User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
123 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yay basma hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 tl ye fk yay satıyolar ızmırde alın ordan ne ısıttrıcan ver 250 yı al yayı
    koca konudan bunu mu anladın sen? 5lik 6lık basabilceğin sınır var yetmiyor bi süre sonra. bende 5 lik yay var hiç yeterli gelmiyor bana.

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emın ol senden daha cok anlıyorum.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koca konudan bunu mu anladın sen? 5lik 6lık basabilceğin sınır var yetmiyor bi süre sonra. bende 5 lik yay var hiç yeterli gelmiyor bana.
    standart amortisörlerle 3 cm altına inmek hem araba için hemde amortisörlerin sağlığı için çok zararlı heleki 5 6 cm ztn arabanın içine edio uzunvade de hbrin olsun 5 6 cm inicekse coil yada profesyonel markaların setlerini kullan hem daha güwenli hemde daha kaliteli 3 liraya 5 köfte diil modifiye
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    QUOTE=Emir_b16a;828169]standart amortisörlerle 3 cm altına inmek hem araba için hemde amortisörlerin sağlığı için çok zararlı heleki 5 6 cm ztn arabanın içine edio uzunvade de hbrin olsun 5 6 cm inicekse coil yada profesyonel markaların setlerini kullan hem daha güwenli hemde daha kaliteli 3 liraya 5 köfte diil modifiye[/QUOTE]

[

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu konu nie kitlenmio ki hala ? bebelerle eglence konusuna dondu hahaha apex sport kits,eibach springs out ! SAANAYiover(coiloverin sanayi versiyonu),sanayispring IN !
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu nie kitlenmio ki hala ? bebelerle eglence konusuna dondu hahaha apex sport kits,eibach springs out ! SAANAYiover(coiloverin sanayi versiyonu),sanayispring IN !
    puahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kasıyorsa seni yazma sen coilover alırsn biz yay basarız herkez bildiğini yapsın yorumunu yap çek git gerisi biraz ağır kaçar yol almak lazım hayatın coil lerle gelmiş gibi yazmıyor musun bide öldürüosun beni gülmekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kasıyorsa seni yazma sen coilover alırsn biz yay basarız herkez bildiğini yapsın yorumunu yap çek git gerisi biraz ağır kaçar yol almak lazım hayatın coil lerle gelmiş gibi yazmıyor musun bide öldürüosun beni gülmekten
    nie saldırı pozisyonuna geçtin şimdi anlat faydalarını bilelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    daahada guldururum istersen,cok eglenceli cok sensakrak bi kisiligimdir..tasak gectigimi anlamayip sinirinden guluyosan senin sorunun zaten ahahhaa al kahkaha at simdi bunu okuyup...kaldiki ben coiloverla dogmadim..ayirsuspensin sen simdi bunuda bilmessin,hemen anlatiyim sanayiye gidiosun 4 tane cikma airbag aliosun arabanin alt takimlarina takiosun bak dikkatini cekerim alt takimlarina bir sivich dugme yardimiyla bi basiyosun araaba havalanio yukariya dogru,airbagler sonuncede eski halini alio araban..siz cok biliosnuz alin size benim bildiigim muhahahahaha ulan gece gece beni guldurdunuz ya n diyim yaa allah sizi daha cok guldursun hic aglatmasin emi..
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyini bilcenlan sacma sapan konusma . bizim mahallede bi cocuk vardi yaylarini firina atip isitmisti 1 tanesi fazla isinmis kararmisti sora gitti sanayide isisttirrdi sanayi tozuylada ustunu kaplatti simdi en kral yay amortisor kitinden daha cok fazla fazla yol tutuyo

