User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: r56 Mini Cooper S

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayar çok önemli, o konuda haklısın Özgür

Ama demeye çalıştığım, v3 ün konfor ayarıyla clubsport un konfor ayarı arasında ciddi fark oluyor. %98-99 trafikte günlük kullanılan bir araçtan bahsediyorsak v3 fazlasıyla işini görecektir benim görüşüm.

Fiyat farkını unuttum bu arada, clubsport ciddi pahalı v3 ün yanında

V2 ile V3 arasında ciddi konfor farkı var, V3 bu konuda gerçekten iyi o yüzden v2 yi hiç kıyaslamıyorum
    ben alırken v3 ile clubsport arasında 100 euro fiyat farkı vardı o yüzden almışken clubsport olsun demiştim tabi bu fiyat farkı gpnin az bulunan bi araba olmasından kaynaklanıyo kw bi ara gpye özel bi clubsport kit üretmişti ondan aldım ben hatta yurtdışı fiyatından bile ucuza almıştım

bi arkadaşımın arabasında v3 vardı mesela o da clubsport gibi önlere camber ayarı olsun diye camber plateleri aldı v3 ün yaylarına uymadı şimdi bide clubsport ön yaylarını aldı derken clubsporttan pahalıya geldi o yüzden coilover alırken ayar bolluğu önemli sonradan keşke şu da olsaydı bu da olsaydı dememek için

bu arada mini cooper için konuşayım v3 ile clubsport arasında tek fark ön yaylar geri kalan herşeyi aynı clubsportta + olarak ön camber ayarı var

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben alırken v3 ile clubsport arasında 100 euro fiyat farkı vardı o yüzden almışken clubsport olsun demiştim tabi bu fiyat farkı gpnin az bulunan bi araba olmasından kaynaklanıyo kw bi ara gpye özel bi clubsport kit üretmişti ondan aldım ben hatta yurtdışı fiyatından bile ucuza almıştım

bi arkadaşımın arabasında v3 vardı mesela o da clubsport gibi önlere camber ayarı olsun diye camber plateleri aldı v3 ün yaylarına uymadı şimdi bide clubsport ön yaylarını aldı derken clubsporttan pahalıya geldi o yüzden coilover alırken ayar bolluğu önemli sonradan keşke şu da olsaydı bu da olsaydı dememek için

bu arada mini cooper için konuşayım v3 ile clubsport arasında tek fark ön yaylar geri kalan herşeyi aynı clubsportta + olarak ön camber ayarı var
    Araçtan araca fark ediyor tabi, cooper için bilemiyorum. Benim aracım v2 olmasına rağmen önlerde camber ayarım var mesela. Bazı araçlar için v3 te bile olmayabiliyor ama.

Şu pdf dosyasında sayfa 4 e bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın

http://www.kw-suspension.com/pdf/kw_...sh_noprice.pdf

V3'ün değişkenliği çok daha fazla diğerlerine göre, hem günlük kullanım için çok uygun hem de pist kullanımında clubsport'a yakın bir performans elde edilebilinir Clubsportta amacı için kullanıldığında v3 ten daha başarılı olacaktır, ama ayar bolluğu söz konusu ise v3 ün daha uygun olduğunu sayfa 4 teki pdf gösteriyor.

Ama dediğim gibi, cooper s-gp için spesifik olarak farklı bir durum varsa bilemiyorum

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar konu açmamak adına buradan sorayım, arabanın biraz düşmesini ama giderken de sekmemesini istiyorum tavşan gibi. Şu anda orijinal yaylarla da zaten oldukça sert bence. Benim derdim sadece görüntü olarak düşsün ve konforu bozulmasın, gacır gucur ses yapmasın. Böyle bir yay var mı? Varsa şayet hangi marka?

Teşekkürler.

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar konu açmamak adına buradan sorayım, arabanın biraz düşmesini ama giderken de sekmemesini istiyorum tavşan gibi. Şu anda orijinal yaylarla da zaten oldukça sert bence. Benim derdim sadece görüntü olarak düşsün ve konforu bozulmasın, gacır gucur ses yapmasın. Böyle bir yay var mı? Varsa şayet hangi marka?

Teşekkürler.
    üstteki yazı için eibach uygun mudur ?

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatıyorum yeniden konu açmamak için r56 jcw için 3.5 yay tavsiyelerini alabilir miyim güncel olarak sekiyor diyorlar tüm yaylarda ne kadar doğru ?
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günceldir jcw için kw -2 cm yay düşünüyorum h&rdan ziyade fikri olan kullanan fotoğraf gösterebilen birileri var mıdır ?
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende de r53 var bende konu açmıştım amortisörle en iyi çalışan eibach yay dediler bana da alıncak bir yer tavsiye edilirse ucuza çok sevinirim veya satan varsa sıfır alırım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hr ve kw r56 icin en iyi cozumler bence..
    doayen!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)