User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: FREN güçlendirme bilgi detay lazım?

CivSpeed
    Misafir
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focus ST170, 300 lük diskler ve Mk3 Mondeo kaliperleri kullanabilirsin.
    Alıntı Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta sport 260 lıktır stock frenleri.. St-170 focus diskleri 300 mm ve mondeo mk3 kaliperlerini sorunsuz kullanabilirsin daha uygun fren büyütmen bence cok zor
    Cok tesekkurler arkadaslar st170 in disklerini bir arastiricam internette ama mondeo kaliperlerini sanaide mi daha kolay bulurum yoksa sifirlari varmi ? Bide bu kaliperleri montajlarken tadilat yapmak gerekirmi ( parca eklemek degilde kesme bicme gbi ) ... son olarak aracimda hem abs hemde esp ile fren gucu dagitim sistemi var bu degisiklikler ozellikle esp ile bir sorun yaratirmi ?

Cok soru sordum kusuruma bakmayi hem acemiyim bu konularda, hemde en dogrusunu ve en iyisini yapmak istiyorum

CivSpeed
    Misafir
    Focus ST170, 300 lük diskler ve Mk3 Mondeo kaliperleri kullanabilirsin.
    Alıntı Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta sport 260 lıktır stock frenleri.. St-170 focus diskleri 300 mm ve mondeo mk3 kaliperlerini sorunsuz kullanabilirsin daha uygun fren büyütmen bence cok zor
    Cok tesekkurler arkadaslar st170 in disklerini bir arastiricam internette ama mondeo kaliperlerini sanaide mi daha kolay bulurum yoksa sifirlari varmi ? Bide bu kaliperleri montajlarken tadilat yapmak gerekirmi ( parca eklemek degilde kesme bicme gbi ) ... son olarak aracimda hem abs hemde esp ile fren gucu dagitim sistemi var bu degisiklikler ozellikle esp ile bir sorun yaratirmi ?

Cok soru sordum kusuruma bakmayi hem acemiyim bu konularda, hemde en dogrusunu ve en iyisini yapmak istiyorum

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CivSpeed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ST170 disklerini alıntı yaptığın sierra_rs Cenk'ten temin edebilirsin. Kaliperleri ise, hurdcılardan çıkma olarak alabilirsin. Bir tek bağlandıkları braketlerden alman gerekiyor kaliperi bağlamak için. Ebay de ya da firmalardan 50 60 pound civarına alabilirsin.

Pumaspeed gibi firmaların sattıkları kitler de bununla birebir aynıdır zaten.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana fren merkezinide değiştirmek gerekmez mi ?

CivSpeed
    Misafir
    ST170 disklerini alıntı yaptığın sierra_rs Cenk'ten temin edebilirsin. Kaliperleri ise, hurdcılardan çıkma olarak alabilirsin. Bir tek bağlandıkları braketlerden alman gerekiyor kaliperi bağlamak için. Ebay de ya da firmalardan 50 60 pound civarına alabilirsin.

Pumaspeed gibi firmaların sattıkları kitler de bununla birebir aynıdır zaten.
    Burada nasil yapacagimi bilemedim o nedenle pumaspeed big brake kit getirtmeyi dusunuorm ama o fiyat cok yuksek 2000 tl civarina geliyor...

Tekrar tesekkur ederim ozmn once braketleri buliyim, onun ustunede diskleri koyarim en sonda da kaliperleri alip montaj yaptirrm. Mondeo mk3 dediginiz internetten baktigim kadari ile 2000-2007 arasi oluyor o kaliperlerin 0 ida bulunabilir bir arastiricam umarim gzl bi sonuc cikartabilirim ortaya

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem vakit artık öyle küçük şeylere vakit ayırmıyorum o yüzden sanayidekilden hortum yaptıran var mı fikir almam lazım
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz sen yaparsın kendine kardeşim senin için problem mi
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Problem vakit artık öyle küçük şeylere vakit ayırmıyorum o yüzden sanayidekilden hortum yaptıran var mı fikir almam lazım
    benim benzin hortumu yaptığım yerde parçalar mevcut, yakında söküp yapacağım ben de 4ünü...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)