Ama seninle telefonda konuşmuştuk. Arkada sorun yokta önde şu an
jant ET değerinden kalipere sürtüyor.
Bak fotonun açısından pek farkedilmiyor ama küçük daire içindeki uç
böyle içeri doğru kıvrılıyor. Ne demek istediğim anlatabildim im yaw ?
Ama sürtmez diyosan sıkıntı yok. Ben spacerin çapı büyük kırmızı alan kadar
olacak diye düşündüğüm için endişe ettim sürtebilir diye. Emin değilim yani
yusuf harbiden sen bu custom cnc işinde bayağı iyisin. bunu oto sektöründe değerlendirki ufak tefek zaten yapıyorsun bildiğim kadarı ile. Piyasada olmayan veya nadir olan uygulamalar yapılabilir. Ben mesela disklerim bitince braket düşünüyorum. daha büyük disk hatta 4 pistonlu kaliper filan
araba iyi gitmiyor ama iyi dursun :P
ben bu işi zevkime yapıyorum ılker olayı büyük ölçekli ticarete dökmek için biraz daha zaman var , benım asıl nıyetim böyle kulak yada speacer yapmak değil özel siparişle kol , piston , fuel raıl, westwgate gibi imalatlar yapmak , bu konuda da zaten çalışmalar yapıyorum , maliyetten kaçmadan en sağlamını en verimlisini nasıl custom imal edebilirim diye , orta vade de planlarım bu yönde
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
kalite bişey yapınca zaten farkını ortaya koyarsın. piyasada çerçöp mal dolu zaten. o kalitede yapacağına hiç yapmazsın. fakat bi perrin fuel rail veya hks , skunk2 kalitesinde mallar yapınca muhakkak istediğini alırsın. ilk başta replika gibi olur. üzerinde ufak düzenleme yaparsın. sonraları tamamı kendi dizaynın olur.
belki de dünya ile yarışabilecek tek parkurumuz insanımızın özel yeteneği ve azmidir.
Bugün bi iskender eksoz nasıl full race ile mukayese ediliyorsa ilerde neden olmasın
Yeter ki insanımız köstek olmasın birbirine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)