bende hazır o kadar para veriyoken kw clubsport almanı tavsiye ederim buğra![]()
v3 trackday kovalamadıgın sürece cooook prof. kacar. Bence v1 şehiriçi kullanıma ideal.. v2 tam orta karar ama bulmak zor..
r53 üm de hr clubsport kullanıyordum.. aynı kit r56 yda uyuyor..
bendeki buydu
MINI Cooper H&R RSS Coilover Suspension Kit
alternatif olarak
MINI Cooper HR Coilover Suspension
Amac basmak ve sadece görüntü ise ne konfor nede yol Tutuş bekle he amac yol Tutuş artı konfor ise direk Coilover al ama sanayi ısı falan degil h&r konı m7 gibi markalar karşıda bı yere sormuştum r56 için hazır vardı elinde kamber sertlik yükseklik ayarlı 3100 tl demişti o paralar bana yüksek geldi o yüzden eibach yaya geri dönüş yaptım huzura erdim
C R M performance
Fikir olsun eibach 3.5 cm yay var aracımda..
Uploaded with ImageShack.us
KW coilover düşünüyorsanız clubsport önermem, track kullanımı için çok uygun ama ayda yılda bir yapılan bir aktivite için clubsport gibi günlük kullanım için inanılmaz sert kaçan bir coilover tercih etmemelisiniz.
Biraz araştırmıştım vaktinde, v2-v3 serilerinin ayarını en sert haline getirdiğinizde (böbrek taşı dökme modu), clubsport'un yumuşak ayarına denk hale geliyor.
V3, V2 ye göre günlük kullanımda çok daha konforlu hale getirilebiliniyor çünkü V3 de fazladan compression dampening ayarı var alttan, pist kullanımında da mutlaka fark yaratır ama ayarı tutturmak daha da zor hale geliyor 2 farklı bağımsız ayar seçeneği olduğundan ötürü.
Ben v2 kullanıyorum çünkü aracım için v3 üretilmiyor, günlük kullanımda konforlu ve yol tutuşu gayet başarılı yumuşak setupta kullansam bile.
Ayar çok önemli, o konuda haklısın Özgür
Ama demeye çalıştığım, v3 ün konfor ayarıyla clubsport un konfor ayarı arasında ciddi fark oluyor. %98-99 trafikte günlük kullanılan bir araçtan bahsediyorsak v3 fazlasıyla işini görecektir benim görüşüm.
Fiyat farkını unuttum bu arada, clubsport ciddi pahalı v3 ün yanında
V2 ile V3 arasında ciddi konfor farkı var, V3 bu konuda gerçekten iyi o yüzden v2 yi hiç kıyaslamıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)