User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Kışlık Lastik Önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde bir araçta goodyear ug8 var , digerinde nokian wrd2 . İkisinden de ayrı ayrı çok memnunuz. İkisini de tavsiye ederim.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğiniz fiyatlardan ölçünün 205/55/16 olduğu anlaşılıyor.

Ben aynı ölçüde Nokian kullanıyorum kış lastiği olarak. Goodyear UG8 ve UG9 da olsa tercih ederdim. Ama UG8-9 için piyasa fiyatları yazdığınız fiyatların altında.
    Michelin hep gereksiz pahalı oldu Türkiye'de, yine öyle. O paraya almam.
    Petlas ucuzken fiyatına göre iyiydi. Ama son birkaç yıldır onlar da arttırdı fiyatları, makas daraldı. Ama ekonomik alternatif olarak petlas kış lastiği kesinlikle düşünülebilir. 3 sene kullandım, hep memnun kaldım.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ultragrip 8 çok başarılı ama bununla birlikte Balkanların Maradonası Sava'da düşünülebilir fiyatlarıda çok uygundur.
    Berkanin dediklerine ek olarak Sava da kral lastiktir S6,A6,407,laguna,punto,bir donem 3.16 kullandim petlastan cok daha ii diyebilirim(en azindan yeni yagmis yogun kar tabakasi icin konusiiyim daglik bolge) onun harici hepsi ayni ztn her zmn soyluyorum zsingfunk marka olmadigi surece aynilar(perf. Olarak aynilar yoksa 1.sene sonunda tabi ki ayni degiller) mesela sava 3 kis cikartiyo petlaslar suan 3. Yilinda bu sezon sorasi direk cope aticam(tabi biz de hava olaylari tr gibi degil)
    Oncelik sava
    Sonra petlas

Parasi cok olan gitsin en pahalisinj alsin . Tercih meselesi
    Selamlaarr..

Ekleme z4te nokian vardi gecen kis tutunmuyo bunuda dipnot ekliyim. 100hp ye kdr onden cekerde kullanilir nokian ama 100+hp ve arkadan itis tavsiyem kesinlikle sava veya petlas(205 235 olcu araliginda)
    - K -

________
    Dr.Ecu

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osman hocanın belirttiği gibi lastik ölçüm 205/55/16

Her bir yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Sava ve Nokian'ın fiyatına göre başarılı olduğu yorumlardan çıkan ortak sonuç.
    Goodyear ile Petlas arasında ciddi bir fiyat farkı yok, Goodyear tercihim olacak büyük ihtimalle. Sava ve Nokian'ın fiyatlarına şimdi bakıyorum, fiyat performansı ug8'e göre daha başarılıysa tercihim olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Osman hocanın belirttiği gibi lastik ölçüm 205/55/16

Her bir yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Sava ve Nokian'ın fiyatına göre başarılı olduğu yorumlardan çıkan ortak sonuç.
    Goodyear ile Petlas arasında ciddi bir fiyat farkı yok, Goodyear tercihim olacak büyük ihtimalle. Sava ve Nokian'ın fiyatlarına şimdi bakıyorum, fiyat performansı ug8'e göre daha başarılıysa tercihim olacaktır.
    Markalar arasinda yasayacagin farktan fazlasini 185/65 r15 veya 195/60 r15 e gecerek yasayabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alpin5 taktık bugun şimdilik sessizliği felan memnununuz , öbür arabada goodyear ug8 var 2 yıldır kullanıyoruz ondanda cok memnunuz

Michelini de en uygun fiyatı şaşmazda bilal yüksel bayisi veriyo
    Vmax Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markalar arasinda yasayacagin farktan fazlasini 185/65 r15 veya 195/60 r15 e gecerek yasayabilirsin.
    Orjinal jantlarin haricinde 1 takim da 16inc sac jantim var onun icin 16inc olmasi gerekiyor, tesekkur ederim.
    Alıntı ARZ1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpin5 taktık bugun şimdilik sessizliği felan memnununuz , öbür arabada goodyear ug8 var 2 yıldır kullanıyoruz ondanda cok memnunuz

