sene 2010
post #5058 eski aracım![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-267.html
elimde olan bütün fotolar bunlar.ne video nede detaylı foto çekmişim ozamanlarpişmanımmmm ...
sene 2010
post #5058 eski aracım![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-267.html
elimde olan bütün fotolar bunlar.ne video nede detaylı foto çekmişim ozamanlarpişmanımmmm ...
Dr.Ecu
Bursaya trabzondan geliyorlar , böyle bir iş yaptırılacaksa en iyisine yaptırılmalı.
Tavsiye eden olur etmeyen olur o kişisel düşünce.
Nasıl egzos denildiğinde akla iskender usta geliyorsa , air dendiğinde de hayrettin abi akla gelmeli diye düşünüyorum , sitede örnekleri mevcut zaten.
Daha resmini bulamadığım birçok araç
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Bozulma gibi bir durumu olabilir mi? Yolda giderken bir anda yere düşmeyelim?
Bir de şaselerden deliyorlarmış falan filan diye bir muhabbet dönüyordu. Doğru mudur?
Son eklediğin UD focus gri sedan coiloverlı airridelı değilCoilover takılıyoruz biz
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kim arabama air ride taktı doğru sölesinj kızmıcam
2008 den beri basık,rsimlik degil gezmelik basık![]()
StorKFocus
air rıde aslında süper bişey ister basık ister yüksek ama bunun fazla güvenli olmadığı hakkında söylenti vardı acaba doğrumu ve ben bursada air rıde yaptırmak istesem en ucuzu ve üvenlisi ne kadar tutar
önceki postlarda da yaazılmış gibi ama tam net bişey belli değil sanırım
şimdi ben aracıma air ride yaptırsam ileride aracımı değiştircek olsam bu sistemi yeni aldığım araca uygulayabilirmiyim sonra bida değiştirsem onada uygulayabilirmiyim
Görsel zaten, bence sağdan 70 le gidenlerin yaptırması gereken bir uygulama, gc8 gibi bir aracım olsa asla yaptırmam...
bencede gc8 e gereksiz basık araba bile girmiyo viraja kaç kere şahit oldum fuar aracı vs vs için uygun
2000tc king
Batuhan Sayın
ben 6 aydır kullanıyorum ne hikmetse benm araba yüksekken bile çok iyi yol tutuyo. istediğim gbi viraja giriyorum...
yuhhhh air yüzünden kaza yapanmı var?? bence sürücülerde bi sıkıntı var. o zaman benmde bildiğim gördüğüm bi ton coilli arac var bunlar coil yüzünden mi kaza yaptılar.?
yorum yapmıyorum bile ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)