Ben 1.5 yıllık 147 q2 kullanıcısı olarak diyebilirim ki önce yaşında çıkan tüm araçlardan daha iyi tutuyor. Hatta daha sonra birer hafta arayla kullandığım golf ve leon'a kıyasla direksiyon tepkilerinin çok daha alışılamaz ve korkutucu geldiklerini söylesem herhalde bi çok insan topa tutar beni.
O çok beğenilen golf 7 1.6 tdi highline donanımı test sürüşü ve arkadaşın aracını kullandığım iki farklı zaman ile diyebilirim ki stok q2'nin eline su dökmesi imkansıza yakın.
O q2'de spor yay ve ön üst kule gergisi sonrası değişimi anlatmaya gerek yok. Araçtan bahsetmeye gerek duymadım. Çünkü mekanik kilitli diferansiyeli ile motoru ile su an sahibinde satışı bile olmayan bir makina. Her şeyi ayrı zevk benim için kelimelere dökmek de imkansız. İlk araç için çok zor bir başlangıç seçmişim sadece kendime. İnanır mısınız hatchback sınıfında güçlü özel versiyonları saymazsak, r cupra gtc vs gidişi çok farklı olan bambaşka bi alet. Viraj içindeki sabit çıkışı öyle muazzam ki insan ne kadar anlatsa boş.
Tam bir alfa romeo ön yargı kırma aracı. Ama sayısı yetersiz.