meraba arkadaslar vtec jantlarını cıkardım aracımdan sımdı jant bakıyorum ama sızın bana tercıh edebılcegnız jantlar olabılcegını dusundum fıkırlerınızı soyleyebılırsenız cok sevınırım.tesekkurler herkese sımdıden edit:Bold karakter kullanma.
16mı düşünüyorsun ?
Bro ben sana ne diyorum, dinletemedim bi kandimi ya
altın sarı güzel olur.
1.6tdi. Ecutech.
TE37 16" replika düşünebilirsin
OEM+
Orjinalleri tak geri
Konig Countsteer hurry
17 konig var altın sarı.jant lastik takım halde.v-tec jantları ile takas olur
barnak bassam olurmu ?
Tunç Nickli Üyeden Alıntı 16mı düşünüyorsun ? evet 16 tı dusunuorum karDesım
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Bro ben sana ne diyorum, dinletemedim bi kandimi ya ya mustafacım ya kotu olursa ooo eger deneme sansımız olursa takar denerız olmassa bende bronz veya altın sarıısı bı jant ıstıorum
Sen hiç spoon takmadın farkındasın dimi
sumunder Nickli Üyeden Alıntı bu jant cok ıy duruo renk olarakta cok asil kılar hondayıı begendım bu jantı .markası nedır tam olarak
Tunç Nickli Üyeden Alıntı Sen hiç spoon takmadın farkındasın dimi evet farkındaımda spoon bıraz zor yokkı hıc bıyerde 16 tı arabasnda takılı olanda satmıo
brk19 Nickli Üyeden Alıntı bu jant cok ıy duruo renk olarakta cok asil kılar hondayıı begendım bu jantı .markası nedır tam olarak mutlu lastikte var biliyorum te37 diye geciyor modeli.
trgy Nickli Üyeden Alıntı mutlu lastikte var biliyorum te37 diye geciyor modeli. aksam bı ugrıyıp bakıyım en ıysı . guzel duruo umarım arac uzerındede bu kadar ıy durur
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Deminden beri bu resmi arıyordum bende helal.
akşam benide al beraber gidelim bende bi göreyim jantları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları