Citroen C2 ye yay almayı düşünüyorum fakat ön takımlarının hassas olması biraz kafamı karıştırıyor eibach ın 5 cm e 3 cm mi yoksa 3 cm e 3 cm mi kullanayım birde 3 cm sanırım hiç alçalma sağlamıyor önerilerinizi bekliyorum
Citroen C2 ye yay almayı düşünüyorum fakat ön takımlarının hassas olması biraz kafamı karıştırıyor eibach ın 5 cm e 3 cm mi yoksa 3 cm e 3 cm mi kullanayım birde 3 cm sanırım hiç alçalma sağlamıyor önerilerinizi bekliyorum
3.5cm en sağlıklısı olur oem amortisörler ile![]()
RACE WERKS
Konu acmayim dedim,kardesim kusura bakma benimde sorum olacak.
106 GTI'a Eibach 3,5 cm yay aldim bende,leylek durmaz dimi yahu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
erdoğan kardeşim bende c2 1.4 dizel aldım 195/45/16 jantlarla 5cm yAy taksam sürtme yaparmı acaba sen naptın kaclık yay taktırdın
C2 ye 195 55 15 lastikle 3.5 cm fk yay ve öne 1.5 cm press yaptım sürtme sorunu yaşamadım.. eibach da beklenilen düşüklüğü alamıyorsun çünkü komfor ve performans amaçlı bir marka..
Honda ES7
eski c2'mde Vohtland kullanıodum 3,5cm, hem sertlik olarak hem yok tutusu olarak cok memnundum... tavsiyedir...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Eibach 3,5 cm basmıyor aracı 5 cm koy derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)