Alet tam benlikmis o zaman yemin ediyorum... Araba da on numara, masallah... Sertlik de cok afaki degismedigine gore, direksiyon kutusu da dahil hic bir yuruyen aksamda herhangi bir handikap olusturmaz herhalde.
Bizim esnaf farkina varip da fiyati ziplatmadan alabilsek...
***** isim yapmis markalarin urunleri neredeyse kucuk bi servet. En azindan bana gore
Nerden ve tam olarak kaca almistiniz?
Herhangi bi islem yapildi mi peki?
Yoksa, sadece sök-tak seklinde mi takıldı?
Sadece sok-tak ise cok iyi...
Arabada da cok tatli bi dusme olmus.. Arabada, hal'e sandikla elma tasir moddaki bi dusme yok.
Yalniz bu saatten sonra arkaya 20mm, onlere de 15 mm spacer takmamak davaya ihanet gibi bisey olur...
Spacer ile de olay nokta atisi olur bence. Masallah...
Aklıma gelmisken... Faz-1 / Faz-2 ayrimi yok degil mi? Tum Megane 2'lere uyar ins..
Sadece sök tak bende başta çok tereddüt ettim ama parçalar Tektek yerine oturdu birde işin ustası taktimi Rot aylarına bile gerek kalmadı ip gibi gidiyor yolda bugün iş çıkışı virajda deneme şansım oldu. Gerçekten başarılı buldum. Fiyat fayda 10 puan ama tekrar söylüyorum en basık hali bu fotolardaki hali yanılmasını kimse ; )
O zaman, niyetine girmis tum RS'cilere hayirli, zamaninda ister istemez bi coilovera servet yatiran dostlarimiza da gecmis olsun...
![]()
Direksiyonda yumusama gibi bisey oldu mu? Artı yonde bi gelisme olarak yani...
bence ya arkayı biraz kaldırman lazım. yada önü az daha basabilmen lazım. ikisinden biri sart gibi. arka önden çok düşmüş gibi görünüyor bu şekilde.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Onler normalde de 1 cm daha yukarida duruyor benim bildigim orjinalde de benim bildigim...
hayırlı olsun öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama aynı yüksekliği yaylada alabiliyosun kanımca. yayın düşürdüğü kadar coiloverın düşürdüğü hemen hemen aynı. arkalar tamam istediğim gibi ama önler arkaya göre dengesiz yüksek kalmış.
H&R yay ile benim mrs bu şekilde.
dip basmak için KW V3 şart ama oda biraz pahalı.
resimleri için teşekkürler araca maşallah.
2.0T FSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)