erdi +milyonlar![]()
Hazir konu hortlamis bursa muhabbetide gecmis ,benim silveradoya air yaptirsak bize on ayak kim olur ,bursayi pek bilmem kac gun surer sadece cumartesi pazar gelebilirim,pazar aksami veya sabaha karsi istanbula donmem gerekir.ve kaca mal olur bize kredi karti ile yaptirabilirmiyiz gibi sorulara kim cevap verebilir.yada ustanin numarasini bulabilirmiyiz?
bana çok anlamlı gelmiyor böyle şeyleri yapmak,birker lsd doors yapmıştım fn2 typer a eşşeklerden pişman olmuştum,bu parçada onun teyzesinin oğlu![]()
accord kendınden gecmıs![]()
yukarda bı kaza muahbbetı gecmıs, air ıcın bılmem ama bız o 300 mılyonluk coıller yuzunden kaza yaptık, resımlerınıde paylasmıstım hatta.
Fotoğrafı olan beyaz Air'li Jetta benimdi, Bende Air Ride yaptırırken çok düşündüm.. Forumda yazılanları vs çok okudum, Yok yol tutuşu yok, Yok virajda savuruyor, konfor yok vs vs şöyle böyle derken ne olursa olsun yaptırma kararı aldım yoksa içimde kalıcaktı. Hatta en güzel hangi araçta durur diye onun için Jetta aldım. Ve Bursaya götürdüm aracımı, yapmaya başlandı. Hayri ustam beklediğimden de sıcak biri olarak herşeyi ile ince ince ilgilendi. En ufak ayrıntısında bana telefon açarak bilgi verdi, herşeyin artısını eksisini anlattı. Bittiğindeki halini acayip merak ediyor ve acaba nasıl oldu diye merak ediyordum, yani herkes gibi acaba çok sekicekmi, 360 ile viraja girerken kıç kısmı atıcakmı diye içim içimi yiyordu. Ve arabayı teslim aldım, İstanbul'a yola koyuldum. İstanbula gelirken arabayı her türlü denedim diyebilirim, Emrah Kabil yanımda oturuyordu oda görürse yorumlar zaten 210km kadar hıza çıktım basık hali ile ne bir tık nede bi savurma yaşadım. Virajlarda istediğim gibi oynuyordum sıkıntısız bir şekilde... Yani hem sol şeritten istediğim hızda gidebiliyordum hemde sağ şeritten dip basıp 70-80km hızda gidebiliyordum. Hayri abinin emeği büyüktür bende, Eline koluna sağlık tekrardan. Forumdan Mesut arkadaşımız aldı arabayı yabancıda değil oda şuan günlük sıkıntısız kullanıyor, Az çok yorumlayabilir oda nasıl olduğunu. Bmw için beni çok aradı yapalım diye ama nakit sıkıntımdan dolayı yaptıramadım. Ama yakında planlar değişirse yine Bursa / Hayri Society yolunu tutarım![]()
Zevk meselesi tabiki, herkes bu zevki tadacak diye birşey yok. Teşekkürler
bu air ride yapımı fiyat olarak araçtan araca değişirmi ortalama ne kadara mal oluyor acaba?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
peki bu air-ride muayeneden nasıl geçiyor. Sorun olmuyor mu ?
☻/
/▌
/ \
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)