User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Brake Oil & Brake Hose

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forum olarak ıngılızlere özeniyoruz özentiyiz o yüzden hep ingilizce konuşuyoruz biz zoruna gıden varsa tıklamaz ing topicleri.

Forumun ismi bile ingilizceyken gelip bunu niye yazdın hala bi anlam veremiyorum...

ama biz özentiyiz sen bize bakma aldırış etme falan sen türkçe aç türkçe yazarız onlara ing açarsan ingilizce yazarız, italyancan, fransızcan,almancan varsa onlarıda cevaplarız.. Amaç bilgi paylaşımı, ingilizcesinin, Türkçesinin, Almancasının ne anlamı varkı? Fren Hortumu yerine Brake Hose yazınca ne fark ettı onu anlamadım? Içi Türkçemi? Türkçe...

Neyse konuşmaya bile gerek yok girdigin forumun ismine tekrar bak sonra bişeyler yaz..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sercan tamam biladerim sakin

brake hose brake oil yazmak bence bu işi araştıran arkdaşlar içinde gerekli, ing. karşılığını bilmeyenlerr yada her ekipmanın ing. karşılığını bilmeyenler olabilir böylelikle yardımcı olduğunu bile söleyebilirim.
    teşekkürler

portakal
    Misafir
    Stres yapmana gerek yok , Özentiyim dedim cevap verdin , istediğim sadece sorumun cevabıydı zaten. Ama bende sana tavsiye yabancılarda yada yabancıların dilinde özenecek birşey yok ama tabi sen bilirsin yine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti-yiz, cogul konuştum ama onu bıle anlamamıssın. Ayriyetten anammısın babammısın bana burda ders verıyosun anlamadım.. Kişisel problemın varsa özel mesaj at yoksa artık terk et konumu lütfen burda prim yapma

madem bu kadar dert oldu forumun ıng olması konun ıng olması bı topıc ac tekturkiye.com u al kur forumunu türkçe takıl eng açanlara ders ver editlrsin topiclerini falan meşur olursun al sana prim...

Buyur çevir.. Xenon.. CD.
    zenon, sidi buyrun sıdık yarısına..
    Aracım Türkiyede TEK!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Portakal. Teknik bir konuda gereksiz post kalabalığı yaratıyorsun bence. Hadi fotoğraf bölümünde PhotoShoot yerine niye Fotoğraf Çekimi yazmıyorsunuz desen anlarım ama bu tarz konularda bence abartmanın (Türkçe yanlılığında abartmanın) anlamı yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

portakal
    Misafir
    Sercy de biraz kompleks var galiba, olayı bam başka boyutlara sürükledi ,hatta saçmaladı.
    Ne için prim yapacakmışım merak ettim. Ayrıca seni tanımam etmem ne gibi kişisel sorunum olacak ayrıca olsa da emin ol haberin olurdu.
    Senin ne ananım, nede baban , neden sana ders vermeye çalışıyorum sadece yazma sebebini sordum fakat belkide şuçluluk hissettın ve Kabul de edemediğin için çamurlaştın.
    Sadece bir soru sordum , ve bahsettiğim konuda son derece haklı olduğumu düşünüyorum tersini iddia eden nin ne gibi bir açıklaması olacak merak ediyorum, ve hatta tersinin iddia edilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

Sadece forum da değil. günlük konuşma, yada mekan yerleri gibi bir çok yerde malesef ingilizce kullanıyoruz. Bir şekilde kültürümüz le birlikte dilimize bozuyorlar ama malesef farkında olamıyoruz ve biri farkına varıp söylediği zaman , aldığım cevaplar ve olaya yaklaşım ortada..yazık..

Bunu tabi okuyan başka arkadaşlar için yazıyorum, sercy belli anlamayacak çünkü o olaya farklı pencereden bakıyor prim reklam meşhurluktan bahsediyor, büyümesi lazım sanırım biraz, yada agresif , saldırgan tavırlardan kurtulup mantık çerçevesinde konuşması ve daha önemlisi düşünmesi gerekiyor.

Ama ben Türkçe yazılabilecek şeylerin ingilizce yazılmasına son derece karşıyım.
    Televizyon bile duyuyoruz artık ve çoğu kişiye artık normal geliyor.
    Geçen gün bir program da güzel bir tasarım deneyeceği yerde güzel bir design dendi.
    Buna benzer televizyonda sürekli oluyor.

Çok önemli bir konudan bahsederken , Türkcemizin kullanılmasından ve yok olmamasından bahsederken , bu konu malesef senin deyiminle konunu kirletmiş... senin "brake oil ve brake hose" daha önemli tabi, sonuçta bulunması imkansız olan parçaları arıyormussun, tabi halen anlamış değilim bir şeyin bulunmasının imkansız olduğunu bile bile insan neden arar.
    Umarım sende benim cevap yazmam gerekn bir cevap yazıp olayı daha çirkin boyutlara çekmessin.

Fakat arkadaşlar çevrenize bir bakın, mekanlar , televizyon konuşmaları vs. dilimizi yok etmeye çalışıyorlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütn bunların cevabını sana yukarda verdım ınatla vermeyede devam edıcem..

http://www.techturkey.com/forum/newt...=newthread&f=2

Yukardaki linke tıklayarak derdınızı paylaşabileceginiz bir topic açabilirsiniz ama konumun altında daha fazla bu tür polemık cıkartıcak konuşmalar görmemekten yanayım.
    adam ınsan olan 1 kerede anlar, eger bu kadar düşünüyorsa topic açar belirtir ama ADAM INSAN OLAN.
    Aracım Türkiyede TEK!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgüncüm bu konuyu kitlermisin canım sıkıldım şu muhabbetten yerı ve zamanında gereklı uyarıyı dogru yolu gösterdik hala birşeylerin peşinde arkadaş.. ilk üye oldu bi tartıştı gene bi tartışma peşinde.. Ugraşıcak vaktimde yok, kale alıcak halımde..

kumdan kale yapsın benım konu kıtlenınce
    Aracım Türkiyede TEK!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)