Damgalı kodlu bile olsa artık birçok ürünü birebir yapıyorlar. Benim aldığımda da kod vardı ne var ki sonradan Kartal civarında üretildiğini öğrendim![]()
Damgalı kodlu bile olsa artık birçok ürünü birebir yapıyorlar. Benim aldığımda da kod vardı ne var ki sonradan Kartal civarında üretildiğini öğrendim![]()
Teşekkürler,
Bakalım test safhasındayız inşallah sorun çıkmaz..
Aslında fiyatına göre çok büyük beklentiye girmemek lazım, sertliktir yumuşaklıktır bu konulara çok takılmıyorum ancak; ses konusunda çok hassasım, ses olmasın yeter![]()
Valla bende almak istiyorum Ses olmasın istiyorum aynı seninkisi gibi ek kasa sedan civic war sertlik felan dert değil yani. Şu anda fiyat ne kadar bir bilginiz varmı acaba ?
Adamlar ciksa kardesim x marka % 100 turk mali dese daha cok satarlar ve guven saglarlar.Neden fk taklidi yapmayi tercih ediyorlar anlamis degilim.. Bugune bugun bir cok yedek parca egzantirikler,filtreler,jantlar vesaire turkiyede uretiliyor abdde markalarin damgasini yiyor ve bizim agzimizi sulandirarak ebayden veya baska yollardan satilarak geri donuyor...
Belki konu dışı bir örnek olacak ;
Ben Niğde'liyim.. Bizim oralara İtalyanlar gelip dönümlerce araziye sistem kurup Elma bahçeleri kurdular. Buradan çıkan elmaları ülkelerine götürüp satıyorlar, kendi iç piyasalarında tüketemediklerini buraya geri ihraç ediyorlar ve insanımız İthal Elma diye kilosu bilmem kaç paradan alıyorlar
Maalesef bazı konularda durum budur, bizde artık üretmeye başladık ancak; ülke içine çok bir faydası yok.
İnşallah zamanla bu konu düzelecektir.
bugun yarın mallar geliyormuş.1000 tl civarı fiyat olacakmış...
Fatih Bey bugün yarını bilmem ancak; ben yılbaşından sonra 1 ay bekledim, ha gümrükte ha çıkıyor dediler, ancak gelmedi, hala gelmediyse tam olarak stoklara girmesini beklemek lazım.
Sevgiler
abim hayırlı olsun yeni coillerin, ses sorunu çözüldüyse çok iyi![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Serpent etiketi güzelmiş.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
RC Model Arabalarda tam bir Serpent hayranıyım![]()
maşallah abim,allah kaza bela vermesin, yanlıııız, kafadan azcık daha basılamıyor mu ?
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Hasan az daha değil çok daha basılır ancak; ***** çoluk çocuk olunca birde güzel İstanbu'umuz da deve hörgücü gibi tümsekler olunca her şeyi tıkır tıkır çalışan arabayla yolda kalma sıkıntısı var
Şuan çok ideal, meşhur yayvan büyük tümseklerden rahat geçiyorum, 1 cm daha inerse neler olur düşünemiyorum. Arabayı kullanırken zulüm görmek istemiyorum![]()
Maşallah çok güzel araç kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, ön farlarda sanırım film var aydınlatmayı olumsuz yönde etkileyip etkilemediğini öğrenebilir miyim?
Oğuz Bey merhaba,
Farlarımı yurtdışından getirttim, herhangi bir tadilat yapılmadı, bu şekilde aldım. Chrystal Smoke diye geçiyor. Aydınlatma konusunda normalde sorun yaşamıyorum ancak; farlar biraz kirlenince görüş mesafem haliyle biraz daralıyor.
Fk fiyatından dolayı sahte olarak bakılıyor ancak kendi sitesine dahi girseniz fiyatların 150'den 70$'a indiğini görürsünüz buda neredeyse aynı hesaba geliyor, kırmızı olan üzerinde made in germany ve fk ile başlayan kod'a sahip ürünler gerçek.. Pembe olan yayları ise satan kişi Türk malı olduğunu belirtiyor ve fiyatları takım halinde 100 lira gibi birşey![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)