AWD 4 çeker sistemli bir araçta sanırım sensörler yardımıyla ya ön ya arka yada 4 çeker olarak tekerleklere güç ilerletiliyor benim sorum ise şu olucak öndeki sensörleri söksek bu araç rwd arkadan çeker olarak sürekli yol alırmı hata arıza ışığı yanması sorun değil bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Birde şimdi dijital ekranda yolda ilerlerken görüyorum duruma göre ya ön ya arka yada 4 çekere güç iletiliyo peki bu öndeki sensörleri söktük diyelim arabanın yerinden kıpırdamama gibi bir durumu söz konusu olabilirmi ??
Yada ön aksı falan söksek rwd olarak devam edebilirmiyim araca bu konu hakkında bilgisi olanların fikirlerine ihtiyacım var böyle bi işe kalkışmak istiyorum arabanın orjinalliği falan bozulması sorun değil mühim değil sadece muayene sıkıntısı olmasın yeterli benim için bu arada araç honda awd system
Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim işi bilipte bir fikri olana iyi forumlar
not: bu arada aracın lastiklerinin yüksekliği standart kapıda 50 yazandı üstündede 50 vardı bi ara ben 45 ölçü taktığımda daha rwd tarzı bi kullanım sunuyodu yanlıyodu diyelim kaba tabirle büyük bi ihtimal bu iş mantıken sensörlerle oluyor awd sistem sonuç olarak en akıl karı nasıl yapılır bu awd yi rwd ye çevirme?