Michelini de en uygun fiyatı şaşmazda bilal yüksel bayisi veriyo
    Sahibinden.com da da en uygun fiyati veren ayni bayiydi, teşekkür ederim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    serkan kolayoto.com a bak ben ordan almıştım petlasları birsürü markada var fiyatları vs uygun ve kapına yada lastikcine kadar yolluyor
    1881 - 193

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen kış ug8 aldım çok memnunum
    .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    picantoya geçen sene 165 taban lassa snowways aldım çok memnun kaldım diyebilirim

getzde michelin alpin kullandım uzun sure oda çok sessiz ve iyi tutunan bir lastikti ama fiyatı gereksiz genelde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    michelin in alpin haricinde diger serilerine sakın yaklaşma banda yeni seri diye xice diye bir lastiğini itelediler rezil oldum yollarda. bence git petlas yada lassa al 2 sene kullanıp atarsın
    evox

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam yıllarca taksicilik yaptı Lassa Snowway'i tek geçer, bende yıllardır kullanıyorum çok başarılı, hatta geçen gün jantmax'tan bi takım taktırdım, goodyearın 4 mevsim lastiğinden daha konforlu diyebilirim
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan kolayoto.com a bak ben ordan almıştım petlasları birsürü markada var fiyatları vs uygun ve kapına yada lastikcine kadar yolluyor
    Dün bi arkadaşım daha tavsiye etti abi baktım, fiyatlar uygun dediğin gibi. Siteyi tam inceleme fırsatım olmadı ama lastiği oradan aldıktan sonra taktırma ve balans için ekstra ücret ödüyo muyum?

Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen kış ug8 aldım çok memnunum
    Tolga ben de yüzde 90 ug8 alıcam.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    picantoya geçen sene 165 taban lassa snowways aldım çok memnun kaldım diyebilirim

getzde michelin alpin kullandım uzun sure oda çok sessiz ve iyi tutunan bir lastikti ama fiyatı gereksiz genelde
    Lassa'nın fiyatları goodyear ile aşağı yukarı aynı olduğu için(sanırım 10tl oynuyor lastik başı) goodyear daha mantıklı geliyor. F/P oranı goodyearda daha fazla gibi geldi yorumlara göre muhtemelen goodyear alacağım, teşekkür ederim

Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    michelin in alpin haricinde diger serilerine sakın yaklaşma banda yeni seri diye xice diye bir lastiğini itelediler rezil oldum yollarda. bence git petlas yada lassa al 2 sene kullanıp atarsın
    İlk defa sizden duyuyorum o seriyi, internette de hiç denk gelmedi. Teşekkür ederim.

Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam yıllarca taksicilik yaptı Lassa Snowway'i tek geçer, bende yıllardır kullanıyorum çok başarılı, hatta geçen gün jantmax'tan bi takım taktırdım, goodyearın 4 mevsim lastiğinden daha konforlu diyebilirim
    Lassadan da şu ana kadar kötü yorum duymadım diyebilirim, fiyatı markaya göre yüksek geliyo sadece teşekkür ederim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bi arkadaşım daha tavsiye etti abi baktım, fiyatlar uygun dediğin gibi. Siteyi tam inceleme fırsatım olmadı ama lastiği oradan aldıktan sonra taktırma ve balans için ekstra ücret ödüyo muyum?
    sipariş onay ekranında montaj yerine gönder yada montaj noktası seç gibi secenek var. ankaradaki anlaşmalı bayiiler yazıyor yanlarındada lastik bası ücreti var. söyle kabaca baktım genelde 7.5 ve 10 lira. ama min.6tl de var max.12.5 tl olan yerde var.

şaşmazda bir lastikci 6 tl bir yer 7.5 demiş biri 12.5 demiş
    1881 - 193

CagkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı testlerde genelde Nokian ilk iki sırada yer alıyor gördüğüm kadarıyla, biz de tercihimizi nokian'dan yana kullandık. Adamlar sürekli kar altındalar birşey öğrenmişlerdir kesin diyerek. Çok memnunuz şimdilik tavsiye ederim

205-60-16 Nokian WR D3

n11.com'dan aldık ücretsiz UPS kargo tanesi 235 TL

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen sene aldigim arac degistirdigim icin yaklasik 2000 km kullanilmis 0 gibi 225/45/17 nokian kar lastikleri var elimde wr d3 modeli isteyen olursa pm ile ulasabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler