yapan manyaklar var sıkıntısı yok ben d serisine yaptım b yi sana ne sıkıntısı olucakelinden gelir yaparsın sadece o kasaya uyan şanzuman ve arka kulakları alıcan gerisi kolay ama yine uğraş var
yani yine nerden baksan 3bin tuttar
ŞANZUMAN baskı balata hidrolik üst alt pedal set hortumlar kulaklar marşta belki
![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bızım bı abımız yapmıstı adanada hıdrolık merkezı yeterlı gelmıor ayırmıor falan dıordu..bu sıkıntıntıları warmıs dıe bılıom onun dısında o kadar malıyet cıkıormuydu yaww..:![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Bu arada B16 için Debriyajı hirolik olan için yeterli olacak merkezi lazım... 94-01 integra debriyaj merkezi alacaksın... yada del sol şanzımanı alıp koca volanla dolaşacaksın![]()
![]()
baskı kendininki olur balata 92 den sonraki balata integranın vtecle aynı alt merkez üst merkez hidrolik boruları marş motoru hidrolik kutusu pedalda işlem (en zor kısım) şanzuman kulakları alt arka üst şanzuman kulak vites cubukları tam denk gelmiyebilir ondada işlem akslar aynı olması lazım olmazsa vtec aks veya crx akslar kmyi okuyabilmen için senin km sensorunu ona uyarlaman lazım .aklıma gelenler bunlar..![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
cem abı o zaman macera aramaya gerenk yok sen sanzımanınla takıl dıorsun yanı bn oyle anladım kı en guselı boyle kanımca..ılerde param olunca bı delsol sanzımanı alır takarım ıns...yardımıları ıcın herkeze tesekkurler...
saygılar
abı delsolun halatlısı warmıs herhalde ondan delsol dedım..walla bı bnde cok yapmak ıstıorumda malıyet gozumu cok korkutuor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)