User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
89 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: EBC fren problemi

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben polo da oemleri söküp yerine brembo oem ebc green stuff takdım. Takılırken komple hidroliği sıfırladım. Şu anda inanılmaz memnunum. Yaklaşık 15K yol yaptım ne ses titreme nede fren mesafesinde hiç bir sorun yaşamadım.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de m3 'e aldım yarın geliyor. takınca görecez bakalım. aldığım ürün;

BMW E36 M3 Fren Diski Ön - EBC | EBC FREN DİSKİ | OtoSuperMarket.com

başımıza iş açmaz inş
    M. The most powerful letter in the world.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ebc sipariş verdim 4 disl fren ama korkmayamı başlıyorum ne_? yanlış mı seçim yaptım acaba...
    Arka disklerin oem ise ve durumu iyi ise bence gerek yok almana

Arka fren sisteminin frenaja olan etkisi çok az zaten, esas amacı dengeleme üzerine.

Esas ön taraf fark eder

Oyuklu model ebc aldıysan yüksek süratten yavaşlarken ses yapar o da normaldir. Sonuçta oyukların amacı diskin balatayla sürtündüğü anda gaz çıkışını sağlamaktır bu çıkış esnasında da ses oluşur.

Sadece direksiyonda ya da kasada titreme yapmamasına dikkat etmek gerek bu da anca diskler sıcakken arabayı yıkatmakla ya da rodajı düzgün yapmamaktan ötürü oluşur.

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamda ebc gd serisi disk ve yellow stuff balata almayı planlarken kafam karıstı :S

kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya yazdiginizi simdi gordum, bende kısaca dusuncelerimi aktariyim. Öncelikle ürünleri almadan önce size danıştığım günden bu güne kadar ki ilginiz için, memnuniyetsiz olduğumu belirttiğimde sattığınız ürünün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim. Açtığım konunun tamamen ürünlerle ilgili sorunlarıma çözüm bulmak ve aynı sorunları yaşayanlar varsa onlardan da fikir almak için olduğunu belirtmek isterim.
    Ürünlerle ilgili kısıma gelirsek, ürünler takıldıktan sonra rodajına çok önem gösterdiğim halde gereken performansı hatta bırakın gereken performansı yan sanayi disklerden alınan performansı dahi alamadım ve bu durum 4bin km dir diskleri kullanmama rağmen düzelmedi. Bununla ilgili size gönderdiğim mailde de gereken açıklamayı yaptım. Eğer beni anlaşmalı olduğunuz bir servise gönderirseniz gerekli kontroller yapılabilir karşılıklı netlik sağlanması için diye de belirttim. Bu diskler her ne kadar üst düzey yarış diskleri olmasada orjinal disklerden daha mukavemetli ve performanslı olmalı diye düşünüyorum, yanılıyosam düzeltin En azından ben bu beklenti içinde satın alıp aracıma taktım. Dün 2 kere üst üste sert fren yaptım ve artık direksiyonun sallanmasından direksiyon tutulamaz hale geldi, bunun normal olduğunu sanmıyorum. Paylaşılan resimler bana ait değil ama aynı sorunları yaşamışız arkadaşla kendiside çıkarıp başka disk taktığını belirtti zaten konuda. Bende diskleri kaldırıp atma fikrini iyice değerlendirmeye başladım dün yaşadığım olaydan sonra ama distribütör firmadan gelicek cevaba göre bana geri dönüş yapacağınızı söylediğiniz için beklemedeyim.
    İlgi alakanız için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sorunu çözmek için sizden haber bekliyorum. İyi niyetiniz için tekrar teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dist firmanin canina minnet ordan cevap bekliyorsaniz gecmis olsun biz 3 arac icin aldik ucundede aracda sorun vardir dediler ne hikmetse taktigimiz diger disk ve balatalarda en ufak sorun yasamadik Ebc malesef fazlasiyla over rated bir marka taktirip paranizi cope atmayin..

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıcı hatası diye bişeyi kabul etmiyorum. fren bu gerektiğinde basamıycaksan neden dünya para veriyorsun.

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Disklerimi tornalattım çok zorlama fırsatım olmadı açıkcası ama ilk izlenimler ses azaldı ama geçmedi. Titreme ye henüz rastlamadım. Çok üst düzey bir titreme vardı 60 la bile fren yaptığımda 2. seferde titreme ve şişme oluyordu.

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni civic sedanda ebc green stuff la orjinal diskte oem balataya gore memnun kalmistim ama burda yazilanlardan sonra ebc yi dusunmem herhalde.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    black diamond disk-balata kullanan varmı peki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Disklerimi tornalattım çok zorlama fırsatım olmadı açıkcası ama ilk izlenimler ses azaldı ama geçmedi. Titreme ye henüz rastlamadım. Çok üst düzey bir titreme vardı 60 la bile fren yaptığımda 2. seferde titreme ve şişme oluyordu.
    Disk yandığında tornayla kurtuluyor mu? Resimlerdeki disk bariz aşırı ısınmadan yanmıştı

opelselim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 1 takım yeşil ve kırmızı ebc balata attıktan sonra sarı ile huzur buldum.Heleki yeşil balata çok kötü fren tutmadığı için diskler çok fazla ısınıyor ve çarpılmalar meydana geliyor.Rollinglerden sonra kaputu açtığımda fren hidroliğinin kaptan dışarı taştığını çok gördüm.Bence ebc balata alınacaksa sadece sarı olan alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hidroliği daha kalite bişey koymuşmuydunuz. dot4 sanırım

opelselim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaptan dışarı taşan dot4 ate marka idi ama sarı balata kullandıktan sonra bi sıkıntı olmadı.Sonrasında rbf660 ile değiştirdim.Bu fren konusunda insanın birazda arabasını ve kullanım şeklini bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bende ilk başta mütevazi davranıp yeşil kullanmıştım gece rolling sırasında dumanlar çıktı kırmızı daha fazla dayandı ama dediğim gibi benim arabama ve kullanım şeklime uygun olan balata sarı imiş.

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kervanoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Disk yandığında tornayla kurtuluyor mu? Resimlerdeki disk bariz aşırı ısınmadan yanmıştı
    eSKİ halindeki titreme problemi bitti Yani şu anda görüntü olarak hiç yanmış bir durum yok yine sıfır gibi ama tabikide yanmışlığın verdiği fazla ısı ve malzeme kalitesinden kaybın önüne geçmek imkansız. Eskisine yani resimdeki haline göre çok iyi fakat vadedilenden de çok aşşağıda bir performans olacağı aşikar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olsun, var mi baska ayni sorunlari yasayan? Cözüm önerisi olan?

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı değil de, benim aracımda önler EBC ultimax oem disk. 4 balata red stuff ve yüksek süratteyken frene yüklendiğimde uğultu şeklinde bir ses çıkıyor ama aşırı derecede yüksek. Bunun nedeni ne olabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    disklerle balatalar uyumsuz. redstuff balataları oem disklerle kullanamazsınız.

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    disklerle balatalar uyumsuz. redstuff balataları oem disklerle kullanamazsınız.
    duruşunda vs. bi sorun yok. Peki hangi diski önerirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)