arkadaslar 306 gtı aracım ıcın fren sıstemını guclendırmek ıstıyorum kalıper dısk balata vs vs ne yapılabılır neler uygulanabılır detaylı bılgı ve tecrube paylasımı cok makbule gecer benım ıcın ...
sımdıden tesekkurler...
arkadaslar 306 gtı aracım ıcın fren sıstemını guclendırmek ıstıyorum kalıper dısk balata vs vs ne yapılabılır neler uygulanabılır detaylı bılgı ve tecrube paylasımı cok makbule gecer benım ıcın ...
sımdıden tesekkurler...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Senin ilacın bende desem yalan olmaz sanırım. Ne kadar bütçen var ve kaç gün inch jant kullanacaksı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
orjınal jant kullnıcam butce ıse karsılıgında ne alacagıma baglı detay vereblırmısın?
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Frenle Oynamak İçin Gerekli Olanlar 1.Yöntem Daha güçlü kaliper bulup pistonların kuvvetli basmasıdır.2. yöntem disk büyütp kaliper değişmesidir tabi bunu yaparkende 4x108 olan jant modeline göre kaliper bulmalısın elinde.15 janttada o dediğin işlemi yapamassın sadece speedline SL 434 205 için özel üretilen jant 15 " olup içine 302 mm disk alabiliyor.283 mm olan 306 gti frenlerini 302 olan 607 coupenin kaliperi ve diskini alabilirsin ortalama 1500 tl disk kaliper çıkar birde 17 jant alman lazım ortalama fren için harcaman gereken rakam en ölü dip fiyat 3 bin lira![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Hortumlar da önemli çelik fren hortumuyla üst üste frenajda şişmeyi engellersin
Konuyu hortlatacağım ancak birçok kişinin de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
Türkiyede çelik fren hortumu üretenler var.. Şuana kadar türkiyede üretilip de problem yaşayan duymadım..
Gördüğüm kadarı ile çok kötü de yapmıyorlar ancak ben görüntüsü ve fiyatı konusunda bilgi almak istiyorum..
Gördüğüm birkaç hortumda rekorların sıkma kısımları çok çirkinde, yurtdışındaki gibi güzel rekorla iş yapan bir yer bilen var mı ?
Fiyat konusunda da bilgisi olan varsa çok iyi olur..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Ayni konuyu bende hortlatmak istiyorumaracimin yol tutusunu ve durma mesafesini guncellemek istiyorum... coiloverdan gelen ses sorunumu cozdukten sonra 2011 model ford fiesta sport aracimin fren sistemini guclendirmek istiyorum. Biraz daha buyuk diskler ile daha buyuk ve guclu kaliper takmak istiyorum.
Yurt disinda hazir setler var ancak fiyatlar cok ve turkiyeye getirmek cok maliyetli... burada nasil bir yol izleyebilirim ? Aracima uygun buyuk disk ve kaliper hangi aractan temin edilebilir? Yardimci olabilirseniz sevinirim...![]()
yavuz sen yaparsın kendine kardeşim senin için problem mi![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
orijnal disk ölçülerin nedir bulup yaz pejodan örnek veriyim sana