baştan aşağı okudum.bendede aynı sıkıntı var.önler 5 parmak arkalar 1 parmak bosluk zorkafa havada
önce pressi deneyip paylaşıcam en kısa zamanda...
baştan aşağı okudum.bendede aynı sıkıntı var.önler 5 parmak arkalar 1 parmak bosluk zorkafa havada
önce pressi deneyip paylaşıcam en kısa zamanda...
Eibach prokit sorununuzu cozer varsa. Kasa agirligina gore basiyor en az 2.5, benim arkalari yere gommustu, onleri kapatti. Tamam press belki kestirmekten iyidir ama o yaylar surekli yukte gitsin diye uretilmedi, hesaplanmisini al rahat olsun kafan. Araban uzun da yapiyorsa hic dusunme bence
benim jantlar 175/60/13 , 15'' takmayı düşünüyorum.jant çapının 2'' büyümesi bu boşluğu azaltırmı acaba.biraz araştırdım bu Eibach prokit e21 için yurt içinde yok.e30 unki yada başka model uyarmı acaba..?
Arabayi sacmalatmak kilometre ayarlarini gosterge kalibrasyonu bozmak istemiyorsaniz janti buyutseniz de lastik yanaginiz kuculecek. Yani lastik jantin kapladigi yer ayni olacak, arabadan sogutur o goruntu :-) bence bi ugrayin sanayiye.Ustasina sorun uyan uydurulan biseyler bakin ve ona gore yay alin kafaniz rahat olsun. Ben babamin aracina taktim yayi, kasislerden gectiginde hissetmese yaylandigimizi anlamayacak kadar az bir konfor kaybi oldu :-)
Mercedes'imizi bastık Get lastigini söylediği için @erdem325 Abime teşekkür ederim.
Arabamda 3 numara get lastigi varmış.1 numaraya düşürdük 1 cm kadar düştü ve istedigim hale geldi.
Bu konuyla ilgilenen iyi veya kötü yönlerini söyleyen abilerimede cok teşekkür ediyorum.
Lifte kaldırmaya hazırlanırken lift kalkık değildir.
Get Lastiğimizi değiştirdikten sonra
![]()
Hayırlı olsun, get kesen görmüştüm, ama olcusu olup degıstırılme ımkanı oldugunu ılk kez duydum. Söyleyeyim bari eşe dosta, kasaplık yapmasınlar![]()
Bende pres yaptıracağım şu 5 şafağı attırayımbaşlık açmıştım az önce fiyatlar ne alemde şuanda
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
get takılırken aklıma gedi acaba kesenler varmı diye
Mercedeslerde numaraları varmıs diğerlerini bilimiyorum
200-300 civarı değisiyor pres'in bursada bir tek Hayrettin Duran'ı Biliyorum ona danışsanız daha verimli cevap alabilirsiniz.
Bu arada pres ve yay kesmeyi Mercedes hariç diğer araçlarda tavsiye etmiyorum.Mercedes in yay aralıkları sık oldugu için PRES Olmuyormus.Yayın halkaları aynı oldugu için yay kesme işlemi yapılıyormus Sekme veya konfor bozuklugu kafadan kayma olmuyormus.
istanbulda bu işlemleri güven amortisörde yaptırıyorum ve işçiliği olsun, müşteriye ilgisi olsun gerçekten iyi.
ikitelli de yerleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)