User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
119 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: C ve D segmenti en iyi yol tutuşa sahip araç

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de şu var unutmamak lazım. Çoğu kişi hızlı viraja girip esp ve kontra ile virajdan çıkınca yol tutuş muazzam sanıyor, kriter olarak alıyor. Hele ki slalom testi gibi hareketlerde tdi lar ciddi saçmalıyor ama handling başarılı olunca voavv çok güzel araba yeaa dedirtiyor. Mesela cruze hb kullanıcıları arabasına iyi dese de ben hiç memnun kalmadım. Sürekli arkası açılıyor, esp aracı tutma gayretinde ve yoldan çıkarmadan geri sokuyor. Buna da başarılı diyen kişi çok. Ben asıl herkesin unuttuğu 147 q2 kullanmış olan varsa yorumlarını merak ediyorum.
    Ben 1.5 yıllık 147 q2 kullanıcısı olarak diyebilirim ki önce yaşında çıkan tüm araçlardan daha iyi tutuyor. Hatta daha sonra birer hafta arayla kullandığım golf ve leon'a kıyasla direksiyon tepkilerinin çok daha alışılamaz ve korkutucu geldiklerini söylesem herhalde bi çok insan topa tutar beni.

O çok beğenilen golf 7 1.6 tdi highline donanımı test sürüşü ve arkadaşın aracını kullandığım iki farklı zaman ile diyebilirim ki stok q2'nin eline su dökmesi imkansıza yakın.

O q2'de spor yay ve ön üst kule gergisi sonrası değişimi anlatmaya gerek yok. Araçtan bahsetmeye gerek duymadım. Çünkü mekanik kilitli diferansiyeli ile motoru ile su an sahibinde satışı bile olmayan bir makina. Her şeyi ayrı zevk benim için kelimelere dökmek de imkansız. İlk araç için çok zor bir başlangıç seçmişim sadece kendime. İnanır mısınız hatchback sınıfında güçlü özel versiyonları saymazsak, r cupra gtc vs gidişi çok farklı olan bambaşka bi alet. Viraj içindeki sabit çıkışı öyle muazzam ki insan ne kadar anlatsa boş.

Tam bir alfa romeo ön yargı kırma aracı. Ama sayısı yetersiz.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vag gruba hiç binmemiş olsak, yıllardır süregelen bu fanatizn sonunda hakikaten her şeyin kralı sanacağım. A3 veya golf kadar önden kayan, passat kadar arkasını bırakan araca daha binmedim ben. Ya sizin hızlarınız çok düşük, ya da başka bir sorun var.

Kanıt niyetine: b8 passat 1.4 tsi daha 2000kmde iken çetinemeç altgeçit virajını yaristen yavaş dönüyor. Deneyin, görün. Ben burada hiç bir markanın sahibi ya da ortağı değilim. Denemesi bedava.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mqb platformunda üretilen octavia ve rapid kadar arkasını bırakabilen daha yeni nesil bi araca binmedim. Ama yeni Skoda Superb ise tam tersi o övülen abi hızlandıkca yere yapışıyor tren roller coaster hangi tanım ise cuk oturuyor. Süspansiyon sisteminden çok oldukça geniş tasarlanmış şaseden kaynaklandığı düşünüyorum. Hele ki es kaza 4 çeker olana binerseniz trenwagen araç.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Octi de gayet stabil bence kullanım stiliniz uymuyor olabilir, Golf veya A3 olmasa da kötü değil yani Fluence'den yeni Corolla'dan daha dengeli kıçı başı en azından

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Octi de gayet stabil bence kullanım stiliniz uymuyor olabilir, Golf veya A3 olmasa da kötü değil yani Fluence'den yeni Corolla'dan daha dengeli kıçı başı en azından
    yok be viaport yolundan okan üni yönüne geniş açılı s virajı gibi yol biraz hızlı git arkası abeyyyy geliom diyor esp kapalı olsa. sürekli çok keskin bir şekilde düzeltiyor. utanmasa direksiyondan kontra verecek. bunlar hep arka bağımsız olmamasından işte. eski kasada böyle sıkıntılar yok mesela.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vag gruba hiç binmemiş olsak, yıllardır süregelen bu fanatizn sonunda hakikaten her şeyin kralı sanacağım. A3 veya golf kadar önden kayan, passat kadar arkasını bırakan araca daha binmedim ben. Ya sizin hızlarınız çok düşük, ya da başka bir sorun var.

Kanıt niyetine: b8 passat 1.4 tsi daha 2000kmde iken çetinemeç altgeçit virajını yaristen yavaş dönüyor. Deneyin, görün. Ben burada hiç bir markanın sahibi ya da ortağı değilim. Denemesi bedava.
    Haykirdim ya ahahahahahahahahahahahahajahahhahahahahahahajahaha hahhahahahahahahahah valla su an yerlerdeyim ahahahahahahahahahahahahajahahahha siz bence karistirdiniz herhalde.

