemisti on yerlere inmisti. Mecburen arkadan 1 bakla kesmistik,zaten yayi takan yer orjinal arka yaylarla fk diye iddia edilen arka yaylarin birebir oldugunu soyledi. Dahada asla orjinal olmadigina emin olmadigim (damgali kodlu vs) yayi almam takmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)