daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum adanalı üyelerimizin bu işten haberi var mı ? veya daha önce bu adama airride yaptıran oldu mu ?
Havalı suspansİyon.avi - YouTube!
daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum adanalı üyelerimizin bu işten haberi var mı ? veya daha önce bu adama airride yaptıran oldu mu ?
Havalı suspansİyon.avi - YouTube!
custom olması düşündürüyor. Birebir kullananların deneyimlerini okumak istiyorum. Gerçi cantürk gibi olabilir o da birazı yerden yere vurur birazıda yere göğe sığdıramaz
dostum senelerdir iş yaptırrım 12 dkda 4 yay çıkarıp spor yay takan ve özür dilerim bahri biraz uzun sürdü diyen ustadırkesinlikle aklında soru işareti kalmasın adana da işin üstadıdır
PROJECT 01
motor kulaklarını söküp takma zaten 10 dakikadan fazlamübalağa sanatının doruklarına ulaşmdan cevaplar yazarsanız daha memnun olurum
cevaplar için teşekkür ederim.
lastikleri söktükten sonra ön süspansiyonların sökülmesi için kaput kaldırılıp gevşetilerek amartisörün boşa düşürüldüğü parça nedir ?
ters cevap vermek yerine soruma cevap vermeyi denerseniz belki daha iyi iletişim kurabilir ana konuya dönebilirizbozma çabası içerisinde olunacaksa hiç konuşmayak daha eyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)