Hangisini kullandiniz bilmem ama gelin misafirim olun ikiside kapinin onunde duruyor su anda,Bir kere golfun onu dirayetli arkadan gelir siz onden kayiyor demisiniz.Mqb olan passat ise golfe gore onden daha cok kayiyor,daha az zevkli ama siz tam tersini soylemisini zhahahahahahahha.

Valla buyrun beklerim,Yarisinizide alin gelin ama lutfen gelirken sirayla cikalim passatin dondugu yerde takla atmazsaniz golfle deneriz yarisi,doger turlu golfu yormayalim yarise

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf onden kayiyormus ahahajahahahah (esp sport veya kapali videolarda)
    Golf 7 Esc Sport Oversteer Fun - YouTube

Golf 7 Esc Sport Oversteer Fun - YouTube

B8 de arkadan kayiyormus ahahah Izledikten sonra videoyu silicem bu arada haber verin Keske passatta golfte yaptigim hareketin aynisinda arkasini daha fazla biraksa
    B8 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eve bi detailing şart

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Önden çekerde 159'un yol tutuşuna yakın bir araç görmedim ben C ve D'de.

İzmirin boktan asfaltında bile koparamıyordum, Golfte Beetle'da Passatta Infinitide aynı yerde daha düşük hızda kopuyor.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    w205 C serisi - Bmw 3 Serisi ve Audi A4 Serisini eğitimlerde test etme imkanım oldu. 3 ü arasında hiç birisi Bmw kadar seri değildi ama 3 ü arasında hiç birisi 205 kasa c serisi kadar iyi yol tutmuyordu. Audi ise 2 sinden de biraz var. Ne çok atak nede çok stabil...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyisini bilmemde rapid en kötülere oynar heralde arkası çok çok oynak .

Ticari grubunun en iyisi coruier fiesta tabanlı oldugu için olsa gerek caddy falan yalan olur .

D segmentinde a4 ve passatı hiç kullanmadım adam akıllı o yüzden karşılaştîramıyorum ama passatı baya övdü otopark .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim sportback kullandım 2 ay kadar , kardeşimde de sedanı var . Ikisi ile de çok saçma sapan kesin patladım dediğim yerlerde araba yola oturdu yeri geldi 180 200le şerit değiştiriyordum alfa hiç kullanmadım diğer araçlara da bu kadar net yorum yapacak kadar binme fırsatım olmadı ama A3 o sınıfta verilenin paranın hakkıdır bence . Daha iyisi yoktur demiyorum kullanmadığım için ama Audi hakkını vermiş kesinlikle hele corolla falan hiç kıyasmalaya bile girmeyin hakaret olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Mesela rapide herkes kötü demiş ama bu hissiyat tamamen,arkası oynak olduğu için korkutabiliyor.
    -Ayrıca bazı arabalar yüksüzken gayet hoş yol tutabilirken,yüklü olduklarında bambaşka bir hal alıyorlar.Mesela ilk sayfada Ben w205 C'yi çok beğendiğimi söyledim özelliklede direksiyonuna ve oyumu ona vermiştim;
    Aşşağıdaki Teste bakarsak Tolede kayıyor mayıyor ama aralarında en iyisi,Focus3'den ,CW205'den bile.Yani hangi koşullarda,hangi şartlarda,hangi durumda bir arabanın nasıl reaksiyon göstereceğini bilemeyiz.O anki tek başınıza sürdüğünüzde size zevk veren araba dolu iken saçmalayabilir.
    -Buna en iyi örnekte aşşağıdaki C W205 testi,yorumlara bakarsanız araba hybrid olduğu için 250kg daha ağır normal modelden.Normal modelinde sorun olmadığını ama hybridde sorun olduğunu yazmışlar "Not these problems with the non hybrid models. But there were problems with the estate version last year, but that was because the car weighed much more than the specifications of the car declared. After our test last year Mercedes has changed the way they are weighing their cars. Weight is individual now, not one weight figure for the entire model lineup as before."

Toledo
    Seat Toledo 2015 algtest - YouTube

Focus3
    Ford Focus 2015 algtest - YouTube

MERco
    Moose test Mercedes C 350 e (Hybrid) 2015 [Poor result] - YouTube

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf videosunda 35 ila 38 saniyeler arası önden kaymıyor yani araç. Bütün video boyunca gerçi önden kayıp sonradan arka geliyor, ama olsun. Passattan pek bir şey anlamadım açıkçası. Doğrudur, ben kullandığımı bilirim.

Şimdi, evde ikisi de var diyenler için, bir b8 passatta bizim ailede var, herkes alabiliyor yani. Ben almadım o aracı. Zaten kendi paramla da hayatta almam. ama alan memnun. Biz de arada sürüyoz işte. Benim de misafirim olabilirsiniz, başım üstüne. Ama golfümüz yok bak, oradan biraz fakir olduğumuz ortaya çıkabilir, artık idare edin ne yapayım. Ama mangal yakarım.

Videoya göre yorum yaparsak hiç beklemediğiniz bir firmanın araçları kral. Bence de fena yol tutmuyor bu marka, gerçi fransızlar hep güzel yol tutardı eskiden beri. Ben de o marka araç almam, hele şu fiyatlarla, ama hakkını da vermek gerek.

