2011 model, spor süspansiyona sahip Mini Cooper S için yay tavsiyelerinize, fotoğraflı örneklerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
ben tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim :
oem yay amortisör cok iyi is yapıyor, yayla birlikte araba sekiyor !!
iş yerinden bir arkadaşımda var.. kw variant1 kullanıyor ama sekmesinden şikayetçi.
Tango-1 never dies.
R53 te eibach kullanıyorum sekme falan yok ama araba düşmedi diye press yaptırdım yinede sekme yok eibach Pro kit mantıklı bence basmak istiyosan ap tak dediler keske ucuza coili olsada hepimiz alsak![]()
C R M performance
Kaçlık bunlar?
Spor Amortisör var.Ama bildiğin 1 yumruk giriyor araya =)
Variant3 baktım bugün.Çok sertmiş,pek tavsiye etmediler.Sekme illa olacak tabi ama çok mu abartı sekiyor?
Ben kararsız kaldım yay ve coilover konusunda açıkçası.
Variant 1'de sertlik ayarı yok. 3'de vardır diye tahmin ediyorum. Şehir içi kullanımında sıkıntı yarattıgı için yay+amartisöre dönecekmiş.
Tango-1 never dies.
variant 3 te damper rebound gibi ayarlar da mevcut oldugundan hassas ayarlanmazsa tam randıman alınamaz
Bugra pek çok r56 s te spor plus suspansiyon secenegi var , benim aracımda bu kombinasyonda çok iyi yola tutunuyordu.. Görüntüyse kastın o zaman düşsün ama yol tutuşta sadece yaylılara göre daha iyi tutunuyordum , frenlemede duruyordum da aynı zamanda
Ancak gerçekten güzel bir yoltutuş istiyorsan amortisör kiti almalısın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)