not:
    küfür yok dikkat edin yazarken
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya 1 kere yorum yapılır üstüne "bebe" diyipte üstüne ingilizce espirilere başlayınca bi insan diğer insanlarında triger kayışı kopar tabi. burdan fayda da zarar da çıkarmak size kalmş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fırına folyo ıle atmassa tabı kararır a.q.oda hıc bılmnıyomus ısı ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daahada guldururum istersen,cok eglenceli cok sensakrak bi kisiligimdir..tasak gectigimi anlamayip sinirinden guluyosan senin sorunun zaten ahahhaa al kahkaha at simdi bunu okuyup...kaldiki ben coiloverla dogmadim..ayirsuspensin sen simdi bunuda bilmessin,hemen anlatiyim sanayiye gidiosun 4 tane cikma airbag aliosun arabanin alt takimlarina takiosun bak dikkatini cekerim alt takimlarina bir sivich dugme yardimiyla bi basiyosun araaba havalanio yukariya dogru,airbagler sonuncede eski halini alio araban..siz cok biliosnuz alin size benim bildiigim muhahahahaha ulan a.q gece gece beni guldurdunuz ya n diyim yaa allah sizi daha cok guldursun hic aglatmasin emi..
    yaş kaç senin ya büyüyememişsin galiba espirilerini kardeşime okuyorum o bile gülmüyor dışarda yapma bu espirileri rezil olursun sen al ne alıyosan tak coil mi takarsın airbag mı takarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuya 1 kere yorum yapılır üstüne "bebe" diyipte üstüne ingilizce espirilere başlayınca bi insan diğer insanlarında triger kayışı kopar tabi. burdan fayda da zarar da çıkarmak size kalmş
    ingilizce diilki uluslararasi tabir kullandim coiloverin turkcesini solesene ? yukseklikalcaklikayarliyayamortisorkiti al sana ahahahahah (bebe lafini ortaya attim ama ustune alinmissin ahahahah )
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fırına folyo ıle atmassa tabı kararır a.q.oda hıc bılmnıyomus ısı ya
    aslinda cift folyo kullanmis hani bu tavuk pisirirken kullandiklariimizdan ama,sorun nerdeydi anlamadim.heralde poset patlakti cocuk oldu ahahahhaa
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaş kaç senin ya büyüyememişsin galiba espirilerini kardeşime okuyorum o bile gülmüyor dışarda yapma bu espirileri rezil olursun sen al ne alıyosan tak coil mi takarsın airbag mı takarsın
    akil yasta degil basta a benim salakoglum burda biton insan neguzel seyler yazio onlardan bisey kapcagina benim gibi deli bi adamla ugrasiosun okuda konuyu birseyler ogren yasim seni ilgilendirmio ok..hadi bakimmm.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazyda we zarar kısmı yeterince anlatılmış konunun tamamını oku faydayı görürsün ztn

bilgisiz yapılan yorumda bizim kayışları koparıyo o nasıl olucak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    moda editoruum amaaan moderatoruum burda yayci cocuklar bize satasio konuyu kitle

amuahhaahahahhaha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ingilizce diilki uluslararasi tabir kullandim coiloverin turkcesini solesene ? yukseklikalcaklikayarliyayamortisorkiti al sana ahahahahah (bebe lafini ortaya attim ama ustune alinmissin ahahahah )

aslinda cift folyo kullanmis hani bu tavuk pisirirken kullandiklariimizdan ama,sorun nerdeydi anlamadim.heralde poset patlakti cocuk oldu ahahahhaa
    puahahahahadh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazyda we zarar kısmı yeterince anlatılmış konunun tamamını oku faydayı görürsün ztn

bilgisiz yapılan yorumda bizim kayışları koparıyo o nasıl olucak ?
    bilginin boyutunu anlat. kaç tane coil kullandın kaç tane yay basılmış araç kullandın. burda birçok insan yay basmış amortistör sertleştirmiş yorum yapıyor tek bilgili siz misiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyini bilcenlan sacma sapan konusma . bizim mahallede bi cocuk vardi yaylarini firina atip isitmisti 1 tanesi fazla isinmis kararmisti sora gitti sanayide isisttirrdi sanayi tozuylada ustunu kaplatti simdi en kral yay amortisor kitinden daha cok fazla fazla yol tutuyo

hadi yaa ciddimisin çok performans aldımı bnde yapıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)