Neyse, boş yere tartışmanın alemi zaten yok, eğer ki içiniz ferahlayacaksa, vag grup her zaman için en iyisi, en harikası olsun. Olsun ne demek, öyle zaten. Sonuçta cam açık yolda giderken hiç bir araç bana bugüne kadar Eco öneri: Camı kapa dememişti. Bunlar hoş şeyler. Auto show'a (autobildtr) göre de hep birinci oluyoruz zaten.

Ben bu konuda daha fazla yazıp çizmek istemiyorum, yıllardır cidden bıktım. Arkamdan yazın gitsin. Arada bir bakar okur size hak veririm.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yol tutuş meselesi kadar ortada başka bi konu göremedim. Bana göre golf'un yol tutuşunun focus veya astraya oranla bi artısı yok. Ama sizler için bu durum yere göğe sığdırılamayacak kadar iyi. Golf'te iyi olan tek şeyin konfor olduğunu söyleyebilirim ben. Rutin normal sürüşte gayet iyi 120ye kadar rüzgar sesi yok zaten yalıtım oturuş her şey güzel ama artan hızda direksiyonun ve şasenin verdiği cevap beni tatmin etmedi. 140 gibi hızda şerit değiştirirken ben korktum. Belki başka bişey vardı ama bunu hem bi önceki kasa leonda hem de bunda yaşayınca benim için vag hikayesi başlamadan bitti.

Gerçi bu gruptan A3 hala yeri bende farklı olan araç. Ve eminim ki bu ikisinin de kat kat üstünde.

De ne kadar konuşursak konuşalım bu konuyu çözemiyoruz sanırım. 159 gibi bir araçtan sonra passat'ı tartışmak bana saçma geliyor. Sanırım yol tutuş kavramı kişiden kişiye değişiyor...Bu sayede araç farklılıkları ortaya çıkıyor zaten. Her yer golf olsa ne sıkıcı olurdu değil mi yoksa? Gerçi zaten öyle benim için ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf videosunda 35 ila 38 saniyeler arası önden kaymıyor yani araç. Bütün video boyunca gerçi önden kayıp sonradan arka geliyor, ama olsun. Passattan pek bir şey anlamadım açıkçası. Doğrudur, ben kullandığımı bilirim.

Şimdi, evde ikisi de var diyenler için, bir b8 passatta bizim ailede var, herkes alabiliyor yani. Ben almadım o aracı. Zaten kendi paramla da hayatta almam. ama alan memnun. Biz de arada sürüyoz işte. Benim de misafirim olabilirsiniz, başım üstüne. Ama golfümüz yok bak, oradan biraz fakir olduğumuz ortaya çıkabilir, artık idare edin ne yapayım. Ama mangal yakarım.

Videoya göre yorum yaparsak hiç beklemediğiniz bir firmanın araçları kral. Bence de fena yol tutmuyor bu marka, gerçi fransızlar hep güzel yol tutardı eskiden beri. Ben de o marka araç almam, hele şu fiyatlarla, ama hakkını da vermek gerek.

Neyse, boş yere tartışmanın alemi zaten yok, eğer ki içiniz ferahlayacaksa, vag grup her zaman için en iyisi, en harikası olsun. Olsun ne demek, öyle zaten. Sonuçta cam açık yolda giderken hiç bir araç bana bugüne kadar Eco öneri: Camı kapa dememişti. Bunlar hoş şeyler. Auto show'a (autobildtr) göre de hep birinci oluyoruz zaten.

Ben bu konuda daha fazla yazıp çizmek istemiyorum, yıllardır cidden bıktım. Arkamdan yazın gitsin. Arada bir bakar okur size hak veririm.
    -Fakirlik zenginlik diye duygusallik yapmanin manasi yok,ha illa cok merak ediyorsaniz passatta 3 yilligina kiralik.Su an cok fakir hissettim sizin o yorumunuzdan sonra sahip olmadigimi anlayinca.Gerci passatla nasil zengin olunuyor bilmemde

-Bilmem kacinci saniyede onden kaymis daha izlediginiz videoya boyle yorum yapiyordaniz ben birsey beklemiyorum,golf iste ne bekliyorsun aile arabasi,koyunca m3 gibi arkasinin gelmesinimi bekliyorsun

-Iki aractata alindigindan beri eko oneri tamamen kapali killaniyorum merak etmeyin

-Iizlediginize gorede passat videosunu gizliyorum gereksiz kirlilik yapiyor kanalimda.

-Yok est. olurmu oyle sey bende rahatlamk isterim icinizi "Toyota Yaris Passattan daha iyi yol tutuyor "

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C yi b yi bilmemde 106gti dan daha iyisi var mı
    Bi de 106 gti mi geçer yoksa 1.6 vti mı ? İkisi de stock olcak.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C yi b yi bilmemde 106gti dan daha iyisi var mı
    Bi de 106 gti mi geçer yoksa 1.6 vti mı ? İkisi de stock olcak.
    saxo daha iyi yol tutar
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxo daha iyi yol tutar
    Hahahah ne desem bilemedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler