User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
66 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lastik tercihi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Lastik tercihi

Selamlar. Aracımın lastiklerini değiştirmem lazım ama kararsız kaldım.
    Michelin primacy
    Continental contipremiumcontact 5
    Bridgestone turanza er300 veya t001
    Aklımdakiler bunlar. Niyetim michelin ama diğerleri hakkında olumlu yorumlar olursa onları da tercih edebilirim. Sonuçta standart bir araba ve sakin kullanılıyor genellikle.
    Lastik ölçüm 205/55/16 araç honda civic
    Lastikler hakkındaki varsa yorumlarınızı görüşlerinizi alabilir miyim?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bridgestone alicaksan t001 tercih et er300 eskidi artik en yenisi t001 ve çok yumuşak lastik bridgestone a gore arkadasin megane 2 ye aldik çok memnunuz

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turanza ER300 hem sert bir lastik hemde geç ısınıyor.uzun yol performansından çok memnunum fakat şehir içi performansından da bir o kadar memnun değilim.ben şahsen tavsiye etmiyorum.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Primacy tavsiye ederim. Sessiz lastik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bridgestone yeni model çıkardı.Daha doğrusu şöyle model gamı olarak er300 < turanza < ecopia en son 2015 cıkan yeni nesil olan lastik primacy gibi diyebilirim.Baya bir yumuşak hamurlu yapmışlar.Poloya aldık cok memnunuz.Bmwde primacy var onuda yeni almıştık hemen hemen aynı diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ölçüde premiumcontact5 kullanıyorum çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Onunda dışında goodyear efficientgrip performance öneririm. Bu iki lastik şuan bu ölçüde en iyiler

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potenza kullandım bir süre.Kuru zemin yol tutuşundan çok memnundum fakat oda sertti.bridgestone un yeni çıkardığı lastik daha yumuşak ve daha iyi yol tutuyorsa her türlü alınır
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun ömürlü dersen er300 öneririm. Bir lastik bitmezmi arkadaş, bitmiyor. Tabiki hamuru sert, konforu biraz düşüktür ama cep dostudur.

Yumuşak konforlu dersen primacy'de olur, efficient grip'te olur. İkiside birbirini aratmaz yumuşak lastiklerdir. Seçim senin.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Potenza kullandım bir süre.Kuru zemin yol tutuşundan çok memnundum fakat oda sertti.bridgestone un yeni çıkardığı lastik daha yumuşak ve daha iyi yol tutuyorsa her türlü alınır
    Aynen öyle t001 le tabuları yıkmış bridgestone acaip yumuşak ve konforlu. Potenza bende kullandım 195 50 15 di 195 45 16 pzeronerodan daha sert ve konforsuzdu ama yol tutuşu mükemmel işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun ömürlü dersen er300 öneririm. Bir lastik bitmezmi arkadaş, bitmiyor. Tabiki hamuru sert, konforu biraz düşüktür ama cep dostudur.

Yumuşak konforlu dersen primacy'de olur, efficient grip'te olur. İkiside birbirini aratmaz yumuşak lastiklerdir. Seçim senin.
    Er300ü sattığım aracımda kullandım. Dediğiniz gibi 50bin km civarıydı hala idare ediyordu. Ama konforsuzdu. Şu an en son tercihim bu lastik. Aradığım konfor açıkçası. Primacy iyi gibi o zaman.

Potenza da kullanmıştım bir aracımda yanlış hatırlamıyosam biraz ısıtmak gerekiyodu iş görmesi için. Bridgestone un yeni modelini bir inceleyeceğim

Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O ölçüde premiumcontact5 kullanıyorum çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Onunda dışında goodyear efficientgrip performance öneririm. Bu iki lastik şuan bu ölçüde en iyiler
    Yeni çıkmış bir lastik sanırım continin bu modeli. Şu an fabrikasyon continental var aracın üzerinde biraz sert geldi bana.

Alıntı smtakdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bridgestone yeni model çıkardı.Daha doğrusu şöyle model gamı olarak er300 < turanza < ecopia en son 2015 cıkan yeni nesil olan lastik primacy gibi diyebilirim.Baya bir yumuşak hamurlu yapmışlar.Poloya aldık cok memnunuz.Bmwde primacy var onuda yeni almıştık hemen hemen aynı diyebilirim.
    Konu açtım kafam daha da çok karıştı şu bridgestoneun yeni lastiğine bir bakayım en iyisi

Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Primacy tavsiye ederim. Sessiz lastik..
    Sessizlik önemli ya aracım yalıtım özürlü olduğu için

Turanza ER300 hem sert bir lastik hemde geç ısınıyor.uzun yol performansından çok memnunum fakat şehir içi performansından da bir o kadar memnun değilim.ben şahsen tavsiye etmiyorum.
    ben de benzer şeyler düşünüyorum ama yine de seçenekler arasına aldım belki bilmediğim bir avantajı vardır diye

Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bridgestone alicaksan t001 tercih et er300 eskidi artik en yenisi t001 ve çok yumuşak lastik bridgestone a gore arkadasin megane 2 ye aldik çok memnunuz
    Bu lastiğe kesinlikle gidip bakıcam.

Cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Sanırım hemen hemen aynı standartta lastikler. Bu aşamadan sonra fiyatları da büyük rol oynayacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki michelin bayiinde primacy kalmadı cevabını alınca gidip turanza t001 aldım. Cevap verenlere tekrar teşekkürler

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t001'i kullanıp öncekilerle bir karşılaştırma yaparmısın. Kullanmadım merak ediyorum övgülerden dolayı. Bu arada hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    t001'i kullanıp öncekilerle bir karşılaştırma yaparmısın. Kullanmadım merak ediyorum övgülerden dolayı. Bu arada hayırlı olsun.
    Teşekkürler. Yarın eskişehire gidip gelicem günübirlik .özellikle sessizlik konusunda tecrübe sahibi olurum. Hafta içi de biraz test edip yazarım tabiki

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun mercedes c220 cdi'a ayni olculerde bridgestone ecopia lastik aldim ilk izlenimim lastik oldukca yumusak ve sessiz ve tutunma iyi,onceden 2.vitese kadar asr ışıgıni yakan araba simdi hic sarmadan direk fırlıyor.islak yolda deneyemedim.

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Continental iyi lastiktir.

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle lastikler konusunda çok bilgili olmadığımı belirtmeliyim.
    Daha önceden B250 kullanıyordum. Çok sert geldi, memnun etmedi.
    Continental Premium Contact 5'e geçtim konforum baya arttı. Memnunum.
    Ses olarak aşırı rahatsız edici birşeyle karışılaşmadım. Yol tutuşu olarak da memnunum diyebilirim.
    Sadece arada ufak denemeler yaptığımda sanki B250'ye göre yolu daha kolay bırakıyormuş hissi var. Ama kısa zamanda tekrar vantuzluyor yolu.
    B250 ile CPC5 fiyatları aynıydı, CPC5 seçtim şimdilik bir sıkıntım olmadı. Tavsiye ederim.
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın FB7'sine Goodyear EfficentGrip Performance taktık ilk yorum "daha önce mermer üzerinde gidiyormuşum" oldu. Kendi FB7'me de EfficentGrip takıcam şiddetle tavsiye ederim, sessislik ve düşük yuvarlanma direnci gerçekten çok iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün 750 km yol yaptım t001 ile.
    2012 tarihli 35bin km civarı kullanılmış fabrika çıkışlı continentallere kıyasla
    Özellikle düzgün asfaltta çok daha sessiz. Ama yine de beklediğim kadar değil. Bana verdiği hissiyat daha yumuşak ve konforlu olduğu yönünde. Yoldaki bozuklukları daha az hissettiriyor.
    Eve dönerken daha önce birkaç kez viraj limitlerini denediğim yerde bu sefer daha yüksek hızda arkayı bırakmadı.
    Genel olarak şu ana kadar memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelleme yapayım. Lastikler takıldığından beri ilk defa yoğun yağmurda/ ıslak zeminde kullandım. Asfalt kalitesinden midir bilmem ama kaymaya çok meyilli lastikler pek güven vermedi açıkçası ıslak performansı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)